19

Анонимен

преди 6 години

С този социал, който получават, можеха да направят бомба като за поне 10 000 християнски трупа. По 800 евро на копиленце като имат поне по 10. Бръксел да им вдигне социалните!

18

Хахаха

преди 6 години

Стахотно, хахаха.

17

Анонимен

преди 6 години

"Да се обединим и да направим сигурна зона в Сирия!" Р. Т. Ердоган

16

haha

преди 6 години

ei shmatko dei sa jalva ko plashtala, shtom e na takav procent nachi e peta grupa, saotvetno e jenena za nqkoi s 10tina pati po golqmo neto ot neinoto, inache nqma smisal, nedei gi krashtava tuka selqndurite s "golemite" si danaci

15

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ние българите сме по напред в опашката за европейски пари ,иначе сме същите неблагодарни същества.

14

Анонимен

преди 6 години

Белгия трябва да бъде съдена за подкрепа на тероризма!Германия,Швеция тоже.

13

Циник

преди 6 години

До 6 - ....плащам 22 000 ? годишно ...за които ти можеш само да мечтаеш голтак !До 8 - издържам 2 шебека годишно!

12

Анонимен

преди 6 години

Докога ще ги търпим тези скопени евролидери?!...Ами не ги търпете бре, кой ви държи на сила? Идете да се радвате на Путин, Ердоган, Мадуро или Ким. Там няма евроценности.

11

анонимен

преди 6 години

Да си вкараш вълк в кошарата! Ах, мама Меркел трябва да бъде съдена за престъпление срещу европейското население! Докога ще ги търпим тези скопени евролидери?!

10

Анонимен

преди 6 години

Белгийското социално министерство финансира терористи. Веднага НАТО да вземе мерки и да бомбардира чиновниците. Оцелелите след това в Абу Гариб...

9

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Ееееее така е,храни куче да те лае!

8

Хах

преди 6 години

Че то да се направи самоделна бомба е супер лесно. В интернет е пълно със най различни рецепти. Всички материали и съставки могат да се набавят свободно от норманите магазини и в повечето случай са много ефтини.Най популярната бомба използвана от терористите се прави със Амониевата селитра. Струва стотинки и се продава във всеки град.

7

Stefko 88

преди 6 години

Той имаше право! Знаете добре за кого говоря, но трябваше да вкусите малко горчилка за да го осъзнаете.

6

до циничка

преди 6 години

Какви данъци плащаш ти *** долна ***

5

Циник до 3

преди 6 години

Говори ми....и аз съм така!!!! Ставам всеки божи ден в 4:20 сутринта....работя..и данъците ми отиват за шебеци...немръднали и пръст за добруването на Европа...или Германия - напротив - очаквам нови дрога войни...афганистанците вече усърдно градят мрежи...така и шебеците от Африка - няма за какво да се притесняват - пансиона им го плащаме - ние!!!!!

4

zeus

преди 6 години

И при нас положението е подобно, едни 4-5 милиарда годишно отиват за социални помощи, за благодарност ни крадат, бият и убиват.

3

Анонимен

преди 6 години

Данъците,които плаща дъщеря ми на Меркел и правителство са 47% от дохода и,а т.н.поканени мигранти са толкова мързеливи,мръсни и неграмотни ,че въобще никога няма да работят,занимават се със сутеньорство,кражби и наркотици,тези 2.6 милиона от които половината мъже правят точно това в Германия вече няма първи етаж без решетки на прозорците!

2

Циник

преди 6 години

Има си хас !!! Никъде в цивилизования свят , освен в Европа на гейпарадите, плюшените мечета, и червените надгробни свещи - няма да видите подобна п е р в е р з и я - да храниш, и обгрижваш собствените си ка са пи!

1

Европейка

преди 6 години

Да продължават еврогейците да бачкат,за да пълнят гушите на джихади със социал.Храни куче да те взривява.