22

Анонимен

преди 6 години

PARI ZA ZDRAVE--ZA BYALATA MAFIA S BELI PRESTILKI.PARI ZA DEZA--ROMSKITE RAZBIRA SE.PARI ZA UCILISHTE--ZA NEKADARNITE DASKALI.PARI ZA HORATA--ZA POLITIZITE RAZBIRA SE

21

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл, всичко приключи, в следващите 10 години земята ще откачи, всичко ще се промени завинаги!

20

А ЧСИ?

преди 6 години

И кво? Частните съдебни изпълнители им снасят и ще ги оставят?

19

Anonimen

преди 6 години

И ние веднага повярвахме...чудя се да се смея ли или да плача

18

Макиавели

преди 6 години

Защо главните приоритети са външнополитически, а не вътрешнополитически? Като се има пред вид, че нямаме своя външна политика, а правителството прави каквото му наредят от вън, то излиза, че в т.н. Програма няма никакъв правителствен приоритет който да произтича от волята и нуждите на народа, който да е в интерес на България. Повече няма какво да се коментира.

17

Анонимен

преди 6 години

КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ МНОГО УГОЕНИ, БЕ.САМО НА СУДЖУЦИ ЛИ Я КАРАТ?

16

Анонимен

преди 6 години

Ала баланица,турска паница.Де гиди Ванчо,наш капитанчо.С две думи-общи приазки.Пожелателно,без цифри.

15

38

преди 6 години

Прочетох я!Общи приказки1Преписали служебните си задължения в програма!Отчайващо!Предстоят цели четири години на ново безвремие- а ние мълчим и превиваме гръб,както предците ни са го правили столетия наред!"Чакаме и ний ред за свобода!"Ботев.Признавам,че се стахувам и срамувам,че съм българин!

14

сминдух енд чесън

преди 6 години

Задават се избори, като че ли?

13

Краен фашизъм

преди 6 години

В Пловдив полицията глобява 300 лева за пиене на вода на обществени места, Бойко мерси за нечовешката сатрапия!

12

Анонимен

преди 6 години

Е предните два мандата какво им пречеше да го постигнат, шегувайки се питам.Тая мантра всички я повтарят..разликата ,е че с всяко следващо правителство, резултатът от това да ни образоват, раждат и забогатяват, е отрицателен.Не знам къде е проблема, в майсторите ли, в Силата ли, един Гспод знае)).... можете ли да спрете да ни спасявате....

11

Волен

преди 6 години

Това не е истинския Волен това е двойник , истинския са го убили, или са му направили магия да не говори и да е послушен.

10

Анонимен

преди 6 години

И четиримата на снимката имат по едно дете.

9

Анонимен

преди 6 години

Само като видиш снимката на четиримата полуграмотни селски тарикати, които управляват държавата и коментарът защо не вървят нещата в държавата става излишен.

8

Анонимен

преди 6 години

До Вижте това Навремето накои грабнаха оръжие и излязоха в Балкана .Имаха смелостта да се бият и загиват. И затова днешните потисници се борят с изгнилите им кокали пръснати по баарите .

7

ас

преди 6 години

Е то всички обещаваме , и аз обещах че някой ден ще се върна в Бг.

6

Анонимен

преди 6 години

500 лева минимална пенсия , 800 лева минимална заплата ,1500 средна ..Това комунистите от ГРЕБ обещават от 2009 година. Обещават ,няма лабаво . И обещаваха допълнително добавки за възрастните над 75 тодини и инвалидите . И после мизерните добавки на ивалидите взеха . Да има как и душите им да вземат . Лъжат . Демократи!

5

Анонимен

преди 6 години

Приоритет председателството....... боже, боже помогни ни! Аз като гражданин искам ясни цифри и дати за това което ще се случи. Не искам поредните алабалистики. С този пореден лъжлив документ да си избършат оядените дебели пъпчиви ***. Вчере се пенсионира комшйката ми . 2 години стаж в Полша, 35 в България. Пенсия от Полша - 200 лева, Пенсия от "НАЙ-СТАБИЛНАТА" според управляващите ни в България 196 лева. Управляващи що е така та вие управлявате 10 години вече.

4

Анонимен

преди 6 години

Ооооооооооо...................е те на това нашите "политици" НАЙ-ГИ БИВА......НА ОБЕЩАНИЯ!!!!!!!!

3

Вижте това

преди 6 години

И после говорете за обещанията на властта. От България държава не става, както казват някои - закривай! :/