163

Нема салам за Меркел

преди 6 години

Македонска попари надеждите на Меркел. Последната толкова се надяваше някой антрацитен принц да я избере.....даже покани цяла Африка за да си повиши шансовете, ама.....това не е като да фалшифицираш изборите.

162

Анонимен

преди 6 години

В неговото село няма канибали. Последният са го изяли през 2015.

161

Анонимен

преди 6 години

Па няма само Волен Сидеров да се жени, я!

160

Teodor

преди 6 години

Кава българка бе ***, не виждате ли че е Македонка, то си пише.

159

ники

преди 6 години

...крачка се срещат хора с наследствени заболявания, жените им са отблъскващи, безформени и приличат на ***. Провете се малко в историята и вижте уродливите им, болнави крале. Чистокръвието не само, че не е за предпочитане, то е потенциално опасно за здравето ни. Важно е да съхраняваме българското като етнос, като култура, а това дали корените ти са в Патагония не е от значение.

158

ники

преди 6 години

Боже, направо се хващам за главата какви *** има тук .Абсурдно е противници на междурасови бракове да се явяват хора, които принадлежат към най-смесената нация в Европа - а именно българите (това се потвърди и от генетични анализи). Стремежът към чистокръвие е най-голямата простотия в човешката история и можем да сме благодарни като народ, че при нас това никога не се е случвало. Само вижте за какво става въпрос в Обединеното Кралство, където от вманиачаване да не са смесени на всяка ...

157

Чичо Манчо

преди 6 години

У Гана е готину, йедене и пииенье на тумбак. Па и неколко ганайки изплющях навремето, кат' газелки са им момите и еФтинки най-вечИ! Белите сме кат' царчета там!

156

афродита

преди 6 години

До 123 Най-хубавия коментар който прочетох досега! Наистина африканците,са много добродушни,и добре възпитани,тук в Холандия същите си гледат жените като писани яйца,децата също..Най-редовно можеш да видиш на спирката на трамвая млад африканец с бебешка количка ...Изключително привързани към семейството са..Имат респект и уважение не само към жените си,но и към всички други! Няма ден в който моите комший да не ме поздравят в асансъора,или да не ми пожелаят приятен ден!

155

Роза

преди 6 години

Желая им много щастие и обич в съвместния път!

154

Morbius

преди 6 години

Такива бракове не трябва да се допускат ... Целта трябва да е да се опазят обичаите, културата и традициите на всяка една държава, и цвета на нейното население, а не някви *** да се раждат.... Докато израства такова дете в обществото ще бъде обект на подигравки... Но Америка и Турция са сложили ръка над Европа да стане помюсюлманчена и със смесено население от тези прииждащи нечистоплътни маймуни наречени ,,бежанци"

153

селчо

преди 6 години

Евала за коментарите, добре се развеселих ,а иначе,щом се обичат да се вземат,живота си е техен, както пишат някои от коментиращите

152

123

преди 6 години

Още един ***. Какво ни занимават с нея ???

151

Mr.Putin

преди 6 години

Napravo sa kato po kalap.Toa ima li sestra da se ozena za nea?E moze i maika mu ako me aresa.

150

Анонимен

преди 6 години

Кога зашумят шумите, буките,кога зашумят шумите, буките.плачат за войводата, капетано.Кога през село пойдете, пойдете,кога през село пойдете, пойдете.с коне да не тропате, ама тропате.Да не ви чуе майка ми,старата,да не ви чуе майка ми,старата.ке ви пита за мене, ама за мене.къде е син ми Костадин, Костадин.Къде е син ми Костадин, Костадин-войводата, капетано.Син ти се, майко, ожени, ожени,син ти се, майко, ожени, ожени.за една македонка поробена.

149

не одобрявам избора

преди 6 години

Но сигурно държи на България щом и хоро го е научила и гатанки е познавал.

148

Анонимен

преди 6 години

Момето е симпатично,щом са щастливи...Македонците пак са "по-по-най",нали булката се казва "Македонска".:)

147

Чибо

преди 6 години

Точно по "Черен влак се композира"! Не научила занаята, ами се хванала за... любовта, нищо че по-черничка

146

"-"

преди 6 години

Абе, стига с тези глупоси от рода на "отишла да учи"!Отишла да върти "занаята" и хванала "принца" за ... тъй де, сещате се!!Сигурно си рекла си е - по добре пишман "принцеса" на Гана в Лондон, отколкото в студ и пек на да търчи по лондонските "пиаци", ъъъ.... на спирки, де.

145

Анонимен

преди 6 години

Хах .. Това е интересна и забавна новина. Да са живи и здрави.

144

Охо Бохо

преди 6 години

Ей, ще има ала бала и хоп в казана!