48

АН ЕНЕРБЕ

преди 6 години

ЕВРЕЙСКОТО К*ПЕЛЕ НА РОДШИЛД С ОБРАТНИТЕ НАКЛОННОСТИ МНОГО БЪРЗО ГО РАЗКРИХА ФРАНЦУЗИТЕ .РАЗКРИХА ГО ,ЧЕ Е ОТКРОВЕН ХОМО,КОЙТО ИЗПОЛЗВА ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНИЦА ,РАЗБИРА СЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ДА ИГРАЕ РОЛЯТА НА (СЪПРУГА) А В СЪЩОТО ВРЕМЕ МАКРОНЧО Е СЪПРУГА НА НЯКОЙ НАДАРЕН БЕЖАНЕЦ.ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТОЯ *** . ЯЗЪК ЗА ИНВЕСТИЦИИТЕ НА РЕПТИЛА РОДШИЛД,АМА ТАКА ЩЕ Е И ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ДЪРЖАТ МЕДИИТЕ И ПАРИТЕ ВЕЧЕ ЦИОНИСТКИТЕ ИЗМАМИ НЕ МИНАВАТ ,ВИБРАЦИИТЕ НА ПЛАНЕТАТА СА ДРУГИ И ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ СЪБУДИ

47

Анонимен

преди 6 години

Този е последната измама на ционистите банкери,имам чувството ,че геронтофила макарончо даже няма да си довърши мандата и вече каквито и втрътки и измами да правят еврейчетата-сатанисти и глобалисти след измамата им Макрон,която прекалено бързо лъсна пътя към Елисейския дворец на Марин льо Пен е отворен и нищо вече не може да спре Фронт национал

46

Анонимен

преди 6 години

Няколко СЛАБОУМНИ *** "коментират" неща от които си нямат и елементарна представа.

45

Иван Пешев

преди 6 години

На Макарон винаги му е личало че е жаден за власт и загрижен повече за образа си отколкото отколкото да свърши нещо за народа си. Просто от километър се вижда, особенно като разнрах как още от малък ходи по разни актьорски кръжоци , той просто не е истински , при него всичко е маска грижливо поддържана от Бабет. Има други по-могъщи сили дето казват на Макарона той е слаб фигурант който ще бъде сменен като не е полезен вече. Льопенката може да е луда ама поне е истинска а този е позьор

44

демократ либерал

преди 6 години

най-сладкия президент ох ох ооооох

43

Емигрантка

преди 6 години

Западна Европа винаги се е управлявала от бездетни гейове, Микрон и Меркел са само върха на сладоледа. Според кодекса на тамплиерите им било забранено да се женят, а те били най-богатите западняци, църковните ордени, църковните ( инквизиционни) съдилища, католическите свещеници и Ватикана, маса обратни крале. Как няма да изгарят жени на кладата, за какво им са. Та и Макарона, той туй жена не го знае за какво служи.

42

Анонимен

преди 6 години

А НА ЕСЕН ЩЕ ИЗБУХНЕ БУРЯТА НА НЕДОВОЛСТВОТО. БЕШЕ ПРЕДРЕЧЕНО ОТ НЯКОИ ПОЛИТОЛОЗИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.МОЖЕУ И ДА СЕ ПОВТОРИ 1968 ГОДИНА.

41

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде обществата искат промяна от утре с магическа пръчка. Няма как да стане, освен да се задълбочат кризите. Европа се превърна в автомобилен мравуняк.

40

Циник

преди 6 години

Макарон не беше избран от "френските" французи...а от милионите алахогъзни с френски паспорт! Гетата на кюмюрени...и тарамбуки, ще продължат да се разрастват..а с тях и престъпноста, и вероятно атентатите!Като един истински банкер - Макарон всъщност нехае за избирателите си! Целта е постигната - той е на върха ( средствата нямат значение ) Биофранцузи...и биоевропейци са порода на път да бъде претопена, и да изчезне с немалката помощ на марионетки като този, и Мурксул - останалото е пълнеж!!

39

Тъпак

преди 6 години

Орбан е политик, този *** не става. Бабата не разбира нищо от политика

38

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, кой управлява Франция? Ако в сценария набутат и една т. нар. първа дама, театрото ще се пукне по шевовете. И ще се почне едно представление... Тя г-жа уж Макрон нали е парче театралка. Като ще се развихри тая ми ти първа дама. Почти ужас.

37

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Макарона е "дете" на Родшийлд.Има хомосексуални наклонности, а е женен за бабичка.Ултра евроатлантически ориентиран ...Няма как да се хареса на нормалния французин.Няма как да го харесва никой нормален човек по света.

36

Анонимен

преди 6 години

Само Тръмп е решение срещу олигофренията. Французите са в категорията на ултра-***.

35

Анонимен

преди 6 години

Това е нормално развитие. В началото на мандата ще проведе тежките реформи, които са жизнено важни за Франция но непопулярни за хората и рейтингът ще пада. След третата година ще почне да отпуска каишката и рейтингът ще се вдига. Най-вероятно и реформите ще почнат да дават резултат. В крайна сметка след петата година ще го изберат пак.

34

Анонимен

преди 6 години

Между другото, да попитам-какво стана с френското кино? Толкова хубави френски филми сме гледали навремето. А сега?!

33

Анонимен

преди 6 години

Разликата между тях и нас е, че ако не го харесат следващия път няма да го избетат.

32

Анонимен

преди 6 години

Всъщност французите са си го избрали-ние какво толкова го коментираме. Ние нашите проблеми не можем да си оправим, какво остава за другите.

31

Анонимен

преди 6 години

Карай си трактора приятел и не се намесвай по политически теми, че нямаш си и на идея как оперират държателите на големите капитали.

30

Анонимен

преди 6 години

До 28 Тая стара коза е колко 2 х 20 годишни.ФРАНЦИЯ се управлява успешно сега от млад търговец и стара ловджииска такова......

29

земеделец

преди 6 години

До 27 МИ ПО ДОБРЕ НА КАПИТАЛА ОТКОЛКОТО НА ВЪЗДУШНИ ФИЛОСОФИ. Или другата с трите брака. ШАМПИОНКАТА ПО СЪСИПВАНЕ НА КАПИТАЛИ.