9

Някой

преди 6 години

При предраково състояние на шийката се извършва конизация а не отстраняване на матката. И основен принцип в медицината- никога не се правявят 2 операции наведнъж. Това само увеличева риска от следоперативни усложнения. Много елементарна реклама. Най -вероятно не е имала нужда нито от едната операция

8

Анонимен

преди 6 години

Роботите в медицината се управляват от човек-висококфалифициран лекар.Робот е само заместникът на ръката която той управлява и направлява.Спрете с глупавите си непонятни за вас коментари.

7

А разум???

преди 6 години

Боже колко елементарно и примитивно поколениНивото е каруцари и хамали.И тези ще градят България.Дали всички сте такива кухи,или има и мислещи между вас.Като чета мисля че съм попаднал в ,,шведската махала" Не може да сте чак толкова невежи и п.р.о.с.тиОпровергайте ме ,няма ли някой млад човек с мозък?.

6

Анонимен

преди 6 години

Лекарите ни са толкова мързеливи и немарливи, че най-добре да се роботизира цялото ни здравеопазване.

5

Доктор Шарлатан

преди 6 години

За парички,оперират всички....Защо на тази клета женица и се махна жлъчката с камъни ,които си е носила цял живот без да има причина? И в същия дух-"предраково"състояние на шийката на матката не засяга ли,млади,полово активни жени,впредвид промяна във влагалищната флора,а тази женичка на тази възраст ,по-скоро е застрашена от "предраково"заболяване на яйчниците или гърдите,ама нали си е готино да си шарлатанин...

4

Анонимен

преди 6 години

По-добре роботи, отколкото български лекари. Роботите не искат пари.

3

До 1

преди 6 години

За да се впечатлиш,трябва да ти присъдят мозък,но тъй като все още това е невъзможно ще си останеш на това ниво. Горкия,ти не си виновен ,тя природата се е подиграла с теб.

2

ДО 1-Анонимен

преди 6 години

Ако някой действително е т.ъ.п.,това няма как да му бъде обяснено.Давай!!!

1

Анонимен

преди 6 години

ако беше една операция, двама пациенти щях да се впечетля