18

Мръсна кука

преди 6 години

Докато не ги почнем наред да ги стреляма бандитите, няма да се оправим, да знайте. Това е най-добрата превенция... Не условна присъда или пробация. Убий двама крадци в някое село, да видим дали ще има други кражби... И те така

17

Анонимен

преди 6 години

Да не се хабят полицайчетата, някой ще го пусне тоя от ареста.

16

Ммда

преди 6 години

До 18 Сега ще му разгонят м.а.й.к.а.т.а на полицайчето, че е стреляло.Дано не се окаже, че престъпника е "швед", че тогава отгоре на всичко ще се появат НПО , начело с БХК и другите останали лешояди.

15

456

преди 6 години

Айде сега великолепните ни съдии да излязат със становище, че няма достатъчно събрани доказателства и да пуснат *** да си продължи досегашния живот. Аз друго не очаквам за съжаление. И после някой да каже, че пак полицаите не са си свършили работата. Браво на полицаите все пак.

14

гост

преди 6 години

Браво най-сетне някой да стреля където трябва ,а не във въздуха ,като сватбарин.Намерили полицай лребит и го попитали за какво му е пистолета, а той отговорил.за всеки случай!?!?!?

13

гаф

преди 6 години

самата истина за случая само оня горе знае и учасниците куките нали уж знаят закона и веднага съчиняват случая така че те да са си прави нали така корумпи

12

Анонимен

преди 6 години

супер хванаха го , а сега какво? следващата институция? има материални щети една патрулка в която се е блъснал + още куп хора. Кой ще го плаща? Да го пратят сега да брули камъни докато ги изплати.

11

ss

преди 6 години

УТРЕ ВОДЕЩА НОВИНА : Прокуратурата започна ДП срещу полицай използвал оръжие !

10

!!

преди 6 години

От ширещото се безучастие на служители на МВР, бях убеден че пистолетите им нямат и стоп патрони и ги носят само защото са част от униформата.

9

Анонимен

преди 6 години

Полицаят е сложил погрешния патрон в пистолета. Трябвало е да го гръмне с един Desert Eagle и да му направи *** като теменужка.

8

Анонимен

преди 6 години

Нашите полицаи трябва да тренират поне 3 пъти седмично. Бокс, кикбокс, сила и издръжливост. Да не са дебели плондири, да умеят да задържат и стрелят. Трябва да инат ленти със шипове за такъв наглец. Вместо да го гонят да му спретнат лентата, и като се спукат гумите ще спре сам. А ако продължава да буйства, да се внесат Тейзъри. С неколко хиляди волта ще го парализират веднага. Гонката е опасна и за околните. Загубите понякога са големи!

7

4

преди 6 години

До Мое мнениеАбсолютно си прав. Лошото е, че никаква файда от залавянето му, съда ще си свърши работата и ще го пуснат. А полицаите ще продължават да си хабят горивото за такива ***, вместо да отърват света от тях. Това е родната ни тиквенска действителност.

6

мое мнение

преди 6 години

Още в момента, когато не се е подчинил на полицейската заповед и е отпрашил по Цариградско е трябвало да го гръмнат, дали него или гумата на автомобила, те си знаят... но да го спрат решително. Защо са изхабили толкова гориво да го гонят.... крайно време е полицията да има малко повече права в такива случаи, защото нещата станаха много сериозни.

5

Анонимен

преди 6 години

отвъд океана щеше да е "неутрализиран" на минутата .

4

Stefko 88

преди 6 години

ако някой ме убеди , че не е излязъл от жк.Христо Ботев ( КРИТ ОТ СЪБРАТЯТА СИ) и не е поел от там по Слатинска си давам ключовете от колата веднага!

3

Стъпков

преди 6 години

Хубаво е, че са го хванали! Лошо е, че някой може да се мисли за кинозвезда от екшън филм. Такива трябва да се неутрализират безпощадно на 100%.

2

zeus

преди 6 години

Обърнете внимание, имал регистрации, т.е. съда е бил прекалено милостив и не го е вкарал на топло.

1

Анонимен

преди 6 години

Сещате ли се от кой етнос е задържания?Сещате сеееее...