12

балки

преди 6 години

Че колко вода има във Въча? Бос да ходиш, пак ще я прецапаш с лекота. Но във Въча има пъстърва. Навремето винаги носех прясна, току що уловена пъстърва у дома - в Куртово Конаре. Е, когато се изпуска язовира нагоре по течението, винаги се получават разливи. Ето защо са изградени и дигите по поречието на реката. Но и без наличието на брод може да се премине реката с лек автомобил. Но само през лятото и да не са пуснати водите на язовира на свободен отток.

11

Тъпак

преди 6 години

Разликата между рибаря и ловеца е, че единия чака Михаля, а другия го гони.

10

Нема такава държава

преди 6 години

У нас има много контролни органи, особено когато трябва да"контролират" и да бастисат някоя фирмичка за производство на суджуци.

9

дедо Ташунко

преди 6 години

Новината е съобщена рядко некадърно и неграмотно. Това за съжаление вече не прави на никого пичатление... Госпожо Пейчинова, Вие журналистка ли сте?

8

conservator

преди 6 години

Абе. Тези язювири си правят каквото си поискат. В реката може да има деца. Пускайте сирени. Пускайте водата всяка година по едно и също време. Пускайте я нощем. Няма ли контролни органи, който да се начесят в тая пуста държава.

7

Анонимен

преди 6 години

Просто не са се сетили хората, че нагоре има водоконтролиращи съоръжения и да проучат дали не се планира изпускане през този ден. Важното е, че са се прибрали живи и здрави.

6

Анонимен

преди 6 години

Селски бекове с на.с.рани г.ъ.зо.ве. В кръчмата са големи пичове.

5

1

преди 6 години

Като чета първите коментари, не напразно навсякъде считат българите за ***!

4

ZVQRA

преди 6 години

АКО СА БИЛЕ БЪЛГАРЯ ТРЯБВАЛО ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА СЕ ИЗДАВЯТ ТИЯ БЪЛГАРСКИТЕ ПРАСИТА!!!

3

шматка

преди 6 години

Как може да бедстваш в дере .Направо нямам думи.Тоя народ съвсем изтрещя

2

Анонимен

преди 6 години

Чудо трябва да направиш, за да се удавииш във Въча на 5 август. Пияни пожарникари са си правели шоу с гериниколкъли в жегата. Нищо лошо , никой не очаква нищо от тях.

1

Анонимен

преди 6 години

Бедстващи ***!! Трябвало е да ги оставят да се издавят, а не да се намесват в природните закони. Въча е дълбока една педя, преди да пуснат вода от язовира!/