54

Анонимен

преди 6 години

TOI V DOMA SI MIE I CINIITE,PERE,GLADI I GOTVI.OT KASHTNATA RABOTA NE MOGE DA SI GLEDA DARGAVNATA.NAI-NEKADARNIAT I GENERAL I PREZEDENT.

53

Анонимен

преди 6 години

До Дългата Деса-златна Бойко да си го видяла в в кварталният магазин?

52

АМИ СУДЖУЦИТЕ?

преди 6 години

ДОСЕГА ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ НЕ Е ХВАЩАЛ БОРИСОВ ДА СИ ПЛАЩА.ВЕРОЯТНО НЯМА И ДА ГО ХВАНАТ, ЗАЩОТО ТОЙ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ВЪОБЩЕ НЕ ПЛАЩА. ПАЗИ СЕ ЧОВЕКЪТ.

51

Анонимен

преди 6 години

И какво от това?И те са хора,като всички останали.Престанете да ядете г..на президента от злоба и завист.

50

Дългата Деса-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

49

Анонимен

преди 6 години

поредния ефтин ПР *** Деса поетеса

48

До 31 анонимник

преди 6 години

Е,ама е с костюм

47

Анонимен

преди 6 години

Горкият президент и жена му! Където и да отидат, каквото и да направят - все "сензация"! Ами и те са хора, оставете ги на мира!

46

Петко

преди 6 години

Като няма какво да яде гладния български народ, се храни с такива новини !

45

куката

преди 6 години

До inatut 39А ти от къде знаеш, че става дума за град на име толбухин?

44

Анонимен

преди 6 години

Страхът е много голям, когато един човек покаже, че и на такъв пост може и трябва да се живее нормално. Това е нормалното, аз ходя на работа, Президента ходи на работа и след работа всеки си има ангажименти и лично време. На статуктството по им допада тежките бронирани джипове, едрата охрана около тях изобщо копирането и начина на живот на МАФИЯТА.

43

Анонимен

преди 6 години

Направиха му забележка, че бил бос. Човека си взе поука и облече костюма, ама сега пък що бил с костюм. Последно по какво да ходи човека? С унифрма ли, с анцуг ли, спортноелегантен ли, как?

42

Шороши, лекувайте се

преди 6 години

Сорошите доскоро замечтано разправяха как премиерите от Скандинавието ходят по магазините и на кино. Сега, когато имаме такъв Президент в България, сорошите мучат и го псуват. Това шизофрения ли е или какво?

41

Анонимен

преди 6 години

Медийте да престанат да копират и ни натрапват кой какво публикува във Facebook.ФейсклЮк е за потребителите му,не да се ползва като база данни "новини"от сайтове и др.медии.

40

:)

преди 6 години

Радев не е бил мутра и филмар (като Тиквата). Човекът е бил военен пилот - професия са смели, честни и дисциплинирани хора. Затова е нормално да живее като нормален човек, а не да се филмира с черни кожени якета, пистолет на кръста и 3 дневна брада. Не го чакайте да кара и мутрински джипове. Това, че изостаналите умствено гербери не го разбират е изцяло техен проблем.

39

Анонимен

преди 6 години

Човека не е мутра и не се вживява като такава. Защо като е Президент да не ходи до кварталният магазин и да не си купува каквото поиска? По доволни ли ще бъдете ако праща скъпа охрана да му пазарува, а той самият да се вживява в ролята на Султан? Изобщо какъв Ви е проблема в това един държавен глава да се опитва да живее като нормален човек. Най--малкото може да си го позволи защото никого не е прецакал с пари и няма врагове от криминалият контингент за разлика от другите ни държавници.

38

Анонимен

преди 6 години

МОМИЧЕТАТА СА НА ПАЗАР НИЩО ЧУДНО В ТОВА АМА В МАГАЗИНА ЩО НЯМА ХОРА ИЛИ НСО СА ГИ ИЗГОНИЛИ ИЛИ Е ВИП БАКАЛИЯ

37

Анонимен

преди 6 години

Аз не Гласувах за Радев, ама оставете ги хората на мира бе, баси жалките репортерчета! Трябва НСО да ви запукат с апартчетата по главите!

36

666

преди 6 години

Интересно,каква ли ни е държавата,щом е новина ,че някой си плаща покупките в кварталния магазин???

35

Активист на БКП

преди 6 години

А платили ли са ??? Защото една наша съпартийка забрави да плати на едно летище...