75

Руска поговорка

преди 6 години

"Добре е там, където нас ни няма!"

74

Анонимен

преди 6 години

И кои са създали САЩ ?Ти си чувал, ама явно не знаеш.

73

Анонимен

преди 6 години

Руснаците никога не са стигали до Париж.Но пък във руския царски двор се е говорило на френски.Руски са говорили само мужиците.

72

Тъпак

преди 6 години

Единствената заплаха са САЩ. Демокрацията им не върви навсякъде. Като видиш преди 250 г кои са създали тази държава, може да стане ясно какво ще се случва по-нататък

71

Анонимен

преди 6 години

Когато атовете се ритат, магаретата страдат.Ние май не сме от атовете...

70

Анонимен

преди 6 години

КОЙТО Е ВЛЯЗЪЛ В РУСИЯ Е СТАНАЛ ПИШМАН. И ИЗЛИЗАНЕТО Е БИЛО СЪПРОВОДЕНО С МНОГО ТРУДНОСТИ.Един влязъл - руснаците стигнали до ПарижДруг влязъл - руснаците стигнали до Берлин.Интересно е, ще има ли трети? Или ще поразмисли.

69

Анонимен

преди 6 години

VREME E RUIQ DA SPRETNE UCHENIQ V MEXIKO TE TOVA E BLOZO

68

Мишо

преди 6 години

До Научете сеДали, или пари да лапат искат. Всички реват за пари, колко наивни разсъждения имате.

67

Анонимен

преди 6 години

Американците били кравари, подкарващи стада с крави.По-голямо и послушно стадо от руския народ няма. Краварите трябва да подкарат руското стадо в правилната посока, щото руските му водачи го докарват само до затворите в Сибир.

66

Научете се

преди 6 години

Никой не иска да напада Русия.САЩ и НАТО Ни отбраняват от нея.НАТО е съдружие за колективна защита, а не нападение.Питайте съседите на Русия - всички искат да са в НАТО за да са защитени от Русия.

65

Анонимен

преди 6 години

Американците - кравари.Руснаците- аллкохолици.По-добре с каубоите, алкоххолика за нищо не става.

64

do 81

преди 6 години

До Анонимен: To по тая логика Хан Аспарух, ако не беше дошъл да нападне местното население на Балканите, България нямаше да я има. Смешни сте

63

Анонимен

преди 6 години

До Историята казва 79 : сега според твоята (логика) сигурно краварската еврейска армия ще навлезе в Русия през лятото и ще(победи)..Ми давайте бре еврЕоатлантици с меки китки,има начин да се справите с яките руски мужици ,като ви видят ционистката армия съставена от травестити африкано(америнканци) и кашерни педеружки,напрово руснаците ще умрат от смях и хоп готово(победили) сте.

62

Анонимен

преди 6 години

най-добрата ушaнка е смачканата

61

Анонимен

преди 6 години

"Защо постоянно натякват на света че Русия щяла да напада ? Това си е чисто внушение !"Защото Русия винаги напада и поробва съседните си народи!Беше ги превърнала в съветски републики. Да не мислиш, че доброволно е станало ?!Източна Европа - същата истори, половин век под руско робство.

60

Историята казва:

преди 6 години

Наполеон е победен от руската зима, Хитлер също. Не от руската армия с тактика или стратегия.През ВСВ Америка помага на СССР да подгони Хитлер. Иначе са се крили зад Урал.Общо взето руската армия самичка не е свършила много работа.Повечето войници дори не са били руснаци, а мъже събрани от окупираните от Русия съседни народи.

59

Анонимен

преди 6 години

Въоръжените сили на САЩ се ориентират към по-глобални военни учения, за да са по-добре подготвени за една по-настъпателна РусияТо до там ако се стигне едва ли ще се сетите за игрите , давам им 1 седмица не повече да удържите

58

Анонимен

преди 6 години

НАВРЕМЕТО НАПОЛЕОН НАВЛИЗА В РУСИЯ С ОГРОМНА ЗА ВРЕМЕТО СИ АРМИЯ ,КОЯТО ВКЛЮЧВА ОСВЕН ФРАНЦУЗИ ,ОЩЕ ИСПАНЦИ,ИТАЛАНЦИ,НЕМЦИ, ШВЕДИ И БЕЛГИЙЦИ И ПОЛЯЦИ .ЗАТОВА АРМИЯТА НА НАПОЛЕОН Е НАРИЧАНА (ВЕЛИКАТА) АРМИЯ ,КОЯТО Е НАБРОЯВАЛА БЛИЗО МИЛИОН БЕЗ ПОМОЩНИЯ ПЕРСОНАЛ,СЛЕД БИТКАТА ПРИ БОРОДИНО КОГАТО РУСНАЦИТЕ СЕ ОТТЕГЛЯТ НАПОЛЕОН ВЛИЗА В МОСКВА НО ЗАВАРВА ОПОЖАРЕНА СТОЛИЦАТА ОТ САМИТЕ РУСНАЦИ.СЛЕД ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА НАПОЛЕОН НАПУСКА РУСИЯ СРАЗЕН И ОТ(ВЕЛИКАТА) МУ АРМИЯТА СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ САМО 29 000

57

Анонимен

преди 6 години

Те така са русофилите много хвалят *** и Ким *** Малоум. ..обаче никога няма да отидат там. За сравнение над 1 милион българи са в САЩ, момчета :) Или момичета по-скоро да ви викам. Много лаете ама си кротувате тук.

56

еврЕоатлантик

преди 6 години

В щата Орегон двама (мъже) вече се радват на своето биологично бебе родено по естествен път. Лео Тристан Райз е трансексуален мъж ,който е започнал промяната си на пола преди 10 години,но временно е прекъснал процедурата за да може да зачене ,както и станало ,Днес Лео е щастлив(а) (майка) която дари със здраво детенце своя любим мъж Бъф ,който наскоро посрещна любимите си хора в своя дом в Портланд .Колко (красиво и модерно) а не като (изостаналите) руснаци мъж и жена да имат дете