12

DIMO

преди 6 години

Гледах интервюто по телевизията.Човекът още е като паднал от Марс.Няма дар слово,като повечето от нас и журналистката говореше повече от него.След интервюто у мене останаха повече въпроси отколкото отговори.Дано си намери най после истински адвокат за да може да защити интересите и на него и на семейството му.

11

Анонимен

преди 6 години

КАКВИ ЗАКОНИ ИМАТ КОМШИИТЕ?ЗА ДА ИМА ОБВИНЕНИЕ В УБИЙСТВО ТРЯБВАДА ИМА ТРУП НА ЖЕРТВАТА ТАКА Е ПОНЕ В ПРАВОТО НА ЦИЛИВИЗОВАНИЯ СВЯТ.А ДРУГОТО Е МЕКО КАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЗВЪРШЕНО ОТ ОТОРИЗИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА ХОРА.ПОТЪРПЕВШИЯ ДА СИ НАМЕРИ ДОБЪР АДВОКАТ И ДА ГИ СЪДИ ЗА ВИСОКО ОТГОВАРЯЩО ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ ЗАГУБЕНИ ГОДИНИ И НЕВОЛИ ОБЕЩЕТЕНИЕ.

10

Анонимен

преди 6 години

*** не смеят, *** се гънат пред величествената Тиква. Аман от тиквеници! Президентът ни е Човек, Пилот, Генерал и спечели уважението ни не с медии, а с качества! Поклон, генерал Радев! С теб всички се чувстваме българи!

9

Анонимен

преди 6 години

Нищо не разбрах от тази статия. Какво точно е станало с поляка, защо брат му е в затвора, какъв е този грабеж, как са го освободили?

8

7895

преди 6 години

Явно има забрана в българските медии да се казват добри неща за президента Радев -или лошо или нищо.Сигурно и се досещате откъде идва тази забрана.И нашите медийки нали са "независими" изпълняват.А вижте за вожда те не си пестят хвалбите,чак мед капе от писмената им -вие усещате ли я миризмата на медец,че чак лепне от сладост!!!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Членството ни в ЕС е добро нещо само заради обстоятелството, че можем да търсим помощ от всяко посолство на страна-членка на ЕС. Ако опрем до нашите, сме загубени!

6

Комаров

преди 6 години

За убийството явно е невинен. За нещо виновен ли е? Присъдата от 7 години за какво е била? Извършил ли е друго престъпление, за което да е осъден, примерно грабеж?

5

Аз

преди 6 години

До Анонимен 2Осъдили са българина без да има труп. Разбрали за грешката си чак когато "убитият" умрял.

4

анонимен

преди 6 години

Ех тази "политкоректност".Кажете бе г-да ,кажете в прав текст ,че този човек е благодарил на президента.Защо с такива недомлъвки,защо бе г-да журналисти.Страх ви е нещо добро да кажете за Радев,ами кажете бе,кажете истината нали затова сте журналисти ,а не мижитурки на властта.Загубил всякаква надежда,след намесата на Радев човека сега се чувства горд ,че е българин -така пише в Епицентър,защо и вие не го пишете -страх ли ви е ,че ще разсърдите вожда!!!!!!

3

Айде сега.. .

преди 6 години

...Константин да завежда дело в Страсбург и гърците да му купят 3 апартамента в София за причинените мъки. Те иначе гърчолята няма да се научат

2

Анонимен

преди 6 години

Тази история е много странна, за пръв път чувам за нея. 7 години нищо по медиите. Някакъв умрял в болница и изкарали тоя убиец? Адвокати няма ли в Гърция, аутопсия, причина за смъртта? Пълни глупусти според мен, нещо като Гълъбин Боевски.

1

Хм,

преди 6 години

бе може да не го е убил, но все нещо е имало!