123

Анонимен

преди 6 години

Сименс потвърждават, че турбините са произведени в Русия с руски материали съвместно с руски партньори, но подлежат на санкции, ако бъдат монтирани в Крим вместо в Таман. Това било изрично споменато в договора с купувача Технопромекспорт. Проблемът ще бъде в пускането на турбогенераторите без Сименс, но се твърди, че може да се направи и без тях. Ако е така наистина, руснаците би трябвало да са си направили сметката предварително. С прекратяване на бизнеса Сименс губи много, 1.2млрд за 2016

122

Анонимен

преди 6 години

Браво. Само така санкции до дупка.

121

u4en

преди 6 години

До Анти ГЕРБ...Нямаш думи защото си червена кратуна с промит безгънков мозък ! ЕС е демократ. организация с ясни правила и задължения . Най- богата и си определят заплати съгл. бюджета и ! И ние имаме там депутати...и ти си изпратил там някои с гласа си !

120

Анонимен

преди 6 години

Украинците гласуваха за да влязат в ЕС, а не в НАТО. Сега обаче ще влязат и в НАТО както и Грузия, Македония и Финландия. Не след дълго Беларус ще ги последва.Шах и мат немитая просия.

119

П.П.

преди 6 години

До АнонименНе си наясно май поради каква причина Русия действа така. Днес най-големият ти враг се опитва да превземе съседа ти по един или друг начин, утре идва за теб. Украинците са си най-виновните за цялата тази Одисея, че казаха "ДА" за преговорите за НАТО. После идва унищожението на Русия след още няколко хода на юг и изток от нея! Оставям те да помислиш.

118

МОДЕРЕН КОМУНИЗЪМ

преди 6 години

КОМУНИЗМА В РУСИЯ СТАНА МОДЕРЕН И ....ЧАСТЕН!!!!8-ОЛИГАРСИ ДЪРЖАТ ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА РУСИЯ ...А , НАД ТЯХ Е ПУТИН!!ТОЙ --РАЗДАВА КАРТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е ТО------"КОМУНИСТИЧЕСКИ--- КАПИТАЛИЗЪМ"!!!!/...нещо като ---"дървено желязо"...../

117

11

преди 6 години

До добро утроДобър вечер - комунизъм отдавна няма в Русия, нещо си се побъркал ...

116

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Каква новина е това? ЕС са същите като ало измамниците, за които ни "информират" всеки ден. Тази сбирщина в Брюксел само се чуди с какво да запълни времето си, за да оправдаят колосалните суми за заплати. 750 депутати и хиляди сътрудници, секретарки, обслужващ персонал, от които няма никаква полза. Всеки, който не е съгласен с тази престъпна шайка /като Полша, Унгария/ се анатемосва, като враг. Просто нямам думи.

115

добро утро

преди 6 години

Като пишете статии пишете срещу кого са санкциите. Те не са срещу Русия и срещу обикновения руснак, а срещу шепата комунистически КГБ апаратчици завладяли Кремъл преди 25 години и мафиотския им бизнес. Комунизмът е зло което трябва да бъде премахнато от лицето на Земята!

114

ЕС и САЩ

преди 6 години

Са се разпищолили и налагат санкции наляво и надясно за кавото им скимне. Чувстват се господари на света. Чудя се,кога на държавите ще им писне и ще ги пратят на май....ната им със подобаващи контрасанкции. Ама че,наглост.

113

Анонимен

преди 6 години

До 137 Ами именно силните слагат санкции :))) Виж БВП на Германия и Сащ и по-тиху до карай.*** има ресурс ама кой го купува ? Богатите ...Не мишките :)))

112

Анонимен

преди 6 години

Браво. Всяка държава опитваща св да краде чужда територията трябва да бъде изолирана от целия свят. Трябва да се престане с тази земя ! Това само остава белези и рани вбъдещето. Срам и позор беше това , което направи Русия. Да имаш претенции да водиш света и да мислиш и действаш така ...Само показва колко недорасла държава си.

111

Анонимен

преди 6 години

До за тероризмаЯсно ми е, че Русия подкрепя международния тероризъм.

110

Анонимен

преди 6 години

До за УкрайнаДолнопробната руска пропаганда предназначена за *** и руски *** си служи а понятия като фaшиcти и бандеровци. Но трябва да си много елементарен за да повярваш, че всеки който не играе по руската cвиpkа е такъв.

109

Анонимен

преди 6 години

До за РусияПутинистан поддържа ислямския тероризъм и го изпокзва против Запада. Ако още не си го разбрал си е за твоя сметка.

108

Анонимен

преди 6 години

Украйна ще бъде снабдена с летално оръжие от САЩ и Канада. Първи ще бъдат противотанковите ракети Джавелин! Руските окупатори тепърва ще видят къде зимуват раците.

107

Анонимен

преди 6 години

До ФактРусия не се бие срещу терористите в Сирия, а срещу опозицията на касапина Асад и за руските бази. Щом съюзниците на Русия са терористите от Хамас и Хизбула и аятолясите от Иран, то и Русия е терористична държава.

106

(-_-)

преди 6 години

Това, което САЩ и ЕС направиха в Украйна е престъпление, а що се отнася до Крим - те сами избраха какво своето бъдеще. От къде на къде ЕС ще определя какво да се случва на разни места по света?

105

Анонимен

преди 6 години

Санкции може да налага само по-силния! Едва ли полуразпадналия се ЕС може да влезе в тази роля, срещу огромната, силна и препълнена с ресурси Руска федерация

104

Анонимен

преди 6 години

Нещо не разбирам! Дайте да наложим санкции на местното население на Крим, т.е. да живеят без ток, храна, вода и топло, щото не щат да са подвластни на алкохолика Потрошено, а гласуваха да са част от Русия. И това стана без нито един изстрел, а войските разположени в Крим само смениха флаговете си от украински на руски! Какво всъщност искате, другари "демократи" от Коминтерна на ЕС?