123

Анонимен

преди 6 години

Ами хората са зле. Едва си плащат сметките и парите стигат за някакво оживяване, за каква почивка да мислят, като ако профукат пари за почивка зимата ще мръзнат и гладуват.Това е благоденствието при ГЕРБ вече осем години.

122

Така е

преди 6 години

Материяла е за почивките на българите , а тук има сума и...ти , дето пишат глупости далеч от темата. Ами починете си и вие от писането по форумите. Пари не се искат.

121

Я гледай

преди 6 години

Я дайте сега една статистика колко са такива като мен дето имат пари , но не ходят на почивка? Просто не ми харесва. Тези пенсионери дето хвърлят пачките защо не ходят на почивка ? Е вече нямат пари.Сега са в статистиката на безпаричните.

120

Анонимен

преди 6 години

Направо дай да закриваме училищата и държавата и всичко. Тук само кoзи да блеят, а с наука да се занимават другите. На нас ни трябва толкова, колкото да си сметнем колко пари ще вземем на литър козешко мляко. Е тва ми хвали сега икономическа логика!

119

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА дано мъжа не чете това, защото щеше да те черпи и да ми каже, видя ли, аз като ти разправям, че трябва да се учи физика иматематика, а ти с глупости се занимавашDDДобре, предавам се ,но не съжалявам, не е загуба, напротив.

118

Анонимен

преди 6 години

"По скоро е "пет буквен" код от А,Т, Г У Ц"Просто не е имало някой, който да ти обясни, че проблемът да преобразуваш петбуквен код в нули и единици (и обратното), е точно никакъв. Ето виждаш ли... има една специална математика, която ако ти беше изуавал(а) такъв курс, сега щеше да си много по-добър специалист в твоята област.

117

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНо има въпрос...........Да ,прав си има въпрос, просто защото е изречен. Чиста логика.Аргумените са ми, че не може да се твърди, че инф.предаване и записвана с нули и единици измервана в битове е същата като инф. записвана с аминокиселини в кодоните на ДНК По скоро е "пет буквен" код от А,Т, Г У ЦИначе словосъчетанието ми не беше подходящо за тезата. Разговорът е приятен, независимо кой прав и кой не, а това е най-важн

116

Анонимен

преди 6 години

Използвам възможността да благодаря на един ВЕЛИК човек - гл.ас. (възможно е вече да е доцент или професор) Йордан Генов! Благодарим ти Данчо, че си гениален инженер и обучаваш български изследователи в Биоинформатиката!

115

Христо Глисто

преди 6 години

Все се гордеем, че някакви наши дечица ходят по света и взимат златни медали от олимпиади по математика или информатика. Сега тези дни гледах някаква статия, че и по биология на някакво световно, българските деца са взели медал по биология. А някакви хора идват и казват "трябва да спрем да учим". Трудно им било нещо в училище и защото на тях им е било трудно, затова трябва да лишаваме всички останали от възможността да си развиват мoзъците. ОткъдЯ накъдЯ ба?

114

Vae Victis

преди 6 години

До Dies IraeПич, смешен си. И аз мога да си сложа лъскаво латинско име. Кръсоносни химнове ...И какви са тея брони и KWK, или каквото е там. Излагаш се. Но не спирай! Забавно ни е да те гледаме. Все едно, когато гледаш, как куче си гони опашката. Продължавай !

113

Христо Глисто

преди 6 години

Dies Irae, всичко ще ти сметна, кажи колко пари даваш?

112

Христо Глисто

преди 6 години

"Има знания който ти трябват всеки ден през живота и те трябва да се преподават в средното образование, а не касиека да не може да сметне рестото което трябва да ти върне."Учиш математика->можеш да смяташ и да мислиш->ставаш инженер(програмист)->създаваш софтуер за касов апарат (и взимаш пари за това)->той ти изписва рестото, което трябва да върне касиерката. А касиерката е тази, която се е инатила и не е искала да учи математика. Учила е икономика и сега целува ръка на програмиста, за това.

111

Анонимен

преди 6 години

"Ако имаше такъв въпрос щеше да има и отговор и тогава копютрите сами ще се въпроизвеждат."Има много въпроси, които все още нямат отговори. Твърдението ти е погрешно.Въпросът "Има ли бог - да или не?" Кой е верният отговор? Да или не?Може за някой да е "да", за друг да е "не". А някой съвсем трети, да постъпи умно и да каже, че въпросът все още няма отговор. Но има въпрос.

110

Христо Глисто

преди 6 години

До Dies IraeАма за какво немско танкостроене ми говориш бе моето момче? Откога икономистите разбират от тежка индустрия, от машиностроене? В икономическата специалност обясниха ли ти какво е желязо-въглеродна диаграма? Знаеш ли, че със синус и косинус са измислени нови материали именно в металолеенето? Допреди малко плюеше синуса и косинуса, а сега си позволяваш да говориш за танкостроене. То това не е като да зубриш като папагал сметкоплана и да го повтаряш до безсъзнание.

109

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВъпроси съществуват всякакви, но там е разликата, че някои хора не знаят отговорите им.......Ако имаше такъв въпрос щеше да има и отговор и тогава копютрите сами ще се въпроизвеждат.нали?

108

Христо Глисто

преди 6 години

Даже може всеки да учи каквото си иска. После сам да се оценява и сам да си печата дипломата. Така няма децата да страдат, че някой е малко по-изостанал от другия. Няма да си завиждат. Просто си пишеш по-висок успех от всички останали и това е. То е същото, като да печаташ пари. Само дето, понеже няма да сме учили математика (ще е забранена да се учи), няма да можем да сметнем и да мислим логически и да стигнем до извода, че при такова печатане на пари има инфлация. С нашите си дипломи подобно!

107

Анонимен

преди 6 години

Кефите ме момчета. Единия е базикарт, а другият е самовлюбен uдuот. Само така !

106

Анонимен

преди 6 години

"Още не мога да му обясня, че такъв въпрос не съществува."Въпроси съществуват всякакви, но там е разликата, че някои хора не знаят отговорите им.

105

Христо Глисто

преди 6 години

Значи, както казва Dies Irae (транскрипция "Дье Сьера") децата трябва от рано да изберат какво ще работят. В първи клас даскалиците трябва да питат "Иванчо, ти какъв ще станеш като порастнеш голям?" - Иванчо казва "Доктор!"... И даскалицата записва в един тефтер "Иван Шабанов - доктор". И край! Нямаш право после да си променяш мнението! Пускат те в един канал в който да учиш само биология, химия и как да вадиш бъбреци и тва е! Не трябва да имаш право после да си мениш мнението!

104

Анонимен

преди 6 години

До Христо ГлистоМъжа ми е физик а аз учих биотехнологии, аме все едно нищо и за двамат тука.Но пък провеждаме семейни скандали на тема колко бита информзция се съдържа в един грам ДНК.Още не мога да му обясня, че такъв въпрос не съществува.Ако продължава да ме пита ще се разведеме))