71

Аман :)

преди 6 години

До до все червен маймун Кой финансира болшевизма в Царска Русия бе папагал? Яков Свердлов знаеш ли кой е? Кой финансира Нацистка Германия бе папагал? Кой одтава на Хитлер Чехословакия и ВПК -военопромишлен за такива като теб и златни резерви австрийски.Кой насочва нацистка Германия на Изток? Кой и дава необходимото време за подготовка-петрол ,финанси ,ресурси,научни проекти ? За какво се договаря Хес с Британските служби ? Като ми отговориш тогава ще ми кривиш фактите през крив макарон

70

Анонимен

преди 6 години

До до 59-тия маймун Ти си толкова заблуден че направо си вдлъбнат и промит от пропаганда .Слаб -2 по История.Тия *** аперативи ще ги приказваш в някое кафене и със някои евролалаландици повтярвщи като папагали каквото им спусне вестника и "новата" образувателна система.Мисли не повтаряй като папагал това което ти отърва и което четеш от доолнопробна булевардна литература

69

:)

преди 6 години

До до все червен маймун Нещо си в грешка. САЩ играе "заедно "със СССР и с всички едновренео разбира се :) Втората Световна като елиминира влиянието на Британската Империя и я измества като основен играч. Европа е елиминирана също и поделена между сферите на влияние на САЩ и СССР . Така че България да е в тази зона на влияние е подписано и е съгласувано със САЩ тогава. Що чинеха та чакаха и закъсняха с включването си във войната .Чакаха Хитлер да набере скорост и тогава да поделят плячката

68

:)

преди 6 години

До ако-то А ти вземи се образовай! Не да ми дрънкаш врели некипели .Аманяма как да ти сметне главата че Победителите от Втората Световна война са били ясни преди започването и.От ясно по ясно е че Англосаксонците ще катурнат Немския Елит че и ще финансират Хитлер и след това както в Първата Русия-СССР ще свърши мръсната работа на Континента .Така че всичко е било обречено в зародиш.Та съдбата ни като победена страна можеше да е доста по зловеща ако не беше Съветската зона на влияние и спогодбит

67

Анонимен

преди 6 години

САЩ нямат избор! На нас наивните ни го представят, като инициатива от тяхна страна, но на практика са в нокаут и са готови на всичко, за да удължат агонията на гнусното си съществуване.

66

бастун

преди 6 години

До До мамунаМаймуно , ако не беше руския ботуш сега щеше да пишеш на турски

65

Анонимен

преди 6 години

демокрацията - трета национална катастрофа. Когато българите се превърнаха в малцинство в над 40% от територията на странатаостаналото са прозападни поплювчовци, дето ви разправят, че като член на НАТО и ЕС сме толкова добре нямаме нужда от армия, болници, училища... и 2-3 млн българи. Ако бях турчин щях да възкликна "Аферим бе БХК ефенди"

64

Реално погледнато

преди 6 години

Пословица за каубои: Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря!та,САЩ готови за работа с Русия,... ама друг път.

63

СПОМЕНИ СПОМЕНИ...

преди 6 години

Tой (Тилърсън) е подчертал пред Лавров, че на Русия трябва да е ясно, че намесата в избори е много сериозно нещо, посочва Ройтерс.Тия срама немат! На всяка манджа меродия, на всяко гърне похлупак!ИМАМ СМО ЕДИН КОМЕНТАР:Time Magazine main story and cover: July 15, 1996July 15, 1996 | Vol. 148 No. 4"YANKS TO THE RESCUE The secret story how aamerican advisers helped Yeltsin win"

62

Серьожкин

преди 6 години

Грустная лошадка лавров, пак е забелила конските си зъбки и цвили и пръхти жално ... !!!

61

ако-то

преди 6 години

До До мамуна 59Не знам според тебе каква е доктрината на третия райх според тебе и как са се отнасяли с българите, но е исторически факт че по това време сме възстановили всички изгубени през междусъюзническата война земи и сме владеели беломорието докъм Солун + цяла Македония и докъм Албания + дето сме си получили обратно Южна Добруджа, дето руснаците са я подарили (добруджа) на Влахия за дето са ги пуснали да минат, виж картите от края на 19 в как са. А ти си приказвай

60

Калеко Алеко

преди 6 години

"Искат да им решат проблемите...?", те проблемите в раССия са си нещо като природна даденост, но за тях *** не са и чували защото според рушките източници на информация, всичко в страната си е "ОК". Те "Братушките" са си супер, страната им е оградена с противоракетни щитове така че и пиле да неможе да прехвръкне.Не са зависими от глобалната икономика и го карат на самозадоволяване.Имат си подходходящи заместители на алкохола.Имат и внос на турски краставици за да са мирни рушките гражданки

59

до все червен маймун

преди 6 години

:) Хайде маймун . Стегнете редиците ! :) Я да чуем отново как руската империя стана 4 пъти по-голяма от канада .И колко народ е изтрепала и продължава да изтребва от 1100 г насам ?

58

до 59-тия маймун

преди 6 години

:) руския кален ботуш не е спирал никой . хитлерчо и сталинчо си делнаха източна Европа (кат например полша) и после се изпокараша и изпотрепаха .А руските кални ботуши колко поляци са изтрепали , в продължение на няколко-стотин години - само поляците си знаят . те затова са им толкова благодарни на калните ботуши.

57

До мамуна

преди 6 години

Добре че беше руския ботуш да спре кафявата чума, защото щеше да изпържи предците ти в газови камери и ти нямаше да се случиш и да търсиш простотии по форумите! Прочети нещо за доктрината на 3-тия Райх - всички славяни /за каквито са считали и нас българите, защото не са ни броели за арийци, като тях/ и ***, като предците ти - в газовите камери! Червената армия буквално е вадила поляци, евреи и *** от освободените концлагери и затова са им "благодарни"!

56

до 52-рия маймун

преди 6 години

:)) логично предложение . ердоганчо и путинчо са идейни съмишленици изтребващи всеки инакомислещ . установили диктатури и корумпирани до край .

55

до все червен маймун

преди 6 години

Добре че беше Америка да спре калните руски ботуши 1945г че цяла Европа щеше сега да е комунистическа диктатура .И добре че беше Америка да изрита калните руски ботуши от източна Европа че и до ден днешен щяхме да сме на режим на тока , водата , маслините , хляба и тнт . И да маршируваме и да крещим като смахнати слава на КПСС - БКП .

54

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука на какво са готови краварите, да си гледат тяхната *** и да не се занимават с Русия. Русия няма нужда от тях.

53

Shopp

преди 6 години

*** е идьотска фашистка държава, населена с цинични материалисти и безбожници, по същество двукраки животни.Това се лекува само с физическо унищожение.Те никога няма да се променят, само ще се преструват на кротки, когато са слаби.

52

:-)

преди 6 години

Лоша работа - Русия унищожава щатския проект Ислямска държава това струва много, много милиарди на Вашингтон за това са побеснели янките..провалиха им се долните планове