28

Анонимен

преди 6 години

Има държави, в които автоматично губиш гражданството си, ако си се бил там независимо на чия страна!

27

Анонимен

преди 6 години

Френските фирми нали се уредиха да крадат нефт от Либия, Сирия и Ирак?Защо плачат тогава франсетата?

26

Анонимен

преди 6 години

Полковник Кадафи и Садам Хюсеин сега гледат от небето и се смеят на маолумните западняци(французи, англичани и американци), които разбиха уредени светски държави, за да има там сега война, хаос и тероризъм.

25

Анонимен

преди 6 години

Как ги изчислиха 271? Едва ли са умножили "е" по 100, защото приближено е 272.

24

Анонимен

преди 6 години

Във Франция от бойните зони в Ирак и Сирия са се завърнали 271 джихадисти и всички те с полет Москва-Париж.

23

наивен профан

преди 6 години

фотото не е ли много старо!

22

v

преди 6 години

с нетърпение чакаме следващия атентат. и не - няма да си сменяме профилите със френското знаме

21

Андрешко

преди 6 години

След като са джехадисти и са готови да умират,за да убиват други невинни хора,начинът един в Европа законите не разрешават да се убиват,но в Сирия е разрешено. Качете ги на един самолет уж да ги връщате и над територията на Сирия,взривете самолета. Те с кеф ще умрат,а и не са убити в Европа...

20

цитат-Христо Ботев

преди 6 години

Кълнете комунистите, че съсипаха столицата ви и измряха с разбойническите за вас думи: свобода или смърт, хляб или куршум! Плюйте на техните трупове и на труповете на онези жертви на цивилизацията, кои сте прегръщали и прегръщате в лицето на жените си, на сестрите си, на майките си и днес наричате бесни блудници, защото имаха още сила да се хванат за оръжие и избавят от вертепа на разврата!

19

цитат-Христо Ботев

преди 6 години

Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!

18

Либераст

преди 6 години

Ама недейте така, нарушавате им правата! Бързо ще сезирам всички възможни инстанции!

17

Анонимен

преди 6 години

Тия са умерените терористи, те само убиват, без да режат глави, спокойно, франсета, нали искахте да сваляте Асад с тия съшите хубавци?

16

Анонимен

преди 6 години

Путин добре им го каза на западните лицемери:"Вие осъзнавате ли какво направихте?".Дано са разбрали вече-военнолюбците и мизантропите в Лондон , Париж и Вашингтон.

15

за Сирия

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия, разбрахте ли?По-добре президент с твърда ръка отколкото хаос, войни и тероризъм.Разбраха ли го това западните ***?Или ще продължат със цветните революции?Какво стана с Либия и Ирак?Хаос, убийства, терен не терористите от ИДИЛ. Това ли искат западняците?

14

Тъпак

преди 6 години

Какво ги дундуркат още - в затвора за 20 г и толкова

13

за Франция

преди 6 години

Хубаво им беше на французи и англичани да грабят колониите си толкова дълго-нефт, газ, злато, уран, диаманти.Сега какво реват, идва време да си плащат за грабежите, убийствата и кражбите на колониите?

12

Анонимен

преди 6 години

Това са т.нар.умерени терористи, дето бяха толерирани и финансирани от Запада(Англия, Франция и САЩ) за да свалят законното правителство на Башар Асад.Французите са ги финансирали и подкрепяли, сега да ги приемат, какъв е проблема?

11

Анонимен

преди 6 години

Ами браво, следете ги, снимайте ги даже с телефони как правят атентати.

10

Един от Северозапада

преди 6 години

АААААААААААА, не така! Как ще ги затваряте! Я ги посрещнете, както трябва, с плюшените мечета,както германците!Не е по европейски! И джамии им построете, и социални им давайте! Бива ли така! не е по европейски, не е толерантно!

9

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ги изгониха от Сирия и Ирак, за да си вървят по родните места.