21

Компромис с Бог?????

преди 6 години

До ХОРА И УПРАВЛЯВАЩИНе може да се прави компромис между хората и природата. Защото без опазване на природата хората изчезват. Кой си мисли, че може да прави компромис с Бога? Само такъв, който се мисли за друг Бог, равен на Бога. Т.е. напълно изперкал. Бог не играе с нас на зарове.

20

Наденица стандарт ББ

преди 6 години

Перките трябва да се демонтират веднага, защото ще платим сега и пак ще плащаме при следващо наказание, което пак ще има. На Калиакра не може да има перки. Може да има земеделие в рамките на разрешените земеделски производства, т.е. култури с плитък корен и без дълбока оран. Не може да се отглеждат кози и овце, нито лозя. Но Суджука такива малодоходни неща не ще. Друго си е рекетът и правителствената далавера.

19

ХОРА И УПРАВЛЯВАЩИ

преди 6 години

"Компромис между природата и хората"НЕ, КОМПРОМИС МЕЖДУ ХОРАТА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ

18

O vremena

преди 6 години

Premierat pravilno se e dopital s referendum do europeiskia sultan.

17

Анонимен

преди 6 години

Европската комисиа да се произнася за нашите внутрени дела ?!?!За какъв *** го имаме това правителство и тоа плюмиер ,че да питаме за всичко комисиата .Тоа /кратун/ не осъзнава ли че трябва да защити интереса на народа и после да мисли за комисар Вела .И дали Меркел ,Макрон хеле и Орбан ще питат таа комисионерка да могат да акат и после да питат дали да си обришат г..азо .Ей тва не е правителство ,тва не е премиер ,продадоха България за да напълнят джобчетата си .

16

поне един път в живо

преди 6 години

Другарю Борисов, подай оставка! Покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца, а не яйчници!

15

Анонимен

преди 6 години

Простия както сам се нарича Борисов забравя че вече 8години е на власт и проблема с Калиакра не е от вчера!перките се строяха под неговото управление и не направи нищо, обеща като дойда на власт че ще търси виновни за заменките по морето където държавата загуби милиарди, да сте чули някой да е осъден!?Борисов приватизирана за без пари Булгартабак"и БТК в полза Пеевски а руснаците твърдят че простия Бойко прприбрали 100млн от тези сделки! Бойко е проклятието за България.

14

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМПРОМИС В БЪЛГАРИЯ Е КОМПРОМИСЪТ ,КОЙТО НАРОДА ПРАВИ ЕЖЕДНЕВНО С ВАШАТА ЛАКОМИЯ. ТАЗИ СИРОМАШИЯ Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШАТА ЛАКОМИЯ.

13

Анонимен

преди 6 години

До 44Номера беше да се дигне шум и в суматохата да спасят перките и гол игрищата на приятелчетата! А митряла ще плаща!

12

Анонимен

преди 6 години

Безнадеждно проЗДия чичка ще омайва, ще отлага и заблуждава, както прави винаги. Помните ли обещанията за Хитрино. До сега нищо!! Всичко беше да се потуши народният гняв, който беше справедлив. Успа хората, някой да споменава това нещастие в което негова фирма има участие? Никой. Управлява 15 години, и нищо не е направено. Няма време чичака, трябва да раздава държ.поръчки, да изнася и крие пари. Треска го тресе днес, папките за грабежа КТБ са в сената на САЩ и неговите сметки в ОАЕ, Катар и Оман

11

44

преди 6 години

"Двамата се обединиха..."около мнението на комисаря!Е,за какво бе този шум-просто за баламосване на публиката!Ще плащаме!

10

43

преди 6 години

До АнкетаА ти многознайко,знаеш ли кой е Джон Конъли?Да ти помогна-губернатора на Тексас,който стоеше на предната седалка на президентската кола,когато убижа Кенеди в неговия Далас!

9

Анонимен

преди 6 години

Двамата са се обединили около позицията, че решението на Съда на Европейския съюз трябва да се изпълни..............................С КОГОТО И ДА ГОВОРИ, НЕМА ЛАБАВО.

8

Анонимен

преди 6 години

А бе , ,,този " направи наскоро съботник на МС за катастрофите по пътищата ! За сега е успял да ги удвои ! Тикво, Тикво !

7

inatut

преди 6 години

Абе шумкари, кажете тия суджуци къде ви улезнаха, та толкова много ги сънувате и бленувате.

6

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Решението е просто: земеделците си обработват земята, рибарите продължават своя улов, данъкоплатците не плащат милионни глоби на ЕС..........само трябва да се махнат ветрогенераторните паркове на Цветелина БОРИСлавОВА!!!! Да видиме шайката СУДЖУЦИТЕ 3 как ще постъпят.. ...

5

Burzum

преди 6 години

Баце компромиса!

4

Анонимен

преди 6 години

Този човек не може да вземе елементарно решение. Обича да има началници!

3

Анонимен

преди 6 години

"Борисов разговаря с еврокомисаря по околна среда за казуса"---Естествено е Тиквата да пита "началника" какво да прави, защото е некомпетентен и не смее нищо без нареждане "отгоре" да предприеме. А, после, като му наредят какво да прави, ще има "БОРИСОВ РАЗПОРЕДИ ..." Пак "АЗ". :)

2

Анкета

преди 6 години

Кой предпочитате?Майкъл Конъли или Майкъл Крайтън?Конъли стои зад хитовите заглавия 'Смъртта е моят занаят','Кръв','Град от кости','Ехо парк','Блондинка в бетона' и 'Хорът на забравените гласове'.Крайтън от друга страна приживе написа бестселърите 'Джурасик парк','Микро','Конго','Състояние на страх' и 'Въздушна клопка'.На вас коя книга ви е любима?