12

Цеко

преди 6 години

Данче, от снимките във фейса се вижда, че тормозите някакъв възрастен човек да ви показва как се редят павета. Имайте срам и милост в тая нечовешка жега.По-добре вижте в Ютуб как се редят павета

11

браво другари

преди 6 години

Както се пееше в една естрадна песен:"За кой ли път , за кой ли път..."

10

До 9 от 7

преди 6 години

Тц, не ща!Драмата никога не е в редовите изпълнители на място. С времето и посредством използването на различни стимули или рестрикции, възможно е да бъдат дисциплинирани и научени да си изпълняват работата съвестно и в срок. Но борбата с вятърните мелници, оставям на някой друг Дон Кихот.

9

Анонимен

преди 6 години

Реновиран ли е новата модерна думичка?

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Уважаеми, личи си, че те далеч по-компетентен от лицата, управляващи и изпълняващи проекта. Предлагам ви за меринджей на същия, защото явно разбирате.Това не е сарказъм, сериозен съм. Време е в тая държава работите да започнат да се възлагат на хора, които разбират от тях, а не на Бойко на стринката на лелята на етървата на шуренайката детенцето.

7

охаааааа

преди 6 години

А до края на октомври-задръстванееееее...............

6

Анонимен

преди 6 години

Както се казва: поживем-увидим.Това, че хората работят в жегата е похвално, но и нож с две остриета, щото при едни високи температури се полагаха едни по-специални грижи за бетона и т.н. Да не говорим, че в него се вгражда основата на релсовия път по доста странна технология, наподобяваща коването с винтове на чамовата дограма в ДК-тата от едно време. А и понагрята от Слънцето стоманена релса има склонността да се разширява и криви...Дано първенците се повозят при откриването, че и да видят.

5

Bookland

преди 6 години

Единствено предпазсъдъкът ни пречи да осъзнаем колко е колосолен африконският континент.Разпростряна върху 12,000,000 кв. мили,Африка е почти колкото Северна Америка и Европа взети заедно и около 2 пъти по-голяма от Южна Америка.Африка се назовава черен континент заради необятните екваториални тропически гори ,в централната и част.Водосборният басейн на р.Конго покрива 1/10 от плащта на континента,или 1,500,000 кв. мили потънали във влага,мрачни гори.'Конго' от Майкъл Крайтън

4

zeus

преди 6 години

Има римски пътища, строени преди 2000 години, още не са мръднали, а герберските не изкарват и година. Да, ама римляните са правили 2 метра основа под пътя, а герберите слагат едни 5 санта асфалт и готово. Очаквам паветата напролет да са по-зле, отколкото преди ремонта, понеже заради бетона водата няма да има къде да отива, ще замръзне и ще ги напука.

3

Анонимен

преди 6 години

Е има си хас да са само подредени,като на Витошка,например.А Данчето колко лапна от ремонта?А тротоарите,които подскачат под краката ни,кога?А кварталните улици кога ще ги ремонтират и измият?За какво плащаме данъци?

2

Анонимен

преди 6 години

Малиииии, каква гепачка е паднала. Картофка осигури вече и Фнучетата с по един апартамент и д по едно Жипче. Да не се мъчат по "обновения" градски транспорт. Преди тях осигури частна клиника на мъжо си за 30 милиона, и построи два блока в Малинова долина. Миличката, подсигурява се, все едно ще живее 300 години.

1

Анонимен

преди 6 години

Тиквата и Учителницата разказаха играта на София. Съсипаха де що имаше и нацвъкахс всякакви грозотии и недоразумения. Но от неграмотни и некадърни селта-ци - толкова.