11

Петя

преди 6 години

И после обаче жените били виновни за проблемите при зачеването, късно се решавали на деца и все бла бла оправдания и обвинения както винаги на мъжете

10

според реките

преди 6 години

тежки поражения на момчетата правят нагли престъпници принуждаващи ги да преседяват по няколко часа дневно в училища ,градини,ясли .Видео терора и педофилските камери в училищата увреждат още по жестоко..

9

JJIvanov warning

преди 6 години

Една от причините е ползване на хлор токсични chlorine waepons/ разтвори подавани вместо питейна вода .Европа е пострадала тежко след 1914 година..терористите са от мед мафия зад плутон..Ползват мед мафията през нагло престъпни министерств аи ведомства.

8

съвет

преди 6 години

Не носете слипове. Те притискат тестисите към тялото и се повишава тяхната температура. Откакто сложих по-хлабави боксери се родих.

7

42

преди 6 години

Лоши храни, лоша вода и въздух в големите градове. Белите първи плащаме цената на индустриализацията и градския начин на живот.

6

аз

преди 6 години

трябва да намалеемкато бройка-дали с война или по друг начин-няма значение.всичко осрахте де...а и сганта ненаситна.

5

просвета

преди 6 години

Защото дебелеят. За да са живи, температурата трябва да е по-ниска от телесната. А като има сланина наоколо ги топли и убива. Панталоните по същия начин.

4

Кретен

преди 6 години

"Естествен подбор". Кратко и ясно. Докато умници решават каво е хуманно и какво не, природата разполага. Строга, но справедлива.

3

Анонимен

преди 6 години

Защото човека е "най-умното" животно. Няма друго като него, дето да си реши всички проблеми, здравни, хранителни и т.н. с химия и биотехнологии. Няма ли някой "умник" да излезе с решение и на този проблем и най-вече да направи една презентация на която да сподели нуждата от няколко милиона да му бъдат преведени. Оня ден имаше статия с колко тона пластнаса е зарината планетата. Скоро ще купуваме "умни" опаковки, които ще бъдат забравени стари, но на двайсеторна цена.

2

санджо

преди 6 години

нов хомосапиенс (съвременен гай ), женственна устичка и малко брадичка. Как няма да намаляват то от толкова компютри и интерактивни технологий. Активен живот за да има производителност.

1

ро

преди 6 години

От много *** ...