66

Az

преди 6 години

Аз купих апартамент, въпреки скъпите цени и въпреки, че знам, че цените ще паднат. Все пак живота си тече... а и аз го вземам за живеене, не за инвестиция (но без заем от банка) .В момента е някаква лудница - купува се като за последно, не мога да си обясня защо. Хора, внимавайте със заемите... скоро ще стане страшно ако нещата продължават така.

65

Имотен балон - част2

преди 6 години

В моемента пазара на имоти е като през 2008 - цените са нереални защото банките нарочно напечатаха пари в глобален мащаб.Всички централби банки печатат за да могат да обезценят парите и хората да харчат повече ,само че този процес удари имотите и сега цените са комсически,това не е нормално затова не купувайте нишо в момента защото от 2018 всички банки ще събират масата и лихвите тръгват нагоре.Не се лъжете -и цените са високи и лихвите са с тенденция да се вдигат.Най лошия момент за покупка

64

nkavrakov

преди 6 години

В момента си е чисто финансово самоубийство да се купува имот на тези цени.Колкото до това че щели да се вдигат още,ако не знаете в момента особено в София пазара на имоти в във фаза ИМОТЕН БАЛОН.Преди дни финансист предупреди по нова телевизия че в момента цените на имотите са балонизирани и нереални.Официално го каза човека .Банките надуха нов балон заедно с брокери и строители.Лихвите ще се вдигат ,не купувайте нищо в момента защото после примката ще ви се затегне още повече от банките

63

търсач

преди 6 години

Аз си ходя редовно на огледи, за да видя какво се предлага, но в момента не мисля да купувам, защото първо си имам апартамент и второ както и да го смятам инвестицията в НИ при сегашните цени е безумна

62

Сад

преди 6 години

До ТониТака е, няма кой да ги купи, защото една заплата, едвам покрива месечната вноска. Ако ти поискат и 15 000 лева първоначална вноска, както и още 5-10 000 лева "такси за услуги, свършени с два клика, на 15 годишна компютърна програма", директно отписват 80%-90% от населението. Не че не работим, и не искаме, ами не ни плащат. :(

61

Анонимен

преди 6 години

naselenieto na BG namalqva imotite ska4at??? takava nqma nikade po sveta

60

Тони

преди 6 години

Понеже брокерите и собствените масово лъжат за състоянието на имотите и обикновено са коптори, се налага човек да види понякога и 20 апартамента за да си хареса.Т.е. ако се предлагат 1000 апартамента и 500 човека видят средно по 10 жилища преди да харесат, може да се каже, че търсенето е 5 пъти по-голямо от предлагането. Само че истината е много по-различна. До няколко години ще се биете в главите, защо се лакомихте. В момента се строи като за световно. КОЙ ще купи всичките тея кутийки?

59

Анонимен

преди 6 години

Тази платена статия обслужва единствено банкерите и някои собственици на грохнали панелки. Хора не се заблуждавайте .Предлагането е в пъти повече от търсенето.Не си хвърляйте парите на вятъра и изчакайте.

58

ГЛАДЕН БРОКЕР

преди 6 години

АЙДЕ НАРОДЕ, ТЕГЛИ КРЕДИТИ, ЧЕ ИМОТИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ А ЛИХВИТЕ ПО КРЕДИТИТИ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ!!!

57

Неа до 51

преди 6 години

Пожелавам ти успех в търсенето на поддържани къщички на село за 50 лева .

56

Неа до 50

преди 6 години

Добре , кажи ми като ги нямаш вече тези доходи къде ще отидеш ?Колко по евтини да са като се издържаш с една пенсия ?

55

Анонимен

преди 6 години

Съвет - когато отидете в банката, и сте си си харесали имот, дръжте парите за вноската в друга банка. Когато ви попита, колко може да покриете, от цената на жилището, кажете им двойно или тройно по-малка цифра. Защо ? Защото винаги ментят. Ако имате 25%, ще ви кажат, че могат да покрият само 60%. Ако имате 10 %, ще ви кажат, че могат да ви дадът само 75%. Защо - Ами защото тогава ви предлагат потребителски кредити с по 20 процента лихва, ей така, да ви изтоат повече парички.

54

Анонимен

преди 6 години

До seiraЕ, как за какво :-).За "инвестиране", разбира се :-)))!

53

Анонимен

преди 6 години

Ок, живея от малък в Дания. С образованието и работата си, ми, нетно ми остава по 19000 датски крони(2500 евр - не "супер", но са достатъчно). Мога да си взема апартамент, за 9000 кр, но тогава, имам опрощаване на такси (грубо по 2000 кр на месец), така че, излиза по-евтино да изплащам жилище. За 40% от нетния ми доход, на 24 изплащам апартамент. Ако я окъсам, имам помощи. В България ? 780 лева нетен доход, 750 лева вноска ! Пропускаш вноска - на улицата и още дългове имаш. ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ?

52

seira

преди 6 години

ЗА КАКВО МИ Е НЕДВИЖИМИЯ ИМОТ?!

51

До Неа

преди 6 години

Като остарея ще отида на село за 50 лв наем.

50

До Неа

преди 6 години

С малко по-смислени инвестиции можеш доста по-добре да си осигуриш старините. Няма да работя 30 години за банките! Наеми има и евтини и можеш да си сменяш дома ако не ти харесва. Вярно не е твой ама като нямаш купища пари е нормално и да нямаш имоти.

49

Анонимен

преди 6 години

Платена ли е публикацията? Въпросът е риторически!

48

Неа

преди 6 години

Ами ако искате живейте на квартира. Колко му е цял,живот давате на някой готови пари . А като се разболеете и пенсионирате , къде ще живеете ? Кой ще я плаща квартирата ? Ммм?

47

Неа

преди 6 години

Ами ако искате живейте на квартира. Колко му е цял,живот давате на някой готови пари . А като се разболеете и пенсионирате , къде ще живеете ? Кой ще я плаща квартирата ? Ммм?