78

Анонимен

преди 6 години

До д-р Исня 84Не е той! Това е Георги Димитров (в средата), от ляво е "Професор" Вучков а най в дясно е Владимир Живков! Сите га са били дребни!

77

д-р Исня

преди 6 години

Това Джим Кери ли е на снимката?

76

Анонимен

преди 6 години

Намалял процента на отпадналите?! Наистина ли мислите, че е заради предучилищната??? Да не е заради детските надбавки или пък просто си ги водят на училище, а те в Белгия примерно...

75

Анонимен

преди 6 години

По-добре да интегрираме добитъка

74

Анонимен

преди 6 години

Никакви привилегии, само санкции, сериозни, системни санкции продължително време- само така ще има поне някакъв напредък. Иначе е още по- голям кошмар за образованите и работещите българи.

73

Решението - продълж.

преди 6 години

5. Принудителен труд за всеки,който няма лични спестявания или имоти,носещи ренти.6. Строителни войски (три години служба) за всеки здрав младеж,който е навършил 18 г., но е само с основно образование или пък дори и такова не е завършил.7. Всякакви задължителни интегриращи мероприятия (включително и предлаганата забавачка) за деца в предучилищна възраст да се заплащат от родителите им - не си е направил труда да научи детето си на бълг.език и затова да го възнаградят с безплатна забавачка? НЕ!

72

Единственото решение

преди 6 години

1. Криминализиране и тежки присъди за педофилите и за родителите "оженили" непълнолетните си или малолетни деца"; поправителен дом за малките "булки";отнемане на децата от родители под 18 г., но те след време да изплатят парите, похарчени за отглеждане на техните деца!2. За неосигурявани майки - помощи само за първото дете.3. Детските надбавки - само под формата на удръжки от платени данъци.4. Никакви помощи за здрави хора, отказали да постъпят на предложената им работа.(продължение)

71

Анонимен

преди 6 години

От кога думата за човек, който по някакъв начин управлява коментарите под определена статия е обидна и АВТОМАТИЧНО се трие тук?

70

До 71

преди 6 години

В България всички медии са на хранилка на Сорос за България. Само в Блиц са на хранилка на Доган и Прасчо, там всички луди имат абонамент. В Сега пък *** е дълта русофилка, но и възпитана и интелигетна жена, която не трие коментари само щото не са приятни за господарите от Козяк.

69

Анонимен

преди 6 години

Всички на Работа на полето,на строежи ,който не Работи никакви помощи ! Само така ще се интегрират -А простата ни "държава" все измисля още и още облаги и храна за сметка на българите.

68

Анонимен

преди 6 години

За да бъде задължително 4-ри годишните да посещават забавачка, ще трябва да има осигурени места в детските градини за всички деца, а това както знаем не е така. Родителите на хиляди деца в София не успяват да ги запишат в детски заведения. Какво да правят тези, които няма да влязат в графата "малцинствена група", за да могат децата им да получат адекватна подкрепа от държавата?

67

Бучаков

преди 6 години

В белите страни реалното училищно обучение почва на 4-5 години, а тук на 8 ги пускат 1-ви клас. В 4-ти клас вече са ергени и моми.

66

extremist

преди 6 години

Ние не можем да си позволим образователната система да губи постоянно хиляди деца, които отпадат от образованието и които захранват организираната престъпност - ООО НАПРОТИВ ! ТОЧНО НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА РЕДУЦИРАМЕ ВСЯЧЕСКИ ОБРАЗОВАТЕЛНАТА НИ СИСТЕМА: НИТО СА НЕОБХОДИМИ ДАСКАЛИ КОИТО ДА ХРАНТУТИМ, НИТО ИМА НУЖДА ОТ СЪЩОТО КОЛИЧЕСТВО ОБРАЗОВАНИ ХОРА КАТО ПРЕДИ 1989. ОБРАЗОВАНИЕТО И ДИПЛОМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖАТ С УЧЕНЕ, А НЕ КАТО ТЕ БУТАТ ДАСКАЛИ ДО ЗАВЪРШВАНЕ !!!

65

винаги модерен

преди 6 години

До До 50Тези хора са ВИНАГИ в гетото!ВИНАГИ!Явно си наивник,начел се с дебели книги,и вярващ във веганството,непушенето,епилирането под мишниците и добрите намерения на чичко Сорос!Поживей малко с тях,и веднага друга песен ще запееш!И то хорово ще я пееш,и сам ще си пригласяш!!!!

64

DEVSADIVTAME

преди 6 години

До АнонименБавно и изключително агресивно и настойчиво ни убиват но не с куршуми а с меки и косвени средства ... малцинствата са едно от тях... парите са другото ... обратен расизъм при който се дискриминират белите ...периодични финансови кризи ... само Бог знае докога.

63

Stonewall Jackson

преди 6 години

До АнонименМодераторчето е едновременно от БХК и Сорос за България ...

62

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

Тези хора дори и интегрирани а това е невъзможно си остават враждебно настроени към нас към нашата култура и цивилизация.

61

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Няма ли най-накрая ДАНС да започне Разследване за така наречената Ромска Интеграция ?Мафията иска още пари .Все пак всички Партии се обединиха че ромите стават заплаха за Националната Сигурност .

60

Анонимен

преди 6 години

Тук явно коментарите се следят от бхк и неудобните се трият.

59

точка

преди 6 години

Интеграция не се прави с наливане на пари в бездънната яма наречена от медийте -роми, а със санкции и задължения.Който не спазва законите и правилата в обществото да се лищава от българско гражданство и да поема към залеза.Свят широк.Няма да ни липсват изобщо.Политиканите ни да не се заиграват постоянно с тях и да им поднасят безплатен живот платен от работещите българи защото това ще доведе до гражданска война.Няма да ги дондуркаме вечно.