32

д-р Исня

преди 6 години

Още нещо ми дойде наум. След колко...11 титли какво има да доказва Болтчето? Нищо на физическо ниво. С неговата физика-2 глави над всички тапички(в сравнение с него) и факта, че 35 годишното американче е всеки път с начукано канче и си отива като попарен, Юси знае, че това и на най-големият му съперник ще е последно състезание..на 35 е все пак. Тук се показа като голям човек. Отстъпи, за да се радва човекът. Тук вече взима медал за душевност, който може би до този момент му е липсвал.

31

Анонимен

преди 6 години

Сега пък плач и крокодилски сълзи - тоя не трябвало да печели ами оня, хм.

30

Анонимен

преди 6 години

Стефане нещо си сланчасъл . Да не мислиш че само ти си бил спортист.На 100 и 200 метра имам медалист в къщи от 2006 ..бронз и сребро и пак не е зобил но за разлика от теб признава че Болт е велик и много по натурален от химичните кравари .

29

Анонимен

преди 6 години

Не уважавам нито един американски атллет ,изобщо спортист.Всички еземат допинг.Нали това бе обявено от Дж.Макейн- нашите спортидти могаъ да ядат допинг сутри,обед и вечер и никой нищо не може да им направи.За мен Блолт е най-великият спринтьор на всички времена. Без него атлетиката е скука.Велик си човече - НАЙ-ВЕЛИКИЯ. Сега вече купонясвай на воля .

28

Анонимен

преди 6 години

до 31 Стефчо, когато на старта в Берлин Болт каза на камерите: "Аз съм номер едно" и направи 9.58 секунди нима това е надменност, а просто да кажеш че си най-великият? Е, той го доказа след 1 минута.Самочувствие с покритие му се казва на това, а не надменност. Бъркаш епитетите.

27

Анонимен

преди 6 години

Стефанчо 31...ти си прекалил с ракията бре! Освиркваха Гатлин, а не Болт!Лелелелееее....

26

Стефан Йорданов

преди 6 години

Болт има талант безспорно! Но е клоун и се държи надменно! Много добре знам, че всички зобят, за това е много грозно да го усвиркват!

25

Анонимен

преди 6 години

до Стефан, Значи Болт не е талант, но само заради "чадъра" Направи 9.58, 9.63. 9.69 на 100 метра? На 200 метра 19.19, 19.30? ***, а хамериканските нещастници Гатлин и Тайсън Гай чадъра на хамериканците що не ги бутна към световни рекорди? М? Папагал!

24

Анонимен

преди 6 години

дфо 25 Беше за Гатлин ли, Стефанчо? Тоя дето го хванаха преди време с допинг? Сега заслужава викаш титлата? Викаш понеже сега не са го уловили с допинг? ***!

23

Ичо

преди 6 години

И глезотийте на Болт имат край.

22

Анонимен

преди 6 години

до Стефан,Стефанчо, че то ако не се зобиш в професионалния спорт си заникъде, бре!Кой е казал че Болт не се зоби? Говорим кой е най-добрият сред назобените. Меси не се зоби ли? Роналдо, Федерер, Джошууа, Кличко? Кой?Обаче колкото и да си назобен ела ми направи 9.58 на 100 метра като Болт или 19.19 на 200 метра като Болт. Ще направиш на марта у шестък. Тук говорим вече за допинг плюс гениален талант!

21

Тато из Правец

преди 6 години

Царят умря ,да живее царят ! Ама защо не показаха ингилизите живият цар ?

20

Стефан Йорданов

преди 6 години

Ако някой мисли, че Болт не зоби е много далеч от истината и се заблуждава! Аз съм тренирал 7 години професионално и съм бил шампион на България на 100 метра за момчета до 14 г. през 2005г. не съм зобил твърде малък бях, но знам че всички го правят виждал съм с очите си! Аз бях за Гатлин, той го заслужаваше на 35 години е и се е трудил много! Болт има талант, но има по-голям чадър над себе си отколкото талант, него никога няма да го хванат с "зоб", зощото има милиони непросветени фенове!

19

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 13 Пак ти се привиждат мръсни войни на САЩ.А войните на Русия чисти ли са ?

18

Питам

преди 6 години

До Pilot 10 А ти зощо мразиш американците? Затова че живеят добре ли? Ах ти завистник такъв....

17

Така е

преди 6 години

Всеки майстор си намира майстора.Нищо изненадващо.

16

д-р Исня

преди 6 години

В живота си съм гледал 2 бягания на Болт - вчера, когато остана втори и оня ден като си цъкаше спокойно и стана първи. Впечатлението ми е, че за да не откаже хората въобще да се състезават, той забавя на финала. Уж да има интрига.

15

Анонимен

преди 6 години

до 17 Мда, той Гатлин затова се поклони коленичил пред Болт...щото е спечелил 12 световни титли? Или се поклони щото Болт е спечелил 11 световни и 9 олимпийски срещу 3 световни и 1 олимпийска на Гатлин ? Муахахаха....

14

Янчева

преди 6 години

Е,нищо не е вечно,дори и титлите на Болт. Впечатляващ атлет,но и отличен медиен продукт. Гатлин изтърпя наказания,а нима Юсейн само супички сърба? За пари ще намерим хора,и с хората ще направим пари- казал някой някога. По-добро потвърждение на тези мъдрост от ямаеца здраве му кажи.

13

Анонимен

преди 6 години

Освиркването на световния шампион Джъстин Гатлин залепи поредното позорно петно върху репутацията на британските запалянковци. Ако имаше нещо още по-срамно, това беше неадекватната реакция на операторите на стадиона и техния режисьор, които почти не показаха радостта на победителя, а се бяха фокусирали почти изцяло върху бронзовия медалист Юсейн Болт.