100

женомразец

преди 6 години

Никъде по света жената не може да е над мъжа или да му е равна! Статията потвърждава огромния безсмислен разход на средства, за правата на жените в Афганистан, които по природен закон не се полагат на жените по света! Над 8 трилиона долара годишно изяждат женозащитните организации-хлебояди, за да защитават безуспешно женската наглост и безобразия спрямо мъжете. Грешни пари, откраднати от мъжкия труд за насърчаване на женската гавра с мъжкия авторитет. За това мъжете трябва да убиват повече жени!

99

Анонимен

преди 6 години

След 30 години в Европа ще има само мюслимски семейства и християни минали под дъгата. Християнското семейство ще изчезне като резултат от еманципацията и педерасизацията наложена от либералите.

98

Анонимен

преди 6 години

До LanИ още нещо.Твоят измислен свят на качествени хора супер пички и мъже рицари изчезва.След 30-40 години в Европа ще има повече мюсюлмани от християни и светскихора.На колко си?30? Ако е така имаш шанс да си купиш млада булка .Иначе коя ще те погледне?Дартанян на 75?Може би колкото да ти прибере апартаментът.Всъщност би трябвало да си ми благодарен.Ти искаш да се бориш с много за правото да храниш някаква ***.Аз ти казвам,че с добър късмет ще си ги купуваш на кило.

97

Анонимен

преди 6 години

До LanА акоте заобикалят с 95% отпадъци какво правиш?Сменяш бунището?

96

Lan

преди 6 години

104В абсолютно всички възрасти жените в България са повече от мъжете! Т.е. твоите наборки също са повече от мъжете в твоя набор. Ся, че има всякакви жени (както и всякакви мъже) по телосложение и красота, както и по характер, в това спор няма. Не ти виждам на теб проблема :), явно се стремиш точно към определен типаж жена, пък тя си върви с "екстрите"...:) Кое не е ясно? Аз нямам никакъв проблем да намирам качествени хора и от двата пола и да контактувам с тях!

95

Анонимен

преди 6 години

До Lanима повече жени грънци. има повече бабички на възраст на 65-70 години и сланинести тьотки с тегло по-голямо или равно на 100 кг ти май верно не си в реалният свят

94

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм, че на някой българи им е мечта, да имат такива жени.

93

Lan

преди 6 години

Между другото и в тези забулените общества има доста нежни мъже...защото пък там търсят човешкия контакт с другия, а жените нямат потенциала за такъв контакт. Трудно се живее с някой, който не може да върже едно изречение на кръст. Та така - най-стабилно е българското общество, до преди индустриалната революция. Най-човеколюбиво. Факт е обаче индустрията ни прави стоки...а ние се примиряваме в името на материалното.

92

Lan

преди 6 години

Причината да има много нежни мъже е поради неясната роля на мъжете...Жените работят, не се изисква сила за повечето работа, мъжете се чувстват недооценени. Повечето жени не искат деца...защото работят и кръгът се затваря. Като се сложи и ужасно замърсената среда, която бог знае как влияе на хормоните, както и пропагандата - ето ти едно гей-общество. Цялата работа е, защото равноправие между половете се бърка със сменяне на ролята на половете, а това е просто противоестествено.

91

Lan

преди 6 години

97В нашата страна жените СА ПОВЕЧЕ от мъжете, ако за някоя бръмчалка се борят 10, то има едни 11 свестни жени, за които никой не се бори. Иначе бройката ти не излиза. В десет поста ти пиша, че явно ТИ харесва точно бръмчалките...не обвинявай другите жени за твоя избор, защото той си е твой!Калта си е кал, но това не дава право никому на сравнява човек с ***. Иначе е още по-голяма кал! И аз изпитвам лека носталгия към некомерсиалното общество...и дано някога светът порасне пак до него.

90

Анонимен

преди 6 години

Журналистките в България ни обясниха тази миналата и по-миналата година, че трябва да сме толерантни и че насилието над жени е обичай и че трябва да обичаме джихадистите.Мечтата на всяка бг журналистка е да сложи бурка и да омъжат дъщеря и на 9 години, че да си я разчеква някой с брада в харема

89

неанонимен

преди 6 години

До Lan-малко ли кал има днес сред нас,ако не бяха кофите за ***, знаеш ли колко трупове щеше да има по тротоарите,това поне го нямаше преди,тогава човек значеше нещо а сега е т.нар.ресурс,ако разбираш какво искам да кажа...

88

Анонимен

преди 6 години

това,че в мюсюлманският свят жената е с ценноста на предмет.не особено скъп.всички имат купища жени- в по бедните държави ги купуват като ***.в нашият свят жената е поставена на пиадестал.бедните мъже го духат яката -за почти всяка мадама се борят поне няколко.това е една от причините да има и толкова хомосексуалисти та в кой свят викаш е по добре да живееш?в такъв в който една жена струва колкото скъпо бмв или в такъв в който струва колкото една коза ? провокативен въпрос и леко риторичен

87

Lan

преди 6 години

Ся мисля, че си говорим за местната действителност, американската извратения е друго нещо. Защото аз пък имам приятелка, която остана с 185лв издръжка за трите си деца след развода, като "таткото" дори и не ги вижда...да не говорим, е не я и плаща и това е доста по-честия вариант в България.

86

Lan

преди 6 години

Все още не разбирам тезата ти - ако е някаква носталгия към строго патриархалното общество и желание за кърски труд - ами свят широк! Заминаваш там, където на цената на пет крави получаваш жена и си живеете в калта. Дори и някои български гета могат да ти свършат не лоша работа...:)Ако те допуснат там де, те нашите братя те имат за малко по-долен от тях, та ще трябва да се оправиш с културните особености.

85

Анонимен

преди 6 години

До Lanхаресва ли някаква да те лъже,че те обича а след това да те съди за издръжка и да дава интервюта какъв перверзен садист алкохолик и педофил хомосексуалист си?как си я изнасилвал а животът и е бил ад? Това правят голяма част от съвременните жени особено от американският "хай-лайф" Би трябвало да е еталон за нещо хубаво според теб.Аз съм благодарен човек в един меркантилен свят.А ти си някакъв дон кихот вярващ в измислени идеали измислени от манипулатори.Преди ви съжалявах.Сега ми е все та

84

Lan

преди 6 години

До животът е суров:) И за това дай и ние така - в калта:). Една от причините ТИ да умееш да пишеш и четеш и именно това, че някоя жена в миналото (бяла) е решила да се жалва и да иска повече. Жените искат повече за децата си, включително и за неблагодарните като тебе. Много добре го написа "без да я пита" - да, в тези общества жените раждат, защото нямат избор - как изгледа цялото общество на мен не ми харесва, а на теб? Щото и мъжете им са в калта и там и стоят, и няма и да излязат!

83

животът е суров

преди 6 години

До LanНе възпявай раждането на деца сякаш е чудо невиждано.Знаеш ли колко деца се раждат всяка секунда на планетата Земя ? 4 броя.От тия 4 броя 3 са родени почти в калта от майка която никой не я е питал иска ли БМВ или джип нито дали сутрин има колики или просто леко и се гади.Та като роди след тва отива да копае на нивата или да носи вода.Изобщо бори се с трудният и неблагодарен живот.И знаеш ли освен,че никой не се грижи за нея има голям късмет ако изобщо остане жива до следващото дете.

82

Lan

преди 6 години

90, Освен, че са забулени така - не мърдат никъде почти извън дома си, ако се наложи са придружавани навсякъде от мъж! Да не говорим, че почти не получават лекарска помощ, защото учените лекари-жени ги няма, а мъж не може да я гледа чуждата булка...

81

Анонимен

преди 6 години

Щом всяко действие на жената се пише на името на мъжа и не се виждат телата им и нямат имена жените спокойно могат да си извършват престъпления, неоткриваеми са. Как ще посмее някой да разследва покрита жена?