110

Анонимен

преди 6 години

До Чикатилогоркото мурве! шъ съ разплача...

109

kolio99

преди 6 години

"защитниците" му тука ква ли песен щяха дя пеят ,ако беше тяхното дете на мястото на тази 16-годишна

108

Анонимен

преди 6 години

Мейзер уби мъжът си, опита се да прикрие престъплението и да подкупи полицай и и дадоха 3 г. А на този за това че някаква му дошла в стаята , пили водка и правили секс - 6 години. *** ви правосъдието. Е, поне цяла България научи Рени Водката що за стока е. Сега като завърши да ходи да заработва по курортите

107

Анонимен

преди 6 години

Иренка учи ли вече Право? След толкова консултации в хотела...

106

Пазарджиклия

преди 6 години

Не заслужаваше това, направи много за Пазарджик, много и за Стрелча. Сегашният кмет на Стрелча не е направил абсолютно нищо за града. Стрелчани не съжалявате ли че го избрахте?Единствено се ожени за мис баба.

105

Чикатило

преди 6 години

гокият педофил! Ще се разплача !

104

Анонимен

преди 6 години

Алчните селяци съсипаха не само неговия живот, но и на дъщеря си. Сега всички я знаят като Рени Водката, която отишла да прави секс с любовника на майка си.

103

Анонимен

преди 6 години

Ирена решила да провери какво намира майка й в кмета, а майката от злоба и простотия я направи на резил.

102

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата мистерия при задържания Евстатиев е защо той живее в местния хотел, а не в дома си, като дори бесепарите нямат представа на какво се дължи. Упорито обаче се говори, че той от години приютявал любовниците си именно във въпросната сграда, като се радвал на строга дискретност от администрацията. Рецепционистки и камериерки били свидетели на чутовните му оргии.И друг път е водил ученички там", категорични са местните, но никога не са чули друга девойка да се оплаква от изнасилване.

101

Анонимен

преди 6 години

16-годишната Ирина бе непрекъснато около него. С малката се движеше месеци наред и тя бе в смущаваща близост до Евстатиев още от предизборната кампания. Тогава ни направи впечатление това, но той обясни, че бил приятел на майка й", добавят бесепарите. Те са категорични, че е невъзможно бившият общинар да я е насилил, а по-скоро се е възползвал от доверчивостта й. Според слухове, майката сама тикнала в лапите на перверзния кмет дъщеря си, за да се възползва от парите му.

100

Анонимен

преди 6 години

Общинарят от Стрелча Иван Евстатиев, който бе обвинен в изнасилването на 16-годишната Ирина, е имал връзка и с майка й, твърдят източници в БСП.Историята там е много заплетена", твърди човек, наясно с мръсните дела на Евстатиев.Още докато бил кмет на града, градоначалникът е задявал и майката на момичето Христина Белухова. Тя бе негова секретарка, докато бе на поста, а социалистите твърдят, че е била в постелята му в продължение на няколко години. Всички знаели, че Христина е официалната любовница на кмета, самата тя дори не го криела. Редовно се хвалела с парфюмите и дребните бижута, кои

99

Анонимен

преди 6 години

тоя чичак най-големият престъпник го изкарахте, стои две години без присъда в затвора, все едно е извършил предумишлено убийство, а *** се кефят. И що - щот бил русофил.Ако беше от "умните и красивите" стипендианти на Шорош, цяла детска градина да беше избил, пак щеше да е на свобода.

98

Анонимен

преди 6 години

До 123айде ограмотете се малко какво е непълнолетна, какво малолетна, и какво пише в НК, вместо да филосфствате по форумите.

97

123

преди 6 години

Независимо дали е доброволен или не, това е сексуален акт с непълнолетна, т.е. той трябва да отговаря за случилото се и е наказуемо. Приема се, че тя не е напълно зряла за да прецени постъпката си. Същото трябва да се отнася и за многото случаи с роми и техните булки, но това се прескача от закона. Този случай обаче се преекспонира по някава причина.

96

Анонимен

преди 6 години

ако беше извършил убийство, щяха да го пуснат да си лекува кръста или зъбите.Ако беше някой джуревец с 30 висящи дела - също.Ама за доброволен секс- до живот. Да ви п* кая на правосъдието.

95

Анонимен

преди 6 години

До Минакакво изнасилване бе, те докато са поркали водка и са се натискали, бабата на "девойката" е звъннала, а тя е излъгала, че е на зъболекар.Ако не беше прекалила с алкохола, никой нищо нямаше да разбере.Първоначална е казала, че секса е доброволен, после, притисната от про стите и алчни родители си е сменила версията.

94

Анонимен

преди 6 години

До САМО ПИТАММоята дъщеря навърши наскоро 17, и съм далеч от мисълта че е девствена, но излиза със съученици, не с дъртаци.Нито е глупава, нито наивна, че да не предположи какво ще й се случи, ако ходи да пие водка по хотелите с чичковци. И все пак, ако и се случи нещо подобно, тя ще яде пердах, няма да я правя медийна звезда за да измъкна някой лев.В крайна сметка, така е преценила, сама е отишла..

93

Мина

преди 6 години

До НезнайкоИзнасилването и на пълнолетни също е престъпление и остава тежки следи в психиката на жертвата. Спрямо мене беше употребено насилие два пъти преди повече от 20 години и само с Божията помощ се спасих от изнасилване. Въпреки това, все още изпитвам страх от мъжете и пречи на сексуалния ми живот. Не разбирам коментиращите, които оправдават действията на този човек. Дано се разкайва наистина за действията си спрямо момичето, но дори това не го освобождава от наказателна отговорност!

92

Анонимен

преди 6 години

До йДо 32-Прокурор мотиви не пише,байно! Бъркаш го със съдията!!-----------------Все едно, добре, съдията значи бави делото умишлено. Да излезе, че нямат мотиви. При толкова ясен казус - дал е алкохол на непълнолетно момиче, след което е осъществил блудствени действия.

91

СатаНАТО™

преди 6 години

Тоя мяза на сериен убиец.Стига го защитавахте, за паметник на окупатори заслужава и въжето да намаже.