33

Neto

преди 6 години

В този спорт вече кой ли не взима, това че някой не са го хванали не означава че е чист.

32

илиан

преди 6 години

Много деца пишат тука които си нямат най малка представа от бокс,ако кубрат играе разумно и с добра концентрация ще може да спечели мача.

31

дидо

преди 6 години

Много лоша новина за кобрата.

30

Django

преди 6 години

Нали отнякъде се появи едно NеGро с дълги ръце (забравих му името) дето се канеше да пребие Джошуа и промоутърите казаха, че ако Кличко се откаже, то ще има мач с него а не с Пулев?!?

29

Анонимен

преди 6 години

До 29 Бокса го развалиха, измислени профибоксьори, като нашия Пулев, които вярно е най-добрия от ментетата достигнали до подножието на световния боксов връх.

28

до Neto

преди 6 години

Нека не забравяме, че Владимир спечели златен медал от Олимпиадата в Атланта, след като замени брат си, който беше уличен в използването на забранени вещества...Двамата братя развалиха бокса - факт!

27

Анонимен

преди 6 години

Умен чобек! Не иска да му присаждат мозъчни клетки като на Касиос Клейт в по-напреднала възраст!

26

neto

преди 6 години

Химик бил Кличко .. хаха..ми другите какви са , хомеопати сигурно ...

25

Анонимен

преди 6 години

Основната разлика между Кличко и Пулев е, че братятат Кличко са вероятно единствените боксьори от такъв ранг с абсолютно чист имидж - никакви ексцесии, добри момчета, образовани спортисти, с приличен и нормален кръг от приятели, за разлика от отвратителното поведение на Пулев по нощни заведения и долнопробните му приятелства и чалгаджийска връзка.

24

Анонимен

преди 6 години

Допълвам си мнението само, че Владимир ми се струва страхотен човек, и брат му Витали също. Но както вече казах, за мен Витали е истинска легенда, а Владимир е един много добър боксьор, който заслужава уважение.

23

Анонимен

преди 6 години

Брат му Витали е наистина велик шампион. Владимир е един просто много добър боксьор, но нищо повече. Неведнъж се е търкалял по пода безпомощно. Витали не е допускал излагация. Това не променя факта, че и Владимир е наистина голямо име в бокса, както и това, че тези тук, които го коментираме, вероятно всички заедно няма да постигнем неговите успехи дори наполовина.

22

Mastica

преди 6 години

Много недооценен. Не е негова вината, че трябваше да стане на 40 години, за да се намери някой който да го бие. Един от най-великите в категорията. За жалост повечето българи има много какво да научат от него, но вместо това го плюят.

21

Анонимен

преди 6 години

Кличко е химик!След Тайсън, Холифийлд и Луис, бокс в тежка категория вече няма!

20

Анонимен

преди 6 години

Кличко се оттегли защото не пожела да счупи кухата тиква на Опулев за втори път. И го остави на Джошуа, който ще го вкара в болница за дълго време и ще откаже от бокса.

19

аутокорект

преди 6 години

колеги, Кобричката няма да се боксира с Фюри... и той окачи ръкавиците за пореден път... по - скоро имате предвид Джошуа ;) и да, нашия ще лети из ринга като...

18

Реалист

преди 6 години

Страх го е, че пак ще падне от черния, затова се отказва...3 сериозни срещи е имал в кариерата си Кличко - срещу Кори Сандърс, Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, и трите ги загуби категорично...Поне да се благодари, че не е бил професионалист по времето на Тайсън, че щеше да омете пода за 15 секунди...

17

преди 6 години

Велик боксьор!Обичам го, и му се покланям!Володимир Кличко - Императорът!

16

Анонимен

преди 6 години

Супер готин мъж, с нормална и симпатична жена /която не си вее разголените ц-ци по кръчмите/ и малко дете - нормално е вече да си гледа семейното щастие.

15

боро

преди 6 години

Очакваме включване от Пулев ..."реваншът беше почти уреден, а той слабакът да вземе да се откаже, уплаших го явно.."

14

Анонимен

преди 6 години

Кобрата сега сигурно много се ядосва и съска, че няма да може да пребие Кличко.