55

Анонимен

преди 6 години

Благодаря ,че ме информирахте за най-голямата *** сватба в бг.

54

Тайна

преди 6 години

Само черна музика е имало,типично за тях......ама иначе сме ВИП.

53

Ллл

преди 6 години

Резили , резили ама ги слушате !!!!! Навсякъде музиката им бучи из България !!!

52

Мен

преди 6 години

Резил, т.е. *** работа

51

торбалан

преди 6 години

хубава работа ама....

50

Анонимен

преди 6 години

До дфаХхаха, баси живота им:), на който съм бил завиждал, хахаха. Даже сто пъти благодарих на мама и тате, че не съм на място, като тяхното!!

49

bluesky1

преди 6 години

Показността и кича винаги са ме отблъсквали. Този годеж е определено кичозен и показен, това е ясно. Това, което не разбирам обаче е омразата, струяща от повечето коментари. Не тези двамата младежи са виновни за опростачаването на нацията. Освен това чалгаджийската им музика се слуша и това е факт.Такава музика слушат поне половината, ако не и повече от половината българи. Ами това не говори ли за манталитета на българина като цяло. Българина си е чалгар по душа и по култура в голяма степен!!!!!

48

Komentator

преди 6 години

Абсолютно искрено питам, без да се заяждам с културната принадлежност на хората от видеото. Фики и семейтвото му турци ли бяха или роми, защото годежа ми изглежда като микс от двете.

47

дфа

преди 6 години

Мразя чалгата, НО искрено се радвам на това събитие! Честито на младите, а на хейтърите БЪЛГАРИ... :) Сами си създадохте чалгата като не протестирахте с/у нея, а сега крещите, че не знам си кво и как! Дрън дрън!Докато тези си живеят вие си оставате мечтатели... Целувки! p.s. Гюлджан е голяма красавица!

46

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Господи, благодаря ти, че ми даде възможност да се родя и да прекарам детството си в оная българската БЪЛГАРИЯ на "лошия" социализъм !Тая евроатлантическа мангалия ми идва малко в повече ... :)

45

Анонимен

преди 6 години

До сега никога не бях коментирал статии публикувани на сайта Ви, но тази абсурдна статия ме кара да Ви задам въпрос: ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???Кой въобще реши да направи статия за подобна дивотия (щях да напиша събитие, но това в никакъв случай не е събитие от моя гледна точка), още повече пък и толкова обширна, че и с клипове и половин дузина снимки?Честно, ще ме откажете да отварям сайта Ви с подобни безумни, абсурдни и най-вече безсмислени статии!

44

Анонимен

преди 6 години

Етнически турчин съм, но това и на мен ми идва в повече.

43

упс...

преди 6 години

Че, то кючеците в Бг гърмят навсякъде, бе!Всеки път когато се прибирам в Бг - веднъж на две години, заради голямото растояние - още от летището в София или Бургас пристигащитефса посрещани с музикално оформление - от типа на Чалга или кръшни Кючеци.По таксита и маршрутки пак кючеци и чалга!Рингтоновете на мобилните телефони на българите - чалга и кючеци, особенно на тинейджърите.Тъй, че хайде да не правим на интересни - чалга и кючеци гърмят из цяла Бг.Да не говорим за нощните заведения!

42

Осман Карадайь

преди 6 години

Честит годеж Фикрет, който ти завижда бате да не вижда. Пожелавам ти да си живуркаш с Гюлжданчето векове на ред без да се разделяте напук на всички чеки....!

41

Анонимен

преди 6 години

TOVA SA ISTINSKITE BALGARI.

40

Анонимен

преди 6 години

50 е отговор на 49.

39

До 50

преди 6 години

Да ти е идвало на ум, че тези българки просто се забавляваха с биологичната единица, която се изживява като певец?Това, че въпросната биологична единица е правила циркове край обсерватория по случай съешаването си с друго подобно биологично образувание, всъщност не интересува никого. Освен ако човек не търси на какво да се посмее през свободното си време.

38

Анонимен

преди 6 години

Такива сватби обикновено завършват с масов бой в ромската махала.

37

Анонимен

преди 6 години

Ааа уааа туйй Фикиту лий Уааа??

36

Хех

преди 6 години

И защо нас би трябвало да ни интересува как двама джномюсли си го слагат?