162

Анонимен

преди 6 години

ISKAME I BALGARIA DA POSTROI MOSHTEN SAMOLETONOSAC.HLYAB I SOL SHTE YADEM,NO SHTE GO POSTROIM.

161

111

преди 6 години

До 179 Реално русия изостава с десетилетия военно и технологично от САЩ.Ако не бяха ядрените оръжия на руските пияници ,американците можеха да ги изтрият от лицето на земята за по-малко от две седмици.Просто си нямате и на представа какво означава американската армия в изцяло бойна готовност.От друга страна за какво им е да нападат Русия ,при положение ,че те ще се унищожат сами в собствената си мизерия и беднотия ?

160

Анонимен

преди 6 години

Никой не иска данапада Русия, щото после трябва да храни и отглежда 130 млн алкохолици, а това е пълна катастрофа.Русия сама се унищова. От собствената си глуппост и алкохолизъм

159

Анонимен

преди 6 години

Нека "колегата" Златно Желев поне да цитира откъде е преписал текста за самолетоносачите. Източникът е вестник "Труд".

158

Фронто

преди 6 години

До АнонименИмат 3 пръстена на защита.Вкл.палубна авиация(диагоналната,къса писта е за тези самолети,мисля обозначението е А4).Но до тях едва ли ще се стига,засичат всичко достатъчно рано.То и затова палубата на новите е по-тънка-не се предвиждат преки попадения. На война ,разбира се има и загуби,но да се твърди че една високотехнологична страна хвърля милиарди за да строи мишени е несериоозно.

157

Анонимен

преди 6 години

Защо изобщо сравнявате военно Русия и САЩ ?САЩ имат 9 пъти по-голям бюджет за война.Това значи безумно превъзходство.Русия е едно дребосъче от Сибир.Индия и Китай са по-могъщи от Русия от поне 25 години...

156

КРАЙ

преди 6 години

Относно споровете на тема военна техника само ще отбележа,че ф22 и ф35 могат да унищожат до 10 цели ЕДНОВРЕМЕННО! Точка по въпроса!

155

Анонимен

преди 6 години

Последният абзац отговаря най-точно на въпроса - приходи за ВПК. Както и F-35, разработването на който е най-скъпата оръжейна програма 1.3 трилиона долара.Каквото и да говорят, иде реч за пари, много пари!

154

Анонимен

преди 6 години

Руснаците и те имат самолетоносач който е без аналог в света. Гори ***.

153

Тъпак

преди 6 години

Американските със сигурност са за експанзия. Ще изсипя милиарди в това корито и ще го пусна в морето само да прави разходи ли? Ами! Ще си го използвам и ще ограбя някоя страна като Ирак например, да си избия разходите

152

ASD

преди 6 години

Самолетоносачите са оръжие за сплашване на малки и бедни държавици. При бойни действия, самолетоносачите са една хубава цел за противокорабните ракети.. Обхватът на палубната авиация е 1200-1400км /отиване и връщане/. Обхвата на противокорабните ракети е 3 000. Повечето самолетоносачи НЯМАТ защита против ракети и самолети, но дори и съпътстващите ги кораби не могат да ги предпазят от масиран ракетен удар. ТОВА е и причината САЩ да не смеят да нападнат Северна Корея или Иран.

151

Анонимен

преди 6 години

Русия = Бангладеш

150

Анонимен

преди 6 години

Дори Индия и Китай имат самолетоносачи, а Русия има само онзи шлеп Кузя, дето го дърпаха на буксир през половината свят .Русия е бедна и озлобена, пиенето на Боярищник не води до нищо добро.

149

Електорат на БКП

преди 6 години

Да живее българосъветската дружба! Да живее армията на Съветска Русия - наш двоен освободител!

148

Анонимен1488

преди 6 години

Незнам дали пича е дете или жена ,но ти със сигурност пишеш големи глупости.Това което си написал е или руска пропаганда или просто не си добре осведомен.Не се излагай.

147

111

преди 6 години

До 164; Като ще умреш от смях ,отвори ни очите бе руски ***? EMP-то е абсолютна разработка на американските физици,още много преди руските пияници да се научат да надигат шишето.Су-24 е бил предупреден няколко пъти да промени курса си и е бил в абсолютен обхват да бъде свален,още преди да влезе в радиус да пусне електронната бомба.А това за ф117 и цената на самолетоносача ,просто показва колко си ***.Русия изостава технологично от САЩ и света.Русия е просто една Сирия ,но с ядрен арсенал.

146

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

каскети, донал кок не си пусна системите за насочване за да не ги снимат. 2 иджиса и от черно море до урал ще лети само селскостопанска авиация. ако убедят алина рин да се качи на по 2, може и да ги бомбардират, ако на борда са нейни фенове. и точка. момента на грубата сила свърши с фиаското на другарете в афганистан

145

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са головодници. Стигне ли се до сериозен сблъсък американците ще ги попилеят. НАТО е малко тромава що се отнася за мигновен отговор, но задейства ли се машината от Русия ще остане само дим и малко пепел.

144

ссдд

преди 6 години

До 155; Ти как разбра че са стояли и гледали бе *** ? Американците са прихванали руския изтребител много преди той да влезе в обхват, за да може да пусне електронната бомба.Можели са да го свалят по-всяко едно време,но не са го направили ,за да не се влошат международните отношения между САЩ и Русия,въпреки че се видя как Турците свалиха руски изтребител и руснаците тотално се посраха.

143

Фронто

преди 6 години

Няма такова нещо като `отбранително`оръжие,оръжието си е оръжие,както войната си е война.Да ти вържа ръцете(с отбранителното оръжие)и после можем да се сбием! Нещата опират до устроиството на държавата която притежава.Изборност,мандатност,контрол!