44

Бойко цървула

преди 6 години

Абе много ясно че ШЕ одите у гръцко. То у нашия *** кви ша ги вършите,я сте хванали бактерии ,я са ви набили мутри,я парите стигат до третия ден ,я персонала ви псува и се гаври....Айде беше Слънчака ,и там да одат *** да оставят по некой лев за наеми да се избиват на гъзари....

43

Съдията

преди 6 години

Да бе да,стига глупости вече....всички заминават за *** Слънчев брат за да се покажат че са спестили по хиляда лева да се топят в *** .... недейте да лъжете хората . Откъде ша вземе българчето по няколко хиляди за да иде у съседа да си лежи на плаж!????

42

Анонимен

преди 6 години

А навря ли се да подушиш какво има в тръбата?

41

Do 45

преди 6 години

Братче сега ще то наскочат с минусите. Всички чуждопоклонници сега ще ти обяснят колко е кофти на нашето море. А има и един парадокс: всички тези родоотстъпници твърдят че не са стъпвали на нашето море от години , но имат актуално инфо за фекали, мутри, чалга, шум. За мен е чудо: хем не ходиш някъде, хем знаеш какво е там!Ходете където искате на море, но не обиждайте черноморието ни. Няма нищо гъзарско или свръхестествено , или недостижимо да отидеш на почивка в някое гръцко село.

40

Анонимен

преди 6 години

ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ОНАЗИ ТРЪБА, ОТ КОЯТО СЕ ИЗЛИВАХА АРОМАТНИ ВОДИ КЪМ ПЛАЖА НА СОЗОПОЛ. ТОВА МИ СТИГАШЕ.

39

Анонимен

преди 6 години

Това с фекалиите по нашето Чернморие е пълна глупост и измишльотина. Никъде никой не познаяам да ми е казвал, че до него плуват фекалии докато се е къпал. Това са комплексарски приказки на комплексари.

38

Мундьо

преди 6 години

Абсолютно платена статия.Защото в момента по южното Черноморие няма никакви свободни квартири.Както аз така и другите почиващи не виждам да сме *** че почиваме на нашето Черноморие.В момента цените в Гърция на хубави места за почивка са 2,5 по скъпи от България.Аз съм от Асеновград и си ходя по няколко пъти и в Гърция но и в България си почивам. И в Гърция ми е хубаво и в България ми е хубаво , но не мога да разбера защо трябва да се плюе срещу България или срещу Гърция във връзка с почивката

37

Firo

преди 6 години

Гърция ходим края на Май и началото на Септември. Юни-Август сме ходили, но спряхме преди години. Много горещо и цените по хотели са излишно високи.На Черно море не ходим от 97г. Минавал съм по работа, мръсно, чалга, водата гнус. Не ми е ясно кой плаща тези цени, за това качество на услуги и море пълно с фекалии!? Гърция не е чужбина, много българи, ако нямаш евро, ще вземат и левове, чисто, спретнато, спокойно, без мутри, чалга и бетони кофчези-хотели. Всяка похарчена стотинка, си заслужава.

36

Анонимен

преди 6 години

Кат чуя Гърция и се сещам за ония наши ***, които отишли на къмпинг в Астровалта. После паднал един дъжд, станало наводнение и им потопило таратайките и ***, които носят. После се жалват и викат БиТиВи да ги снима, че сега не можели да се приберат в България. Сигурно някой по фейсбука им казал, че на Астровалта е по- хубаво от къмпинг у нас, пълни ***!

35

От нашту море

преди 6 години

Супер е всичко гръцко и селата им и козите и домата сякаш е по вкусен а узото е по истинско от тука. А морето ех каква сол само ...не като нашта *** сол. А феритата -как ходят м/у островите еех..Благодарете че няма визи. Всъщност аз я харесвам Гърция, ама много дразни хора дето до оня ден само са ходили до нивата с мустанга да твърдят, няма да стъпя у България вечи мръсну и. Нали и ти си цапал уе ***.Хвърляй кочани и бутилки у Гърция, да разказваш после колку е убуу там

34

Анонимен

преди 6 години

На Черноморието не става за почивка заради българите - летовници и местни хотелиери.Гърция, Хърватска - там е супер.

33

KOKO

преди 6 години

До Анонимен50 -100 хил,. бейоже не означава, че народа живее добре, а и повечето са Румънски туристи.

32

Анонимен

преди 6 години

Много бързо забравихте че сте бедни бре ;)Нали все нямахте пари, сега всеки бяга на почивка в чужбина.

31

сашо

преди 6 години

Къде е логиката, бай *** да използва само Маказа, така и не мога да разбера. Илинден, ивайловград нито една кола. Явно овцата си е овца. Доколкото за морето, август месец да ходиш в прохладна Гърция си е мазохизъм

30

До 31

преди 6 години

Принципно си прав, но притежанието на кемпер - покупка (дори втора употреба), поддръжка, дежурните държавни обирджийства всяка година и не на последно място, че трябва да има къде да го държиш целогодишно и да го мислиш... Не всеки може да си позоволи това.

29

Робинзон

преди 6 години

Който веднъж е стъпвал на Карибите никога не би ходил отново в Гърция......:)

28

Анонимен

преди 6 години

Пловдив-Любимец, после малко завои. Кефффф гледки! Повече време загубихне да се нагледаме на красоти. Ивайловград! Грам кола няма. На пункта..тоже! Газ! Сравнихме времето с баджанака през Маказа! Еееее язе съм по бърз! Нищо че спирах, ядохме, гледахме... Кой как си го нареди. Жената искаше да покаже на синковеца що е то една друга България. Язе бех бесен. Ама сега на съм. Кеф ти риба, кеф ти памуд. Кеф да видиш Бг, кеф ти гръцко море. Айде наздраве от Неа Врасна!

27

Az

преди 6 години

На Маказа е задръстено, защото всичкото румънец минава от там+всичкото местен от райно на Кърджали уикендите - ходят на плаж за ден. Наистина ти се разказва играта от чакане и в двете посоки. Случвало се е след 22-23 ч вечер да се връщаме към бг и пак е ад, дори в този късен час. Трябва да се вземат мерки!!!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Гърция била прохладна!?! Муахахахааааа!

25

Handel

преди 6 години

А защо Маказа е най-натоварен? Към Тасос ли се отива оттам?