9

Анонимен

преди 6 години

"образа на САЩ като убежище за бедните и угнетени народни маси", я че кога Ленин е взел властта в САЩ?

8

Анонимен

преди 6 години

До 111Глупости. Лигльовци и търтеи искат това. Ще си остави руснакът Сибир, Урал, Далечния изток, полята, горите, реките, запазената природа та да слугува в държава, отказала се от международните договори за опазване на природата. Ще иде да гълта мръсотията и ГМО-тата. Който иска - прав му път! За такива никой не жали.Народ, който с цената на живота, дома и икономиката си спаси света от чумата фашизъм, не пълзи на колене за краварски сандвич и бутилка уиски. А санкциите само помагат на Русия.

7

Анонимен

преди 6 години

Чак пък "рай"?! Я се поразходете из Луизиана, Небраска, Уайоминг и др. САЩ на са Вашингтон, Маями, Лас Вегас, Лос Анджелис, Аспен... 15 % от населението живее под границата на бедността. Разбира се, границата им е несъпоставима с нашата.... Но щом официални държавни представители на САЩ ни убеждават пламенно, че ние българите сега живеем много добре, и някой насила ни правел песимисти, освен да се радваме, друго не ни остава. Е ... и да блеем...

6

Анонимен

преди 6 години

До 111Къде го чукаш,къде се пука;не го разбираш какво иска да ти каже.Той ти пише за бежанската криза,че иска и в Европа управниците да реагират като Тръмп.

5

111

преди 6 години

До Анонимен 4 ;Кой ги праща в Европа бе ***.к ? Мечтата на всеки европеец и Руснак е да живее в САЩ.

4

Анонимен

преди 6 години

AMA ZASCHTO V ES GI PRASCHTATE A VE?

3

Прав си е

преди 6 години

На когото не му харесва, да го хване за тромпета.

2

Анонимен

преди 6 години

Все пак, това му бе обещанието. Нищо, че САЩ е изградена благодарение на мигрантити.

1

Анонимен

преди 6 години

Хе, Тръмпи го е страх, че новите мигранти могат да вкарат "старите мигранти" в резервати - така, както предците на "старите мигранти" са се "оправили" с коренното население .