27

Анонимен

преди 6 години

Нали ще и сипете кафенце че да си спомни!

26

Анонимен

преди 6 години

TE PERATA NE OSADIHA,TA COVEKA NA VALERI SIMEONOV SHTE OSADYAT

25

дядо Пенс

преди 6 години

До Анонимен 24: И глаукома !

24

Луд

преди 6 години

*** то не било трудно да хванеш трафикант? Ако искаш!

23

Анонимен

преди 6 години

Връщат в ареста......? Тая сега ще се изпоразболее от косопад, сенна хрема, хемороиди, хипертония, някакъв вид недостатъчност...... Изобщо, ще я хване СПА - Синдром на Предварителния Арест! А на бас ;)Тая *** не е "свободен електрон", вероятно е бушонче на по-голям "патриот" от нея? Как мислите, а? ;)

22

Наказателят

преди 6 години

Тази жена какво си мисли на голяма работа да не е на президента дъщерята или пак на папата внучка, рано или късно ще бъде съдена това няма да и се размине. Ако е била гладна и не и стигат парите затова се е хванала за тази работа но тя знае че ще излезе солено и ще тежи на плещите и, като е взела толкова пари да беше направила палати поне по морето за да има за черни дни или пак като я вкарат в затвора там ще и трябват. Много ще се радвам да я осадат и да види как се живее между четири стени

21

Цацо ди цуци Цаци

преди 6 години

Леки етюди за наивниците играем...

20

Анонимен

преди 6 години

Този народ си заслужава да го доят такива като Далавери.

19

Далавери каналджиев

преди 6 години

Аз съм нипричом.

18

Анонимен

преди 6 години

Браво

17

Джон АтанаскоФ

преди 6 години

"Честните" българи са готови да продадът честта на държавата...ама, че продажно племе!!! Полицаи трафиканти, патриоти трафиканти Република Корупция! Не космическа...А корумпирана нация! А оня симеонов е тръгнал да оправя ромите...оправи си трафикантите!И гюбре за ливада не става от вазе!

16

Анонимен

преди 6 години

Жертвичката на симеонов...Абе патриоти и патриотки щом си падате по мигранти...еми да ви пратим още ве...сигурно тези пари влизат в държавната хазна...ще ви помогнем да си пооправите икономиката...шшшттт само да не чуят господарчетата от ес ще дърпат ушички...ама сигурно вие и за това се надявате на Русия...хи хи хи

15

Анонимен

преди 6 години

Мухаха бизнес по патриотски...иначе на границата се удрят по гърдите "предизборно" после като свърши изборната агитация се връщат в нормалния им бизнес...Ето заповядайте булгари...сега те управляват...Пак ви чакаме на границата...но този път в тези автобуси ще има афгани, сирийци, идилци...щом си падате по мигранти :-) :-) :-)

14

До Момовци

преди 6 години

Ти си яко *** братчед. Историята не е кой е платил за кафето а че се познават от преди с имигрантите и че тя не е била случайно в колата.Даеба и тъпия народ.

13

Ха така

преди 6 години

Ха така, какво стана изведнъж ... нали се кълнеше че не била такава, продажна ***.Всичките са такива ви казвам, а на тази да и хлопнат 10г тежък труд в някоя мина и ще и дойде акъла.Мини Бобов Дол търсят хора, тази *** и една кирка и готово.

12

Анадолски

преди 6 години

На умните колеги, които живеят в България...им желая здрави нерви...сигурно е доста трудно да живееш в държава, където на всяка крачка има корупция и нищо добро от страна на държавата към народа като държавни услуги!!!

11

!!!

преди 6 години

Най-мразя патриотите...Какво са дали на таз държава...освен етническа омраза и плампане пред изборно!!! Ама е лошото, че още има хора, които им се връзват на акъла...Па заповядайте на границата след някоя година...Този Симеонов ще дойде време и да го бутне и него някой афганистанец...

10

От Сливенския

преди 6 години

Ела мо како, да са черпим тук.

9

Срам ме е

преди 6 години

Втасала кифла, патриотка! Ех Балевски, Балевски!!!

8

Анадолски

преди 6 години

:-) :-) :-) :-) :-) А Симеончо беше казъл компло...:-) :-) :-) :-) :-) Абе кажи им патриоти и повече не ги обиждай...