28

Митко

преди 6 години

Не зони а безплатен градски транспорт! Талин и други го правят. Чист въздух, трафика от 100% става 20%. А тая *** вдигна цените? Теглиш чертата и виждаш че с колата е по тънко. Но алчни като бели акули.

27

Анонимен

преди 6 години

Удобството за пешеходци и велосипедисти не се създава с боядисването на тротоарите и превръщането им в синя зона! Масово троторите са разбити и непроходими именно заради автомобилите по тях, пък не виждаме приходите от синята зона да отиват за подръжката и оправянето им. Изтичат в знайни и незнайни частни джобове. Ремонта после пък е за сметка на данъкоплатците.

26

DSS

преди 6 години

Не е по темата, ама да ви питам: "Знаете ли колко получава един столичен съветник субсидия за гориво месечно?" :) И аз не знаех, ама имам съсед от входа, който е съветник, та той ми каза, 500 лв./месец.Дааа, 8л/100км нафта по 2 лв = 16лв, което отговаря на около 3100км/месец.Тея са таксита направо бе :)

25

БАСИ

преди 6 години

Много моймуни се качиха на клона на ГЕРБ и не смогват да ги изхранят. Трябва да се захранват местните бабаити, иначе на следващите избори кой ще им носи гласове.

24

Анонимен

преди 6 години

Дааа.. Българските политици не работят за пари, а за удобство!

23

до 9

преди 6 години

Нямам против местата в квартала да са само за живущите, но говорим за жилищен квартал - няма общински и държавни учреждения, болници и пр. Да видя как паяка ще вдига наред колите на ченгетата които работят отсреща през булеварда и завземат кварталните улички по цял ден. А и разните баш-майстори от Е, СН, РК, У и пр.

22

Ники

преди 6 години

На Фандъкова не и е за магарето, ами за калмуканя му...

21

3

преди 6 години

Рисувам на колата си един голям суджук и спирам където си искам.

20

Анонимен

преди 6 години

Ще повярвам на приказките на Фандъкова за ползите от сини и зелени зони,когато я видя да отива на работното си място с градския обществен транспорт или с велосипед,а не със служебният си автомобил!!И това се отнася не само за нея!!Сметнете движението в централната част на президентския автомобилен парк,на парламент,на министерства,на партийни централи,на комисии.................

19

Анонимен

преди 6 години

Миналата година хлъцнах, като видях че тия от градската мобилност според финансовия отчет били на загуба.

18

Анонимен

преди 6 години

За удобство на грабените, те ще се грабят на цялата територия на столицата. Колко паркинга направи даскалицата, колко? Нито един. Така със зони се пълнят гушите на крадците от СО. Наши щяха да правят ревизия на парите от Синя и Зелена зона? Някой да е чул за тази ревизия? Къде са парите, мъ???ршо? Окрадени от теб, Суджук паша и слугите му.

17

Анонимен

преди 6 години

Да но за удобство на живущите и за по-добра екология, тези зони трябва да са денонощни,а коли неотговарящи на екологичните и шумовите норми трябва моментално да се спират от движение!Също и моторите.А полицаите трябва да получават солиден финансов процент от наложените санкции,за да ги осъществяват активно.Да могат да се позамогнат,обаче и обратното-затвор, ако при тези условия ги уличат в корупция!

16

Анонимен

преди 6 години

Ако беше за удобството - щяхте да имате само "жълта" зона, т.е. да се знае къде може и къде не да се паркира. Другото си е чист рекет. Общинската фирма "Паркинги и гаражи" е просто рекетьорска структура, която за цялото си същетвуване и милиони, които е прибрала, 1 паркинг не е построила!

15

Анонимен

преди 6 години

Всеки кръвопиец ще ви обясни колко полезно за вас е кръвопускането.

14

Анонимен

преди 6 години

Прибираме парите на хората за доброто да обраните!

13

Анонимен

преди 6 години

Мдаааа, някой пак ще усвоява едни пари в името на хората, разбира се. Я опитайте да намерите място за паркиране в центъра? И със зона и без зона, места няма, ама сега си плащаме за обиколките из квартала докато си намерим къде да паркираме.

12

Анонимен

преди 6 години

"Не за глоби, за удобство!" За чие удобство?

11

Hjh

преди 6 години

Разбра ли народе - всичките глоби, такси дране и рекет са за ваше удобство и безопастност, а не за да пълни гушата алчната власт.

10

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с обещаните безплатни 15 минути в зоните?

9

Анонимен

преди 6 години

Има градове, в които паркоместата са само за живущите в съответната зона. Дори да искаш да си платиш - няма. Ама никой не пищи за геноцид, освен изнеженият ***, който ходи с бричката си даже до банкомата.