7

Анонимен

преди 6 години

Картата е реплика. Автор на оригинала е г-жа Ирен Ямами. Представена е още през 2015 г., а схемите и техниките са събрани в албум, достъпен за всички ценители на българската бродерия.

6

Анонимен

преди 6 години

Да се завърнеш в бащината къща,когато вечерта смирено гасне.......................О тихи вопли напечален странник,напразно спомнил майка и родина.Поклон пред Здравка.

5

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина. Единствената която си заслужава да прочетем. Благодарим на Здравка и на всички прекрасни български жени който ни радват душите, карат ни да се усещаме с гордост българи.Доказват че българското и българщината не са на изчезване а напротив имаме 5000 достойни пазителки на българската красота

4

Анонимен

преди 6 години

Сторила поклона все едно, че е в църква, пред икона.==========Да, това е икона и жената, която се е поклонила се е поклонила пред словото Божие.Браво на г-жа Цветкова.

3

алоха

преди 6 години

къде е югозападна България? :)

2

Анонимен

преди 6 години

ПОКЛОН за ЗДРАВКА и тези прекрасни български жени. ДА направят музей на Българската шевица с удоволствие бих го посетила. БЛАГОДАРЯ ВИ

1

Анонимен

преди 6 години

Браво на Здравка Цветкова и тези 5000 прекрасни български жени чийто труд и любов към българската шевица са създали това великолепие.И аз им се покланям заради насладата за очите и гордостта в сърцето което предизвиква тази шевичена карта.Това са истинските българки, а не силиконовите джукести недоразумения които медиите ни натрапват.