99

за Крим

преди 6 години

Это Крым, и по совести это Россия!Это Крым, здесь везде только русская речь.Это Крым, здесь названия до боли родные Симферополь и Ялта, Севастополь и Керчь.Эту землю уже никогда не разделишь.То, что связано кровью не разорвешь.На чужие знамена кресты не прицепишь.Остальное лишь глупость, да хитрая ложь.

98

за Крим

преди 6 години

Крим е руски, свикнахте ли?Научете малко историята, защото се излагате много.

97

Анонимен

преди 6 години

Фалиралата държава САЩ (с 200 трилиона долара дълг) налага санкции над велика Русия-държавата с най-много ресурси и най-голяма територия.И непобедимия руски дух.Питайте Наполеон и Хитлер.Счупиха ли си главите с Русия?Край нямат американските абсурди, станаха смешни вече.

96

Анонимен

преди 6 години

До Путин излезе проста 103Станахте смешни с тия руски хакери.Още малко ще изкарате Путин най-големия хакер.Колко сте прости, елементарни и *** евроатлантиците.

95

за Украйна

преди 6 години

Давайте минуси, явно поддържате фашистите и хунтата в Киев, като Росен Плевнелиев.Европа няма нужда от киевските фашисти. Кое не е ясно?

94

Анонимен

преди 6 години

Българи и руснаци са братски народи, ясно ли е?*** се от яд, прозападни лицемери, грантаджии на фондациите на Сорос.Скоро ще има възмездие за вас, продажници.Кое не разбрахте?

93

за международен съд

преди 6 години

До Анонимен 80За международен съд са следните лица- за престъпленията им в Либия,Сирия и Украйна:1.дъртата вещица Килъри Клинтън2.международния престъпник Сорос3.Барак Обама-парво да върне Нобеловата награда за мир

92

Анонимен

преди 6 години

До Mr.STARBUCKS 82Аз знам за едно други зелени човечета, които ползват БГ-военни бази, без да плащат и 5 стотинки.Все едно сме някоя африканска държава.Докога така??Западни лицемери, ставате нагли много,скоро ще ви гоним от България.

91

за Украйна

преди 6 години

В Украйна се води гражданска война,беше извършен преврат-Майдан , финансиран с мръсните пари на Сорос, подкрепен от дъртата вещица Килъри Клинтън и Барак Обама. Тия тримата са международни престъпници от висша класа.Те инсталираха една хунта на власт в Киев-неофашисти и неонацисти-бандеровци и десен сектор, банда убийци - те убиват руски деца и жени в Украйна. Скоро ще бъдат наказани тия ***.

90

за Русия

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли, лицемерни западняци и слугите им у нас.Медведев, Путин и Лавров са големи политици.

89

Путин излезе проста

преди 6 години

Болшевишка пръчка. Заради хакерите му милиони руснаци че живеят в мизерияДобре ме са и свикнали

88

Фронто

преди 6 години

До Зигфрид А аз си мислех че от онези сбърканяци нищо не може да ме изненада Това е наистина шок Дори да оставим това че сме страна домакин Език който фонетично се покрива 100% (съмнявям се да има друг такъв) го нямало!? Аз пък твърдя,че НЯМА руски език! Цялата тази сложна граматика се е наложила да напасне чуждото,привнесеното към тяхното мяукане Само този факт,който си изнесъл е достатъчен да класира Русия като анормална държава!

87

Анонимен

преди 6 години

До Зигфрид Ти как я мислиш? Че ей така ще кътнат 7милиарда и ще си живеят в Южна Америка ли? И че 500млн население ще управлява останалите 6милриарда и ще е вовекивеков и ще си оправя икономиката за чужда сметка с петролния долар.Свърши тая.И ще ги биеш ли руснаците :) Змаеш ли колко души са слязли да ви отърват от войната .Знаеш ли ти *** твар какво си натворил ,знаеш ли?

86

Анонимен

преди 6 години

До Зигфрид не става въпрос за русофилство или твоите химери -става въпрос че ако се подкарат няма да ни има. Това трябва да се спре.Войната.А тръгнеш ли срещу тях няма как да стане.Казвам ти ще отвеят всичко за минути и ще се изтрепе сума ти народ и души.А аз мога да те намеря точно за 2 минути до градуси местоположение .Така че не се изсилвай

85

:)

преди 6 години

До Зигфрид Няма русофили тука.Ти какво очакваш ? Каква външна политика водиш че да няма контра?В НАТО ли си? Разполагаш ли чужди военни бази които им мътят водата в Черноморския регион? Каква е позицията ти за Крим? За санкциите? Сечеш ли им енергийните проекти и връзката с Европа? Какво очакваш .В Румъния и Полша вече има разположени свръхзвукови елементи.По границата е струпан контингент наброяващ по численост плана Барабароса.С хляб и сол ли да те посрещат? Продаваш ли оръжие и медик на ИДИЛ

84

Зигфрид

преди 6 години

Продължение:русофилството, откакто сме член на НАТО, е равносилно на национално предателство.Срещу кого и срещу какво е създаден НАТО.Във военно време / а то може би предстои /предателството се наказва със смърт!Руското ви самосъзнание ,атавистичният ви антиамериканизъм и антиевропейско усещане са наказуеми.Ще ви намерим!Ще ви унищожим!

83

Зигфрид

преди 6 години

В сайта на руското посолство в София, не фигурира български.език.Т.е.в упътването за попълване на документи за виза за РФ,е посочен езикът на който.могат да се попълнят.Английски,френски ,немски,сръбски,МАКЕДОНСКИ ???Т.е.български език няма,Това е по информация на г-н П.Блъсков а е и лично проверено.Явно,думите на Путин пред македонският президент за "кирилицата е дошла от македонските земи ",въобще не са случайни.БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЯМА! Е , русофили ,!!!Български граждани с руско самосъзнание!

82

хаха

преди 6 години

Те НАТО и Коалиция могат да реагират но няма да реагират.Зависи кой ги управлява .А ги управлява Уолстрийт -най гнусната *** и човеконенавистническа *** .А РФ има президент .

81

хаха

преди 6 години

До АнонименТи си в грешка пич ! Това да размахваш технологично супер земно и неземно оръжие срвщу Русия е да плашиш кучето със салам. При масиран ядрен удар брой минутите на Европейската Коалицията-НАТО и всичките подопечни -Израел и компания и САЩ,Канада,Австралия ,Британия.те в крайна сметка това искат -да съкратят населението по посочения сценарий .Не всичко което хвърчи се яде .Много филми гледаш.Това пшо филмите не е като в реалния живот.НАТО са аут за минути пич.

80

така така

преди 6 години

Абе много ви се ще разпад на Руската Федерация.Много бленувате нещо ,мокри сънища сънувате.Няма да я бъде тази.Трябва да си я набиете в тиквите тази поговорка "Който гроб другиму копае сам пада в него". Аз пък харесвам Путин :) .Има човешка стойност и си гледа двора .Има и достойнство да заяви самостоятелност и че Русия сама ще реши съдбата си.Няма кой да застане на пътя и.Защо? Защото е подкована и като рита знае защо рита.Не се продава като *** за 6 гущера и Фолксваген от ден за пладне.