14

Анонимен

преди 6 години

Толкова нагло, че не ми се коментира!

13

Анонимен

преди 6 години

НЕНО ДИМОВ Е ПРЕДСТАВИТЕЛЯТ НА ДСБ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ТАЙНАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ. БЕШЕ ДЯСНА РЪКА НА РАДАН КЪНЕВ.

12

Манолски

преди 6 години

така е било и така ще бъде, драги съграждани!

11

Андрешко

преди 6 години

Ами да голфигрищата и ветрогенераторите на богаташите ще запазим,а ще изгоним обикновените хора...Тогава като осъдят България да плащат собствениците на ветрогенераторите и голфигрищата,а не целия български народ...

10

Анонимен

преди 6 години

така, осъдени сме за 6 ветрогенератора и голф игрище. и какво правим - вместо да ги махнем, забраняваме на обикновения човечец, който живее там от хилядолетия, да има къщи, да си обработва нивата или двора да лови риба? пак сме замазали очите на ЕС - оттук нататък обещаваме да не строи. за сметка на обикновените българи, които наистина трябва да измрат. ама поне ще цапнат един голф за последно.

9

аман

преди 6 години

Ами Андрей Райчев и компания...да си платят деволията за голф игрището, аман от тарикати ***

8

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да построят също и летище и частен космодрум, който да пръска с хидразин цялото черноморие. Какво са там някакви резервати. Първо (нашите) хората, после природата (останалите хора). Да кажа отново колко ме е срам от държавата България и населението й с общ интелект на зеленчукова градина май няма смисъл. По-скоро малкото останали нормални хора трябва да си сменят гражданството и да оставим *** да направят от родината ни Мордор. Рано или късно радиацията ще надделее и ще ви избие

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Сигурно затова половин Добруджа е под аренда? И имаше едни наши момчета, на жаргон зърнари им викаха...

6

Анонимен

преди 6 години

Последно ще се прекратява ли земеделието, за което беше цялата патартия или не. Пак мрън-мрън с недомлъвки. За какво тогава Бойко ще ги събира утре.

5

Гебер

преди 6 години

"В крайна сметка сме били осъдени за 6 ветрогенератора и голф игрище" разрешени,изградени,открити от кабинет Борисов-1.И пак другите виновни.Батката си знае сметките и далаверите!

4

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам нищо против строежите, стига като ни глобят собствениците им да поемат глобите, а не държавният бюджет.

3

чакала

преди 6 години

става все по трудно за присвояване на нещо общинско или държавно или всенародно,затова започва голямото ръфане ,като за поледно.

2

Анонимен

преди 6 години

"луксозна дестинация за богати туристи. Това е добре за развитието на региона."Как точно ще развият региона, като това са затворени комплекси в средата на нищото, а персонала, който работи в тях не са местни? Голям процент от тях даже не са българи. Региона не печели дори и стотинки от тези комплекси за богаташи.

1

Шопо

преди 6 години

Дядо ако не удареше две-три топки голф ,не можеше да заспи...