17

O

преди 6 години

До ясно и просто:O :O :O :D :DDDDD

16

Анонимен

преди 6 години

Kолкото повече зеленина и гори,и колкото по-малко бетон и парникови газове,толкова по-нормални условия за живот на планетата Земя.Кое е тук неясно,дискусионно и т.н.?Също контролиране на раждаемостта като в Китай-3-4млрд.население на планетата,не повече.Нещата са ясни,само че ще ограничат печалбите на глобалния бизнес,и огромното желание на *** част на земното население да се плоди неограничено!

15

Анонимен

преди 6 години

На 66 съм, ама на инат ще се напъна да изкарам още 50 и ако не захладнее, ще ги спукам от съдебни дела.

14

Анонимен

преди 6 години

До 16Кой е казал, че трябва да спира? Ти си този, който въобще не ме е разбрал :). Само казвам, че няма как да се обърне тенденцията ей-така щото е станало 2050-та година.

13

Petrov

преди 6 години

Трябва да се има предвид обаче, че това е стандартна метеорологична обстановка и няма нищо необичайно.=================================================Този синоптик ще трябва да е от БАН. Два месеца в България температури 40 градуса и нагоре, пожари, жестока суша, нито капка ддъжд, сякаш сме в Чад или в Южен Судан и това било стандартно.

12

Анонимен

преди 6 години

годишните времена вече са само две - "*** сu студа и *** сu жегата"!

11

Анонимен

преди 6 години

То като се замисли човек и нашето пребиваване отвсякъде си е временно явление - в личен или глобален аспект...

10

Nick

преди 6 години

Тоя пък... колкото да каже нещо. При постоянното бълване на парникови газове не виждам как ще спре процесът. По-адекватните модели показват, че сегашните топлинни вълни ще са новата нормалност след средата на века.

9

Анонимен

преди 6 години

има слънчеви цикли с висока активност и те траят десетилетия; сега сме в такъв цикъл, и не може да направим нищо. Глобалното затопляне, което се лансира от световните сили е една от най-големите измами на века, с цел прибиране на колосални средства от такси и убиване на индустрията, създаване на монополи и т.н.. Иначе човекът спомага за парниковия ефект с всичката си дейност, но делът е твърде малък, за да повлияем на климата дори 30г напред. Замърсяването е по-страшно, а не парниковият ефект!

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

То и комунизма трябваше отдавна да е в историята ,ама ей на още сме в мъртва хватка и няма отърване.

7

Анонимен

преди 6 години

дреме му на тоя след 50 годинивчера в Сандански колата регистрира 43 градуса, толкова виждам за първи път на таблото

6

1

преди 6 години

Браво на човека ! Както много учени по света и той смята, че "глобално затопляне" няма !Сега какво ще измислят тъпите марксисти за да си пробутат безумните идеи ?

5

Бау

преди 6 години

Какво ни успокои бе .. до 50-60 години почти никой от пишештите няма да е жив.. Много се успокоих аз :) Добре, че мнението на нашите 'експерти' рядко е точно.

4

zeus

преди 6 години

Никой не знае и не смее да прогнозира какво ще е времето след 50 години, явно нашия климатолог се е допитвал до Ванга.

3

Анонимен

преди 6 години

До 2Заради такива като вас вече не го наричат глобално затопляне , а климатични промени барем малкото ви гръбначен мозък го разбере по-добре.

2

Анонимен

преди 6 години

От както се помня, винаги в България е имало горещини. Чудо голямо.

1

Анонимен

преди 6 години

Янков да си върне дипломата ако изобщо има такава.