9

Анонимен

преди 6 години

Природата трябва да се пази, защото е най-ценното, което имаме, наравно със собствените ни животи. А на гусин Каролев устата му още мирише на *** от последното празнене на олигархията.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако контрите на гусин Консултанто или иначе рекнато на всяко гърне мерудия, са вярно предадени и не са извадени от контекста, сещам се поне за няколко доста подходящи и неоспорими ре-та, като накрая и с кеф ще му рекна и всичко коз.

7

:)

преди 6 години

а, бе много слаб подбора на персонал в тия сорос-организацииедно време беше друго и им минаваха мръсните номера, а сега някакви некадърници и пълен залез от Будапеща до София :))))

6

'

преди 6 години

точно така... НПО-тата на С'орос са руски, а ти не си и'диот, нали :))))

5

:))))

преди 6 години

точно така.. НПО-тата на Сорос са руски, а ти не си ***, нали :))))

4

Анонимен

преди 6 години

Тези НПО-та всъщност са руски.Активизират се когато трябва да се нарушава спокойствието в държавата.Повечето никога не сте ги чували. Регистрирани са наскоро.Прецакват и държавата и бизнеса и народа.Това са продължения на мръссните алчни ръце на Кремъл!

3

.

преди 6 години

тръгнали президента, зад който целия български народ стои да атакуват :))))голяма грешка, п.родажници

2

'

преди 6 години

шут отзад за со'росоидите, които мразят всичко българско и спъват с всички сили просперитета на Българиявече не им минават мръсните номера.. со'росоидите са еколози, колкото еколози са и...ДОСТ :)))))))

1

Бай Иван

преди 6 години

Като чуя името Владо Каролев и нещо става със стомашно чревният ми тракт.