168

дедо Ташунко

преди 5 години

Добро утро, г-н другарю Борисов. От 3 мандата сте на власт и успяхте да разберете, че в България се извършват вече 28 години гигантски кражби. Всеки ден и всеки част. На всички ни е ясен закона за скачените съдове. Всеки ден по един бивш политик трябва да влиза за разследване в прокуратурата. Започнете с Костов, швед от Драгалевци.

167

КРУМ II

преди 6 години

Да Закон за Защита на България Трябва сега докато има в Парламента хора които да го гласуват.

166

Анонимен

преди 6 години

Господата нямали да платят 330000 лв за ток, вие искате да платят обезвреждането на цистерните с трихлоритан- ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО- ОПАСНИ СА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА- КЪДЕ СА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО СА ИМ ПОЗВОЛИЛИ ДА СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗНАКАЗАНИ..........НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ, НЯМА ТАКОВА БЕЗОЧИЕ- ТОВА КАТО НАСЛЕДСТВО ЛИ ВЪРВИ............

165

Анонимен

преди 6 години

Е тя и държавата е във фалит.но премиер и министри се возят в ''Майбах'' а депутатите си гласуват нови заплати

164

Анонимен

преди 6 години

До бързозабравящите Кой беше заедно с ББ в делгацията при посещението в Катар, вече не помня при кое правителство на герп, Отговор: цялата фамилия Баневи, облечени в бяло, защо тогава не бб не говори с тези престъпници относно разграбването на Полимери, а ги водеше със себе си на екскурзия?

163

Анонимен

преди 6 години

Забравили са го да му дадат, затова е бесен. Скоро ще му мине.

162

extremist

преди 6 години

Приватизацията освен, че е разбойническа,...- СЛЕД КАТО ОТКРИТО ПРИЗНАВАШ ЧЕ СИ НАЯСНО КАК Е ПРОТЕКЛА "ПРИВАТИЗАЦИЯТА" ТИКВА, И СИ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ТО СЛЕДВА ДА ПРЕДПРИЕМЕШ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ:РАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ СДЕЛКИ ДА СЕ АНУЛИРАТ, РАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ ДОВЕЛИ ДО ТЕЗИ КРАЖБИ ДА СЕ ЗАДРАСКАТ, РАЗБОЙНИЦИТЕ ДА БЪДАТ ПРАТЕНИ ПО ПАНДИЗИТЕ, , ВСИЧКИ ГЕПЕНИ ПАРИЦИ ДА СЕ ВЪРНАТ, ЗАВОДИТЕ ДА СЕ ПОСТРОЯТ ОТНОВО ! ДА СЕ БЪРШЕШ С ЦАЦАРКО Е ТОЧНО ОБРАТНОТО НА "ЗАГРИЖЕН", ПОЖАРНИКАРЧЕ НЕЗНАЧИТЕЛНО

161

extremist

преди 6 години

Борисов бесен: Полимери разграбено, босовете му на "Мерцедес"-и - "НЕ СЪМ ОТ ТУКА , И СЪМ ЗА МАЛКО" НАЛИ ТАКА ТИКВА; ТИКВА ТОВА ПРЕДПРИЯТИЯ ГО ПОЗНАВАМ НА ПРЪСТИ И НЕ РАЗБИРАМ КВО СЕ ПРАВИШ НА ЗАГРИЖЕН. ПОТОКА ПО ТАЯ ТРЪБИЦА ИДВАЩА ОТ НЕФТОХИМ СПРЯ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ПРИЯТЕЛЧЕТО ТИ ЗЛАТЕВ И С ТВОЕ ЗНАНИЕ КОГА БЕШЕ ОЩЕ ПОЖАРНИКАР....В ПОЛИЦИЯТА

160

Анонимен

преди 6 години

Тоя ще ми говори за преход. От 26 години преход 10 години са при тебе , бе Борисов. Две в незавършен кметски мандат на София и осем в незавършени три мандата мин.председател. Е - тоя преход е твое дело и на съпартииците ти комунисти, дето сега са гербери.

159

Анонимен

преди 6 години

Борсов, възмутен ли си? Не са ти дали %? Само за себе си са мислели, колко жалко. Не може така, всеки трябва да се отчита, нали така?

158

Кольо

преди 6 години

Че тя цяла България е разграбена, а управлаващите са на мерцедеси, които ние сме им купили...

157

Един от. Многото

преди 6 години

Откри америка добре, че е само това предприятие

156

Анонимен

преди 6 години

***

155

П.Петров

преди 6 години

До "-""Ако" цапа и мирише, а "ще" съм го чувал толкова пъти , че в граматиката на българския език трябва да се въведе ново глаголно време - "бъдеще не състоящо"Колкото Суджука ще влезе в затвора, толкова и олигарх.Пък ти си вЕрвай и запали свещ, но е по-вероятно гръм да ги удари, отколкото български съд да раздаде справедливост !

154

П.Петров

преди 6 години

Не актьор, не циркаджия, а маймун от класа ...

153

Анонимен

преди 6 години

Най-наглия крадец в държавата завидя на останалите крадци!

152

Christo Dimitrov

преди 6 години

Абе обяснете ми най-накрая - плюещите били платени, хвалещите били платени... кажете ми къде и кои плащат повече, та да се запиша и аз? И без това си губя времето в интернет, поне келепир да има :)

151

иван

преди 6 години

за полимери са виновни комунистите и Тодор Живков този завод никога не е произвеждал нищо така си взимаха заплати и бяха в тежест на държавата.Всичките ни химически заводи бяха на загуба и СДС направи много добре че ги закри и продаде.

150

Анонимен

преди 6 години

"Приватизацията освен, че е разбойническа, решението, което е дадено при следващите разпродажби, то е минало през няколко собственика доколкото знам, е много интересно", ГРАНДИОЗНО!!!Коментирам аз.

149

Анонимен

преди 6 години

На биби ще му дръпнат килимчето изпод краката и сега разиграва евтини селски номераТой ни лук ял, ни лук мирисал..На ББ некой да му прочете приказката за лъжливото овчарче...ох не мога повече, тоя цирк здраво ми писна.