14

Анонимен

преди 6 години

"Българското може да е по-вкусно, но вносното е по-качествено" -- що за идиoтщинa е това изказване!?

13

Анонимен

преди 6 години

н знам каквви са доматите,но на вкус са като картоф,и вътре има *** ,това продават в магазините.лошото е че и такива семена продават,загубиха се старите бг сортове.

12

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам испански домати от Севиля пред някакви.муттенски от Каспичан примерно.

11

Анонимен

преди 6 години

Купувате от селяни или се организирате на групи и си поръчвате на селяните каквото ви е на сърце - български зеленчуци,плодове,мляко,сирене,кашкавал,месо,плащате им и знаете,че ядете здравословна храна,нашенско производство.Дори и зимнина могат да ви приготвят срещу заплащане.А не домати,отглеждани на цимент с найлони,с ГМО семена и химия.

10

Анонимен

преди 6 години

Български или вносни-никъде не пише, а и да питаш- кой ще ти каже истината?..А истината-през гугъла: "На троих - 17 серия - 1 сезон"

9

Анонимен

преди 6 години

Няма хубави истински домати на пазара.Единствената разлика е в цената,качеството е лошо,независимо от къде се купува от веригите или от пазара.

8

Анонимен

преди 6 години

Хайде на доматите пресни хубави джихадистки расли в градините на Ислямска Държава на изгодна цена

7

Ееей

преди 6 години

Не знам какви домати ядете,но аз пробвам и от по-евтините и от по-скъпите. Нс вид добри,а вътре пълни с твърди зеленища. Няма евтини,няма скъпи. Налага се да изхвърля половината на всеки домат. А под ципата,някои домати имат бял твърд слой. Купувам от различни магазини- все същото. Смених тактиката Сега си купувам от бабите на пазара. Цените същите,но си хапвам вкусни домати. Те доволни и аз също. Поне им плащам за труда,а не пълня гушите на прекупвачите.

6

Анонимен

преди 6 години

По-качествени и с по-добър търговски вид ли са вносните?!?!?!?!Питайте гърците от Крит как български далавераджий-търговци цяла зима омитат 2-ро и 3-то качество домати от техните оранжерии,а ги пускат на зеленчуковата борса Петрич за 1-во!!Никъде български търговец не купува по света хубаво и качествено,защото то струва пари и няма далавера как да се пробута на двойно-тройно по-големи цени!!

5

Анонимен

преди 6 години

Селянино Василев, изкара ли говедата днес?

4

Анонимен

преди 6 години

Ям каквото ми харесва без значение от къде е. Тоз пишман патриотизъм и национализъм можете да си го заврете знаете къде.

3

123

преди 6 години

Винаги купувам мексикански домати. Те са най-вкусни. Все пак Мексико е родината им.

2

Анонимен

преди 6 години

Българските (старите сортове) са много вкусни от вносните ***. Но някои прекаляват с цената. Ако цената е равна, предимството им е тотално. Искате продажби - свалете цената. Макс 2 лв. Вдигате цените като за последно, пък после виете. По живково бяха 20 ст. при заплати от 200 лв. Средната заплата е 500 значи трябва да са 50 ст. а не 2 лв.

1

Анонимен

преди 6 години

Това пък е най-голямата глупост да си мислиш, че щом са български значи са вкусни и качествени...