115

Патето

преди 6 години

Абе хайде спрете да ни навирате този тъпанарян.Този кухия ще ни оправя отношенията с Бившата Югославска Република. Ивах ви и журналята.

114

Тъпак

преди 6 години

Тоз като ще върши нещо, поне да не го афишира. Пак ще го спрат на границата като проблем. Не знам някои като се опаричат и започват да се мислят за много умни. Признавам, че е куражлия, но може това да е от недообмисляне на последиците от действията а не от куража

113

Анонимен

преди 6 години

На това момче тиквата му взе да влаче като грамофонна плоча.

112

Георги Георгиев

преди 6 години

Ляпчев управлявал со кротце, со благо и со малце кютек! Наш Динко трябва да се научи от неговите напътствия! Аз самият, нямам никакви проблеми когато Динко вкарва в правият път нашествениците! Колкото по-физически активни са мъжете от Динковата чета, спрямо нарушителите на Българската граница, толкова по-сигурно ще бъде коренното население на България! На Черните Африкански Скакалци който им даде пръст, те ще му оглозгат скелета! И който проявява милост към тях, я прави на нашият общ гръб !!!

111

Готов е за премиер

преди 6 години

Той е *** , но и матряло е още по- ***!Ще се харесат...

110

Али Реза

преди 6 години

А резания потурнак дето бълнува за османски шамари да внимава какви ги дрънка и да се моли на портрета на Ердоган да не го срещне някой динковец, защото ще му набие такъв шут,че кацне чак в Анадола и до края на живота си ще слугува на кюрдите като им чисти нужниците!

109

Анонимен

преди 6 години

До Али РезаПредстават ти за е меко казано остаряла. Мъжът е трябвало да бъде такъв когато хората са живели в пещери и са ги заплашвали диви зверове,ловувал е и се е биел за вожд на племето.От тогава са минали хиляди години.

108

Али Реза

преди 6 години

Динко е мъж и ще му смени физиономията с няколко яки тупаника и то така,че оня сворляк ще си пие супата със сламка.Нека чупи паметници после...А този,който мисли,че може да го замести,да заповяда!Едно е да си форумно мекотело,друго човек здраво стъпил на земята.

107

Анонимен

преди 6 години

Глупааак по рождение но рогите му ходят

106

Анонимен

преди 6 години

Защо такива ги пускат да ходят по улиците . Чакат някой да убие ли .Пребил приятелката си, пребил работника са, сега се хвали че ще бие Миленко и някои му се кефят . Премиер щял да става...Абсолютно луд

105

Анонимен

преди 6 години

Поредният про руски неандерталец занимаващ се със подривна дейност срещу добросъседските отношения на България и Македония.Като му гледам късия ум и разбирам защо приятелката му си е пращала голите снимки на друг мъж

104

swf

преди 6 години

Динко прай партия,да гласуваме за тебе,може да е просто момчето ,ама е българин.Не поамериканчен псевдоинтелектуалец,изпълнен с цинизъм ,сарказъм и ирония..............

103

Мъкааа

преди 6 години

А после питайте Защо толкова много агресия у децата,агресия по пътищата,агресия в общуването ? Опростачването на нацията е Умишлено -тези динковци,перевци кой ги прокламира просташкото им поведение и мутренския маниер ,кой ги прави герои ? ами разни супер ограничени миски,плейметки,попфолк "звезди" ?

102

Петърчо

преди 6 години

Това което беше цензурирано в предишния ми пост беше думата Българи само че по македонски...

101

Петърчо

преди 6 години

Когато кмета на Скопие ВМРО-ДПМНЕ реши една от улиците да преименува на "Тодор Александров" същите тези които сега си играят на власт в Македония а именно сърбо-комунистите от СДСМ спретнаха протест на който скандираха "*** убийци" ... Вие си правете сметката за подписания договор и за "хубавия" човек Заев... А този бияч на жени не ми е ясно защо още кръжи по новините.... толкова ли си нямате за какво друго да пишете?

100

Анонимен

преди 6 години

Динко - премиер-министър

99

Просто мисля

преди 6 години

Не, че нещо, но не мислите ли, че динковският патриотизъм е малко парадиен... като правиш нещо, защо го разгласяш на всички медии.

98

kolio99

преди 6 години

това кога.... от утре:-))))

97

м сестра

преди 6 години

До ШибиРиби не само , тий си е за психиатрията, не си пие хаповете и само чудеса сътворява,докато накрая ще си намери майстора! като толкова се чуди с кой да се сбие да иде в Афганистан на мисия *** бе Динко какво си перчиш селската мутра ,писна ми да си в медиите цъфнал с простотиите си!*** на доктор най накрая страдаш от мания за величие това си има диагноза бе се....ляк! казва се БАР!

96

Щирлиц

преди 6 години

Ще се съберат двама алтави.Да си направят партия в Македония,и без това там има доста такива.