52

гербаджия

преди 6 години

Бойко оправя кирливите ризи на желю жабока,баш седерастина,дето подаряваше танкове на макетата и бързаше да ги признава,тъпakа му с тъпak!И ония *** решиха, като нашенските сачове,че всичко им е позволено!Сега Бойко им го каза в прав текст,че или си налягате парцалите,и си кротувате без разни простотии,или ЕС-през крив макарон!Или-или,това е положението,вие решавайте!Сега в техния парламент ще се изядат един-друг от злоба,ама полезен ход нямат!

51

Лойко

преди 6 години

Историята неможе да се варне назад,но може да се извиним поне.

50

Анонимен

преди 6 години

Понеже гусин Плевнелиев бил забелязал проблемите с Македония, нарочно не бил отишъл там - явно, за да ги накаже. Правите проблеми - няма Плевнелиев за вас.ПП. В момента гусин Плевнелиев е свободен... да им го пратим за малко а? Да изкара там двайсетина годинки, па ше си го приберем... ако не сме забравили.

49

Анонимен

преди 6 години

На 31.07 ИЗВИНЯВАМ СЕ,т.е. часове преди да се подпише договора с България,после същата тая телевизия въобще не отрази директно какво се случва в Скопие!НА 02.08.2017 ГОДИНА ТИК..НИКА ПРЕЦЕДАТЕЛ НА БЮРМ ОТНОВО ПЛЯМПАШЕ ЗА "ИДЕНТИТЕТИ И ДУШАТА ИМ,КАК ИСКАЛ НЯКОЙ ДА ИМ Я ВЗЕМЕ"!Миленко Кретенски си има учителка ДЕДО/заради гласа и/МИРКА ВЕЛИНОВСКА-УДБАШКА КУ..КА,КОЯТО НАРЕЧЕ БОЙКО БОРИСОВ ФАШИСТ,БЪЛГАРИТЕ -ВУЛГАРИ КОИТО С МОНГОЛИ??ТАТАРИ??И ОСМАНЛИИ ПЛЯЧКОСВАЛИ ВИНАГИ СВЕТАТА МАКЕДОНИЯ!НАЗДРАВЕ!!

48

Анонимен

преди 6 години

Естествено че пропагандата няма да спре,или поне не скоро защото почти всички медии в БЮРМ са в ръцете на сърби и македонисти-сърбомани-античари.Там най-античният етнически македонец е сърбина Драган Павлович-Латас,друг един Слободан Томич,цяла плеяда репортери,журналисти,главни редактори,И ПИСАЧИ НА СКОПСКИТЕ УЧЕБНИЦИ ПО ИСТОРИЯ!Сърби са им режисьорите и главните артисти в антибългарските помии като 'трето полувреме"ИЗЛЪЧЕН ПО СКОПСКАТА ДЪРЖАВНА ТЕЛЕВИЗИЯ НА 31.08.2017 ГОДИНА!!

47

Анонимен

преди 6 години

Той бил посочил че имало проблеми. А той, дето посочил че има проблеми, затова ли не посети Македония барем веднъж за пет години, защото много ги усеща проблемите?

46

Анонимен

преди 6 години

NAI-VELIKIAT PREZIDENT

45

Язе

преди 6 години

Има един сръбски пророк и предсказател като нашата Ванга. Та тоя човек е казал на сръбския крал който се е консултирал с него. Трябва да се разбереш с българите, не взимай и не ламти за тяхното, разбери се стях за стабилна граница. Нашето е в Австрия и ако не постъпиш така макар и да победиш, един ден Сърбия ще се свие само толкова колкото да се скрие под една слива. Имал е предвид първоначалната територия на Сърбия в началото на 19 век. Като гледам какво се случва около нас, май ще излезе прав

44

Членска карта №7

преди 6 години

И като се събудиш, усещаш леден вятър по голите си бутове...

43

Анонимен

преди 6 години

На товаришите не им излиза пасианса. Балканите се еманципират от руската империя. Сближаваме се с македонците, после и със сърбите. Руските хватки разделяй и владей им мина времето.Рашките да си жулят самагона и да ни снабдяват с горива, ама на тънки цени ! Иначе няма денги за самагон !

42

Анонимен

преди 6 години

Къш гад долна !!! Къш !!!

41

Членска карта №7

преди 6 години

Боже, щом и тази твар ни хваля за подписания договор, значи сме вътре с двата крака!!!

40

Джъстиса

преди 6 години

не могане мога бе

39

Анонимен

преди 6 години

Викайте камиона за почистване на канализацията!

38

Генчо

преди 6 години

Кабинета на проктолога е през другата пряка. Моля ви се много смърди.

37

Мишо

преди 6 години

А, някой да те е питал?

36

mnenie

преди 6 години

Росен, като президент на "най-силната" армия в света взе да напада Русия без никой да го е питал за това или молил. По принцип останалите президенти не засягат тамата за Русия, но той, за да се подлизури на САЩ, рискуваша националната ни сигурност, заяждайки се с сържава с доста по-мощна армия от нашата.

35

КОЙ СИ ТИ БЕ

преди 6 години

дето не можеш да си посочиш носа с пръст , та си тръгнал на сочиш и да даваш акъл на другите

34

витя

преди 6 години

Абе да се чели и чули някъде хан Крум да е говорил нещо за хан Аспарух някой друг цар да е споменавал нещо за предшествениците си - този Плевнелиев защо непрекъснато се мъчи да доказва неща които той самия не е свършил - що не си стои във вилата в ГЪРЦИЯ времето му одавна отмина - кой е...... е .... кака утре се омъжва време е имал достатъчно

33

Анонимен

преди 6 години

още ли неразбрахте че тоя не е интересен ...стига сте го споменавали, че почват да се сърдят колегите че псувам като го чуя