5

яЗЕКА

преди 6 години

На оперативка шефа разказва виц. Всички се смеят с изключение на един. След срещата негов приятел го пита - Абе, тоя път шефа наистина разказа много смешен виц, а ти не се смя?...А ония му отръща - Верно беше много смешен, ама мразим шефа, ще си се смея у нас.

4

Анонимен

преди 6 години

Харесва ми, не ми харесва - винаги по възможност далеч от шефа!Навсякъде е необходима мандатност. Когато някой се задържи повече от 5 години на едно място, е изгубил мотивация, намерил е и цаката как да се подлъзват дейностите. В големите компании затова въртят служителите, пращат ги и в други държави на работа. Творчески ум не се натиска да е шеф.

3

Капа ви Йота

преди 6 години

Ще му подлагаме крак,когато мине край нас и ще изпиваме кафето,което си е поръчал. Ще му отваряме писмата и ще то клеветим пред всички проверовъчни,а по време на отпуск ще му се обаждаме с известието,че през неговата документация е минало наводнение и не знаем какво е оцеляло.

2

Анонимен

преди 6 години

На работа се ходи за да се свърши една работа за едни пари. Да си търсиш приятели или пък особенно врагове на работното място е откачено. Да не харасваш шефа си е напълно естествено, защото неговата работа е да те кара да вършиш повече работа за по-малко пари. Казано е: Нищо лично, просто бизнес !Ако ситуацията на работното място е непоносима: Вариант 1 - търпиш и бачкаш. Вариант 2 - сменяш фирмата. Вариант 3 - ако имаш капацитет си правиш свой бизнес.Вариант 4 перманентно безработен хейтър.

1

Анонимен

преди 6 години

Казвайте му по три пъти на ден колко е умен и как добре ръководи фирмата.Работете и след края на работния ден и никога не искайте повишение.Правте му комплименти за външността и стила на обличане.И ако още не е разбрал,че му се подмазвате,значи е по-глупав от вас и имате шанс да му седнете на стола.