11

Анонимен

преди 6 години

близки ,деца в чужбина,разделени на хиляди километрипоради прекрасните условия за живот у нас.начина да се виждаш с тях са мрежите и скайп.

10

Батман

преди 6 години

Ама как няма да сме!!!!!!! То срамота да пътуваш в автобуса 40 мин. и да не си вдигнеш главата от телефона да зяпат. Не мога да разбера какво толкова киризят е тоз телефон.....Или пък излезли някъде снимат си чашите и се ядосват че нямат нет да я качат и накрая групичката които са се събрали сами си коментират снимките хахахах

9

Хех

преди 6 години

До До 5 " Браво наЗа съжаление мног сте прав! И аз така - Сл. месец изчезвам за Германистан и се надявам да не се върна повече тук. Много е тъжно но съм принуден. Имам 2 професии, и то хубави, но явно тук това не е достатъчно. Държава която сама си нарушава законите няма какво повече... Вчера двама полицаи от мен разбраха че вече 50м. след знак спирка се намира спирката, а не 30м. пред и 10м. след. Искаха да ме глобяват. Тъжна работа.

8

Анонимен

преди 6 години

Единственото, което значи статията е , че сме първи по миграция. Иначе с кой ще си чатим толкова усилено, пък и с видео. Тъжно. А колкото до наблюденията за метрото - ами какво според вас трябва да прави човек, когато пътува 30 минути в ужасно шумен влак, пълен с ужасно антипатични хора? Да се усмихва и да търси 4ти за белот? Напълно нормално е да си заровен в телефона, въпреки че аз лично предпочитам да чета е-книжка, отколкото да чета глупостите във ФБ.

7

До 5 " Браво на

преди 6 години

Съжалявам, че ще съм хейтър ама малко пресилваш нещата. Далеч сме от челните места. На балканите дори само погледнато в Украйна и Румъния например са далеч по-напред в IT сектора и като фирми и като брой специалисти и като заплати и като всичко. Иначе няма лошо ама развитие не се вижда и проблема е, че почти няма бг продукти, а основно е поръчки отвън и ако много набъбнат заплатите, а и демогр. криза се разгърне ще се преместят другаде поръчителите. Това е днешната колонизация.

6

ХАХА!

преди 6 години

Затова сме последни по всичко-възпитание, съпричастност, трудолюбие, отговорност, уважение, .....Ценностите на новите времена са-светът е МОЛ и купон -търкаляй се навсякъде, хоп и троп - на хляба мекото и на работата лекото.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво младите от 15 години на сам си извоюват използването на технологии и към днешна дата България взема челни места в ИТ сектора на Европа. Челно място в използването на Интернет, изкачването на ИТ фирми и големи заплати. Браво на младите хора , не се отказаха от мечтите си и успяха.

4

Анонимен

преди 6 години

7.00. Тръгвам за работа. Гледам млади момичета 18-20 г. Говорят по телефона. Говорят,говорят 30-40-50 мин.Мисля си : трябва да са някои брокери и да правят сделка на борсата в Токио и Ню-Йорк,Какво друго би било толкова важно да говориш в 7.00,когато е нормално на човек да му се спи още и да не иска нито да му говорят нито да слуша.

3

жгтн

преди 6 години

това не е изобщо смешно, демек сме първи по миграция-тъжна статистика

2

ЦК на ГЕРП

преди 6 години

Това е благодарение на високият жизнен стандарт осигурен от ЦК на ГЕРП и лично да другарят Бойко Б.

1

Анонимен

преди 6 години

Първи сме в ЕС по ползване на телефони за видеочат.. българина отдавна се е вкарал във "филма" ...76% от българите с интернет и във Facebook...личната ми статистика от метрото - 65-70% "плюнчат пръста" и прелистват сураттефтера, докато пътуват ... зомбита от всякъде..