44

Чичо Пенчо

преди 6 години

Стига бре злобари. Какво им е на мометата? Имат си хубави тела, млади са, имат си хубава работа, известни са - нормално е и двете да имат високи критерии за избор на партньор. Това в у нас е почти мисия невъзможна - бедни хора, посредствен интелект, безкрайно его и самочувствие. Тези дами не заслужават обиди. Те и без това навярно дълбоко в себе си таят тъга и разочарование. А вие с гадните си коментари се вгледайте в себе си и се запитайте дали такива яки мацки биха харесали нещо у ВАС ?

43

стари новини

преди 6 години

Ти мани, ама тия снимки май ги гледахме и миналата година...

42

Анонимен

преди 6 години

Само да не се върнат бременни от морето,че от толкова ръгане и това може да се случи.

41

Мераклия

преди 6 години

Отвързана *** - навирена опашка... Ще трябва бързо да се намира поредния балък с пари...

40

Анонимен

преди 6 години

Тези двете се ползват за близалки - да знаете...

39

гбсф

преди 6 години

Ако беха желани, баце, щеха да са женени с дечица! А тия за друго освен за извращения не стават.

38

Анонимен

преди 6 години

Къф е тоя Дончо, кфа е тая Алекс... Айде, Мимето си я знаем от едно време - що народ я избръмчахме... *** другите и те ли са някакви оборотни или не?!?

37

Анонимен

преди 6 години

Защо рекламирате непрекъснато тези презрели лелки. Знаете ли какви агънца има-свежо,крехко,стегнато,неамортизирано.Вие ми предлагате учебни коли.

36

Анонимен

преди 6 години

има пазар ... нацапотени алабала искат да папат свеж кеш ама е сложно щото егнто си е факт а има зверска конкуренция капиш :)

35

Mastica

преди 6 години

Тези двете презрели интересчийки няма ли да ги свалят от ефира. Все пак нов бардак със стари... не става!

34

Анонимен

преди 6 години

НЕЩО ПОЗАТА НЕ Е ДОБРА , МАЛКО ПО РАСКРАЧЕНИ АКО СА Е ДОБРЕ , ТОВА Е МАЛКО

33

Анонимен

преди 6 години

Ще си смажат малко дъртите парашутки......

32

do 22

преди 6 години

Че в България кой е професионалист? Всички са едни клоуни и палячовци. Но хората им се радват. Не е луд този, който яде баницата. Дава им се поле на изява и получават подкрепа. Значи сами сме си виновни.

31

Анонимен

преди 6 години

На тези двете явно ги сърбят катериците ама не знаят как да си посикат и за товахвърчат постове в нета.........Да ми се обадят.Мога да и реша "проблема" КАЧЕСТВЕНО.

30

АБВ

преди 6 години

А стига бе! На море! Сами! И гаджетата им вече са ги разкарали! Неможе да бъде! А иначе, кво ми пука?

29

близо до кухнята

преди 6 години

Тези двечките да са благодарни на чичко Халваджиян. Щот ако не е той, ще са едни от многото средно платени посредствени телевизионни лица. Мария е по-разпознаваема и би могла да се ангажира с предавания от типа на Господари на ефира, но напоследък стана много нагла, а покритие никакво. А от Алекс нищо не става ако няма аутокю пред нея. ;)Инфантилно две зрели жени да се излагат така по социалните мрежи. Ще има да чакат някой сериозен мъж да се излъже. Сега ще има случайни авантюри с ММА мачовци

28

До 27

преди 6 години

"не очаквах такова нещо да чета тук" - извинете, вие в паралелна вселена ли живеете? Тук от ужасно много време е толкова жълто, че бие на кафяво.

27

Един

преди 6 години

Били на ол-инклузив при Пищова.

26

Анонимен

преди 6 години

Aко на тези двете им съберем IQ-та може да достигнем стайна температура.

25

Хех

преди 6 години

Еми като са се разделили - разделили са се. Случват се такива неща между хората. Какво сте започнали да им се бъркате в отношенията? Всеки си има право на личен живот. Това (мисля аз) е по- скоро новина за "жълтите" издания. Не очаквах такова нещо да чета тук.