7

Анонимен

преди 6 години

Дано този път го направят както трябва - да изкара поне 2-3 години :) Надявам се поне да не излезе отново,че надеждата крепи глупаците.Тази вечер около 00.00 на цариградско шосе пак имаше опримисти с горелки, наливат някаква шитня .... и пак поредните тъпотии. Вземете го направете веднъж и да се спре за няколко години. пак ще има от къде да си цицате

6

Щирлиц

преди 6 години

Вълнички да направите,ей!В крак с Цариградското да е всичко.

5

Нищо де

преди 6 години

Пролетес- отново. Кво му плащаш. Ами, ще се телепортираме. За телепорти,при г- жа Фсндъкова. И не се пререждайте.

4

Анонимен

преди 6 години

Орлов мост щели да го правят 7-8 дни????? В страни където кмета не в крадлив и учител по Руски език, такъв ремонт се прави за 48 часа. Баси неграмотниците и крадците. А този дечко Крусев, кой го измонтира на това място? Сигурно БиБитко, за да му киха откраднатото от ремонтите. Наведнъж 100 неща??? За да не би някой друг да вземе поръчката и той да открадне. Така е, като Пейзанка Картофкова е кмет и цял орляк гарвани гробари, крадат като бесни.

3

Last Mast

преди 6 години

До First Lastдали тази сложна думичка не се пише обОсобено?!

2

Анонимен

преди 6 години

Ненаядоха се гербераците, ей! Даже Мафиянски, при всичките му кусури, направи "Тодор Александров" преди толкова години и още не е мръднал, въпреки тежкия трафик към Люлин. Тия се оляха просто от некадърност!

1

zeus

преди 6 години

Много суджук има в Цариградско шосе ;)