97

Ванга

преди 6 години

Бойко Борисов Уби! Разстреля! Даде на Големи те! НЯМА ПОНЯТИЕТО Малък и среден бизнес! Обеща мост 🌉 Силистра Кълараш, преди няколко години? Има ли в България някакъв бизнес? Аут сорсинг? Фък оф! Къде е българина? Роб? Къде отиват парите? В касата на ГРОБА!!! Бог да ги ВЪЗНАГРАДИ за Усилието на продажност!!! Ама има ВЪЗМЕЗДИЕ!!! Ще се пържат във *** АД!! Скоро е ВЪЗМЕЗДИЕТО!!

96

Анонимен

преди 6 години

Обърнете внимание : "Вероятно редица обещания няма да могат да бъдат изпълнени, но не и тези , свързани с КОНКРЕТНИ човешки съдби" Мисля , че за всички е ясно КОЙ са тези конкретни хора.После да не кажете, че ГЕРБ са го крили от нас.Не - казват ни го в очите.

95

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е УНИКАЛЕН СЛУЧАЙ НЕ САМО В ЕВРОПА, НО И В ЦЕЛИЯ СВЯТ:ОТКРИВАМЕ НОВИ ЗАВОДИ (например в Пазарджик миналия ден), А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЯМА КВАЛИФИЦИРАНА РАБОТНА РЪКА ЗА ТЕЗИ ЗАВОДИ.

94

НЯМА КАК!

преди 6 години

НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ НИТО ШВЕЙЦАРИЯ, НИТО ЦЕНТЪР НА БАЛКАНИТЕ С ТОЗИ ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ НАЧЕЛО.

93

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Оставете тези празни приказки, а запомнете,че до началото на зимата остават 7 седмици,а вижте каква е и как върви зимната подготовка? За селата нищо не се прави-няма пари! Кметовете осигуряват само отоплението на канцеларията си-другото е оставено на ,,Михаля.За градовете;няма ,,Южен поток,,, Няма ,,Балкан Хъб,, значи няма да има и евтин газ..........няма да има и топло в три четвърти от абонатите

92

Анонимен

преди 6 години

Същността за управляващите ни след 1989 г- потомствени - на комарджи Кобурготски, партизан Тошко и с-ие -некадърници,престъпници,терористи,клептомани ... и обикновени политически кукли на конци в ръцете на международно организираната престъпност под ръководството на САЩ и ЕС! През гугъла: "Машина Времени - Марионетки"

91

extremist

преди 6 години

В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ НИКОГА НЕ СЪЩЕСТВУВАЛА ДЪРЖАВА ПРОСПЕРИРАЛА НА БАЗАТА НА 500km ПЪТИЩА; ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ КАК ТИКВАТА ЩЕ СТАНЕ ПРЕЦЕДЕНТ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ, ОБОРВАЙКИ ТОЗИ ФАКТ

90

extremist

преди 6 години

ФАКТА ЧЕ НЯКОЙ ХОРА СМЯТАТ ПРОЧИТА НА 128 стр. ЗА ТЪРПЕЛИВА И СЕРИОЗНА РАБОТА, ПАК ДОКАЗВА ДЕВОЛЮЦИЯ ПРИ ДВУКРАКИТЕ МЛЕКОПИТАЕЩИ. "АМБИЦИОЗНАТА" ПРОГРАМА НА ТИКВЕНИТЕ БОСТАНИ И ДА СЕ ИЗПЪЛНИ НА 1000% ПРАЩА БЪЛГАРИЯ В КОНКУРЕНЦИЯ С ДЪРЖАВИ КАТО ТОГО, ЗИМБАБВЕ, ПЕЛАУ, МАДАГАСКАР.....ПЕТРОЛА НА ПЛАНЕТАТА СВЪРШВА В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ И ТОВА ЯВНО Е СТИМУЛ ЗА ТИКВАТА ДА РЕЖЕ ПЪТНИ ЛЕНТИЧКИ. ОСТАТЪЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ИЗКРАДАТ ТОЗИ МАНДАТ И МЕСТНИТЕ ОБИТАТЕЛИ ЩЕ ИМАТ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НА КРЕПСТНИ СЕЛЯНИ

89

БГ-швейцарско сирене

преди 6 години

За 20 г. във властта, тиквата е от тия, които направиха България на швейцарско сирене - дупка до дупка. Продънен бюджет и теглене на милиарди лева кредити, окрадена от такива като него хазна - шепа милионери и милиардери и повсеместна беднотия, окрадени еврофондове и намаляващи чужди инвестиции, демографска криза, пробита образователна система, продънен бюджет на здравната каса-все повече българи без достъп до здравеопазване и все по-богати собственици на частни болници,никакво производство....

88

Швейцария друг път

преди 6 години

За Швейцария на Балканите говореха още в средата на 90-те години, но вместо това стана още по-лошо. Колко правителства се смениха, колко обещания и предизборни програми бяха... Сега съм в Германия и съжалявам само, че не емигрирах по-рано, а си пропилях най-хубавите години чакайки политиците да оправят нещата.

87

Анонимен

преди 6 години

Швейцария сме на Балканите природно, но сме и Бай *** умствено. 100 години не сме мръднали. Алеко трябва да е бил родственик на Ванга.

86

Анонимен

преди 6 години

На тая снимка-хвани единия,удари другия-кой от кой по-неприятен.

85

до Така е

преди 6 години

Я кажи откъъде ще дойдат тези 2 500 лв средна работна заплата?Асфалт ли ще експортираме или ще ни наложат данък Въздух и данък Живот????Щото без производство, без промишленаст, без развито сел. стопанство, без експорт на продукция с какво ще напълниш държавната хазна????

84

Отговор

преди 6 години

До дедо Ташунко Дедо , да си чул че по времето на ВСВ многа авоари на богати европейци и еврей са отишли в Швейцарски банки като неутрална страна.След войната швеицарците изискват вложителя да е жив. Милиони са убитите и изчезнали хора , и техните пари остоват в Швейцария.Затова е богата държава.И иначе да имаш нещо произведено в Швейцария? Аз нямам.Освем часовници и оптика друго не правят.

83

до Анонимен

преди 6 години

Тъ, тъй чадо!Именно в Месокомбината "Бузлуджа" е произведен и любимия ти "Тиква Суджук"!!!!!!

82

Така е

преди 6 години

През 2021г. вече ще искаме 1 000 лв. мин. раб. заплата и 2500 лв. средна.Живото си върви, няма да чака вашите 650лв.

81

Анонимен

преди 6 години

обаче каскетите са почервенели на макс хахахахаха,само така падайте в амок ако знаете какво ЬЕ ТУЙ...

80

Анонимен

преди 6 години

TOZ OSVEN PAPITE GO E DOKOSNAL PO GLAVICATA I VELIKIQT DUX DAITE DA GO OSVIDETELSTVAME I DA GO MAAXNEM

79

Анонимен

преди 6 години

Са,коментарите надолу са ясни а аз да кажа чи погльедах за няколко минути ИЗСТЪПЛЕНИЕТО СЛОВЕСНО на Корнела на връх Балкана,малеееее КУТУ ИНА ИСТЬИНСКА ФИДЬЕЛКА КАСТРУВА,кат маа ръчища,па кът са попотьила,къ са въодушъвила страшна й за гльедани бье..."ние не сме от управлението на суджука"АХАХАХАХАХАХА,ЛЕЛЬО ВИЕ ИЗГРАДИХТЕ МЕСОПРОДАВНИЦАТА *** КЪДЕТО СЕГА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ СУДЖУЦИ!!!***!!

78

упс...

преди 6 години

Б-х леля му!!!Всяко изказване на Тиквата се превръща във Виц!Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно, при тази беднотия и сиромашия в която сме затънали, та чак камиларите бягат от Бг!