13

Анонимен

преди 6 години

Руската колонизация на България започва именно с туризма на руските сноби у нас.Те си купуват първо жилища край морето и после администратори,които им дават български паспорти.Дано един ден,не ни сполети участта на Украйна.

12

Анонимен

преди 6 години

Пиянските оргии на западните туристи по Южната ни черноморие,също трудно се издържат напоследък.

11

Анонимен

преди 6 години

Да си ходят, ама с колко процента ще намалеят доходите ви?

10

Анонимен

преди 6 години

Вместо да мрънкат да дойдат на обмяна на опит у нас. Мръсно, буренливо, кучешко навсякъде, края на селищата са сметища, дупки и много подобни красоти. На нас не ни се стои тук та на туристи ли, 100% успех!

9

Анонимен

преди 6 години

ДА ГЛЕДАТ КОЛКОТО ИСКАТ, НО ДА СИ ПЛАЩАТ. ТАКСИ ЗА ВСЯКО НЕЩОФОНТАНЪТ ДЬО ТРЕВИ - МОЛЯ, НО 1000 ЕВРО.

8

да

преди 6 години

Света стана глобално село.Това, че *** и баща ти са се размножили в опрледелен град или ти лично си се заселел там, не ти дава право да претендираш за наследствто на стотици поколения, които са го съградили.Ако имаш възможност възползвай се от факта, че други искат да го видят, ако не не мрънкай!Прочее, най-нетолерантни и шовинисти са тези, кито наскоро са се заселили.Най-върли софиянци са първо поколение приплоди на избягари от село, с буркани от родните села на мама и тати.

7

Иван от Враца

преди 6 години

И ние направихме протест протит туристите в събота, но никой не го отрази!

6

Анонимен

преди 6 години

Лакоми са за парички и ще търпят. Англия неслучайно излизат от ЕС и слагат визи.

5

Дупчо

преди 6 години

Ние па си имаме мигранти!:)

4

Аз

преди 6 години

Живея в Барселона. Положението си е доста зле, то не е туризъм а инвазия. Туризмът не е лошо нещо, напротив, но този тип масов туризъм в Барселона -- летят за по 30 евро с RyanAir, напиват се, ***, пикаят и повръщат на всякъде -- е друго нещо. Реално, 80% от приходите в туризмът в Барселона идват от 20% от гостите които са истински туристи и харчат, купуват, спът в хотели (не на AirBNB) и т.н. Останалите са ***. Все едно да живеете в Слънчев Бряг.

3

Анонимен

преди 6 години

Да писна ми и на мен от нагли туристи от Турция, които си мислят, че тук все ище им е бащина земя и от Руски туристи от Русия, които си мислят, че все още сме им сателитна република. И едните и другите се държат сякаш нормалните граждани сме им обслужващ персонал като в хотела. Нагли, безочливи, безотговорни. Да си ходят вкъщи да се правят на велики.

2

Анонимен

преди 6 години

Въобще не искам да ходя в тези миризливи ями..

1

Анонимен

преди 6 години

Като не искате туристи от Европа и Америка, поканете си бежанци от Африка и Арабия и им се радвайте.