13

Анонимен

преди 6 години

Кой *** влива потока от магистралата в околовръстното с предимство като де продължение на магистралата в самото околоврьстно след кръговото в посока Филиповци и толкова ПРОБЛЕМНО локално врьзка.

12

bobo

преди 6 години

Толкова сте прости!!!!! Няма нищо вярно в статията...Ама като мухи на *** наказахте да обижда те ..........

11

Башка Луд

преди 6 години

До N11Разбира се! Прекрасно завършваща магистрала със сигнализация на кръстовище, знаци от далече, направо супер! Ако минаваш за първи път е "изненадващо"добре направена, осветена, маркирана....А относно кръговите в София, те са върхът на инженерната, пътностроителна мисъл!Много има да гледаме по Европа, как са го направили. При нас е важно не как е направено, а колко пари са лапнали "правилните" хора и докато си траем ще ни стрижат и е..бат. Но, явно на тебе ти харесва!

10

Люлин

преди 6 години

Първо - не е тир, а самосвал превозващ пясък.Цялата магистрала беше в пясък, издухваха го с leafblowers. Филиповци беше целия в прах от пясъка, дишането беше трудно, когато минаваш покрай мястото.Второ, момчето е искал да се включи, но някъв *** го е засякъл.Трето - тази снимка няма нищо общо с инцидена, браво на журналистите за подвеждаща информация. Катадтрофата е точно преди моста между Люлин и Филиповци и камаза е по средата между платната, а не отстрани в тревата.

9

Анонимен

преди 6 години

Статистически погледнато *** (бугарин) е големо ороспия.

8

Анонимен

преди 6 години

До Башка ЛудМагистралата си завършва много добре,но не може да шофираш и спиш едновременно!На друг коментатор по-надолу не му харесвало кръговото,а то си е перфектно!Дали кръговото при телевизионната кула да е по-хубаво/примерно/,онова там е проектирано като за блъскащи се колички от лунапарк.

7

Башка Луд

преди 6 години

Снимката не е от мястото на инцидента.Безумно завършваща магистрала! Минах от там минути след инцидента, шофьора(млад мъж), слава Богу, е добре. Не съдете и не плюйте без да знаете, какво е сганало! Магистралата завършва *** и то след баир и с малко предупредителни знаци! Добре, че има само щети по тира и мантинелите и няма жертви!

6

Анонимен

преди 6 години

Алкохолици вижте какво пише по снимката. Мястото е лобното място на 16 те войници убити по време на служба. Забравени не като да е Сарафово. Преди 2ве години пак там друг тир с дини беше май. Изхода от колелото в посока Люлин е опасен.

5

Мандрахерц

преди 6 години

Тирчето се обърнало при температура на въздуха 36.5 градуса.... при колко трябваше да ги спират да не се движат че ми писна от коловозите които създават по "качествения" хасфалт.....

4

Анонимен

преди 6 години

До КукерътКакъв надзор, непосредствено зад ТИР-а има храсти, гора.И да го надзираваш, като дойде многобройната бригада с винкелите ... Те за цигара убиват без да мислят. Пак ще си говорим.

3

Щирлиц

преди 6 години

Май е с истанбулски номер...

2

Кукерът

преди 6 години

До АнонименЕ нали се сещаш, че никой няма да го остави без надзор?

1

Анонимен

преди 6 години

"Инцидентът е станал до кв. "Филиповци"---Ха, нали се сещате какво ще остане от ТИР-а до утре.Такъв късмет за жителите на "квартала"... :)