6

Анонимен

преди 6 години

И пак парите отиват в София,и бедните селяни продължаваме да ги храним.

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе само по туристическите курорти,но парите за БДЖ отидоха за метрото,това си е традиция от Бай Тошово време,всичко за София,първо София,а останалото после може и да се направи може и да не се направи.Иначе за паметника,защото е български,не намериха пари да го ремонтират и го събориха.А пари за ремонтиране на НДК са били отделени,но явно далаверата е излизала по-на сметка да го съборят.

4

Анонимен

преди 6 години

А кога ще почне да се обръща внимание на туристическите градове , които носят милиарди на БВП то ? В СФ се наливат стотици милиони , но нищо не вадят. Инфраструктура на Златни пясъци, Слънчев бряг, Банско, Пампорово е трагична ...Няма тротоари , няма велоалей, няма осветление , няма озеленяване . Дупки и мръсотия около тях. Морето няма места за спиране , няма пясък на места ....до кога всичко в СФ ? Туризма е лицето на България, а не София.

3

1

преди 6 години

тези 15 милиона,за метродиаметъра ли са,както се изрази,слънцето.

2

Анонимен

преди 6 години

Картофената принцеса ще купи хубав апартамент за поредното внуче. Как сладко се живее така. Крадеш от поръчките, даваш на Батко Буби, той ти отваря чадърчето и всичко е ОК. Цацата се прави на ущипана невеста. Явно и той намазва за да се прави на разсеян. Да му мисли народа.

1

Анонимен

преди 6 години

И какво дават на обществото кадрите, излизащи от Семинарията? По- добре тези пари да бяха отишли за университет с проспериращи специалности с бъдеще.