31

NICK

преди 6 години

г-ж *** ВАСИЛЕВА - ОСТАВКА-А-А , ОСТАВКА А-А . ПУБЛИКУВАЛА Е СНИМКА НЕ НА ПЪРВАТА БАБИЧКА НА ФРАНЦИЯ , А НА ЕДНА ОТ ГЕРОИНИТЕ ОТ ФИЛМА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ . ЩО ЗА НЕКЪДЪРНОСТ Е ТОВА ? ОСТАВКА !

30

Анонимен

преди 6 години

я го виж ти - хитрия евреин е същия като соломонката паси дето рева кат магаре за дето влезнахме в НАТО.българи и французи - два народа, еднакво прости за да ги затрият.. Амин

29

Иван Пешев

преди 6 години

Бабет иска власт и почит, не е за парите, за привилегиите е за статута - няма какво да се правят на луди. Според мен такива разѝни първи дами - малко на крал и кралица почва да прилича , но сме демокрация той да кажем е избран а тя каква е - топли му леглото ? Ок но защо това да и дава специален статут ?

28

Далновиден

преди 6 години

А,свиквайте,свиквайте!И по-големи гаври с европейците ще има!До пълно обезумяване...Господарите с решили така и мърдане няма!

27

упс...

преди 6 години

Що, бе?Мусю МаКарон и Мадам Юфка!!!!!Звучи... "Кулинарно"!-)))))))

26

Анонимен

преди 6 години

Ергенче без деца излиза най-евтино на държавата, а разведените с няколко жени са най-скъпи.

25

Дупчо

преди 6 години

Нас па никой не ни пита, направо си ги охраняват. Ние само плащаме.

24

Анонимен

преди 6 години

Нали си го избраха с големи овации??"Спасителят на Европа от популистките крайни партии" Това неолиберално л.еке, и всички нещастници като него са които погубиха Европа В същото време са само едни платени лакей на банките и корпорациите. Много се притесниха от Льо Пен и си избраха това олигофренче с голяма радост. Търпете си го сега!!

23

Анонимен

преди 6 години

е поне в този брак се знае коя е дамата, можеше и да е по-зле..

22

Shark

преди 6 години

Ха, а като гласувахте за тоя не мислехте така, нали. Европейско бъдеще за Францияяяяя, ала бала, ще и плащате сега масрафите на баба Макрон и хоро ще играете.

21

...

преди 6 години

само аз още не съм се оженил за тая баба и не съм и направил 2-3ма българина. тия франсета съвсем изтрескаха

20

Анонимен

преди 6 години

150000 подписали се, се пада някъде около 0.2% от населението. Авторът има много специална идея за това какво значи "всенароден бунт"

19

Анонимен

преди 6 години

Хората просто не желаят да плащат масрафи. И са си прави за това.Иначе Макроновица ако ще и Божествен статут да има - това не би било пречка за никого.У нас Първа дама няма - не и такава, със самостоятелен бюджет за облекло, офис, персонал и т.н.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНСО и МВР охраняват Радев и жените и децата му на държавна издръжка с резиденция и прислужници.

17

Анонимен

преди 6 години

Първа дама има само в САЩ. В България няма първа дама. Дано журналистите го запомнят, когато пишат за жената на президента ни.

16

обективно

преди 6 години

Не е в Първата баба проблема, ами в това, че президента тръгна да орязва бюджетните харчове. Пада му рейтинга драматично в момента, според социолозите.Навсякъде се наблюдава тази схема - спира хранилката и рейтинга на еврофилите се срива. Няма нормален човек, който да подкрепя безплатно двойния аршин на ЕС.

15

Жилбер дьо Лафайет

преди 6 години

Всенароден бунт? Глупости. Просто има петиция против финансирането, а не против статута. Я който поназнайва френски да прочете сам:huffingtonpost.fr/2017/08/06/contre-le-statut-de-premiere-dame-pour-brigitte-macron-une-pe_a_23067157/francetvinfo.fr/politique/emmanuel-macron/brigitte-macron-une-petition-s-oppose-au-statut-de-premiere-dame_2315376.htmlfrancetvinfo.fr/politique/emmanuel-macron/trois-questions-sur-le-statut-de-premiere-dame-qu-emmanuel-macron

14

Анонимен

преди 6 години

Горката.С тоя външен вид,по-скоро плаши,отколкото да събужда симпатии.

13

Анонимен

преди 6 години

Макарона се оказа обикновен крадец и шмекер, *** от всякъде

12

Анонимен

преди 6 години

Евала правя на френския народ! У нас в България се крадат милиони евра всеки месец и никой не смее да навдигне глава, а при тях за някакви си 450 000 евро на година, са вдигнали врявата! Само така! Така трябва!