48

Хах

преди 6 години

До АнонименЩото не е китайска, само се сглобява там, има огромна разлика ;)

47

Гост

преди 6 години

Преди да чуете, че Самсунг или Епъл пускат "революционни" технологии като тази за безрамков дисплей, например, да знаете, че я има от 2016-та. Примера е Xiaomi Mi Mix - китайски андроид с по мощна батерия, повече памет и по качествен дисплей и от новото галакси и от новия айфон който сега ще излезе. Не ги рекламирам, само казвам като чуете следващия път неща от рода на "За 1 път в света" или "изцяло новия", да го имате това в предвид. Но така де, ти си взимаш обувки Найки щот те кефят иначе ;)

46

Анонимен

преди 6 години

Аз пък и сега съм с китайски телефон защо да давам 10 пъти повече за скъпа китайска ябълка

45

Анонимен

преди 6 години

С махането на VPN, Apple просто остава на пазара. Ако не го бяха направили, щяха просто да кажат на местните си оператори, да отрежат достъпа на устройствата до интернет и това щеше да им е.

44

Анонимен

преди 6 години

48 - Пазара не работи този принцип. Предлагаш цената, която мислиш, че хората са готови да заплатят. Айфонът, харесваш го или не, ще продължава да носи милиарди на компанията си.

43

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е прав.Не може нещо да е правен в Китай и да му се иска цена от 1000 долара.Виж ако е правено в САЩ си е по друга работа.То за 1000 долара в Китай целият цех с китайците купуваш, а не само телефон!Там се правят само вещи еднодневки с ниско качество и в големи количества.Цялата китайска техника е за камикадзета.

42

Shopp

преди 6 години

Аз пък ще си го купя, защото вече от 3 години съм с 5s.Айфон са по-добри от всички останали, които съм пробвал.

41

Анонимен

преди 6 години

ще има модели на цена 2800 щд за г зарите.цената ще е гравирана с жълти цифри .големи.

40

Анонимен

преди 6 години

Особенно рекорда по брой на балъците!

39

Анонимен

преди 6 години

До Муууууухаааааааааааа'Що Shitsung-a да не би да струва под 1000 лева ? Аман от жалки фенбойчета...

38

Анонимен

преди 6 години

За да носиш в джоба си предмет , който струва 1000$ , трябва да си пълен к-р-е-тен!!

37

Анонимен

преди 6 години

Знате ли какво изображение имат касиерките, като на Черен петък или Коледна разпродажба си купиш само пакетче батерии, и то не от намалените.Безценно!)))

36

Анонимен

преди 6 години

Аве, да ве попитам, старият ви айфон, толкова ли е зле, че тичате да зимате друг?

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА защо трябва да си купувам телефон за 1000 лева???===========Е как защо, ако не си умен си купуваш умен телефон.Трябва да се помага на всички хора, нали така.

34

Лично мнение

преди 6 години

Да носиш айфона, само защото е скъп е примитивизъм. S-ките на samsung не са по-евтини. Аз лично предпочитам андроида, защото е малко по-отворен ит ios. Ако някой говори за лаг и забивания в андроидските флагмани, значи не е виждал такъв наживо. Амолед дисплея за мен е по-хубав от ретината, и това е подкрепено от намерението на епъл да сложи най-после амолед в айфона. Цветовете на айфона 7 ми изглеждат леко размити, а има и по-слаба резолюция.

33

Анонимен

преди 6 години

Боже какви печалби от човешката глупост.

32

Хахото

преди 6 години

До ХахПриятел, как така трябва да си експерт, за да го разбереш? При самото активиране на телефона първо: излиза Ябълка; второ: пита те за iCloud акаунта ти. Не трябва да се експерт, за да различиш робот от ябълка. Да не говорим за серийни номера и пр.Недей да ръсиш глупости. В България се продавали такива...

31

Муууууухаааааааааааа

преди 6 години

Аиде балаците да теглят хилядарките за аифон

30

Хах

преди 6 години

Не съвсем! Андроид излиза на най евтините копия (50-70 долара парчето)Обаче при тия от 200 долара всичко си е точно! Както казах 1:1 е. Явно китайците ползват някаква хакната версия на iOS. Или някой вътрешен човек ги снабдява със оригинала. Незнам.Имай предвид сами смартфон най вероятно го произвеждат във една и съща фабрика където се произвеждат и оригиналните. Или поне има някаква връзка и обмен на технологична информация.

29

Анонимен

преди 6 години

до ааyotaphone