7

Анонимен

преди 6 години

Целта е ясна: Нефта и другите полезни изкопаеми на Венецуела! Оранжевите революции НЕ се организират вече в арабските държави, а в Латинска Америка и това се знаеше поне от преди ЕДНА година! Г-н М. Инджов да не пише и говори глупости!

6

дедо Ташунко

преди 6 години

Този г-н притежава излъчване между това на крокодил и орангутан. Много ме дразни, когато осакатени умствено креатури дават интервюта и поставят прогнози. Положението на българските пенсионери е далеч по-лошо от това на венецуелските. Нека метем пред нашата врата!

5

Един от Северозапада

преди 6 години

До ами , 1Днес в нашата мила родина, най-интелегентните ли управляват? Баце? Цветанов, Симеонов? А виждали ли сте от близо охраната на Сидеров, чували ли сте ги? Като вървят-пръскат мозък и интелегентност навсякъде...За тези, във властта по места-няма нужда да говорим-достатъчно е да цитираме оня , от Добрич, със суджука.Калинка от земеделското министерство няма да споменавам, името и е нарицателно за кадрите на Герб.

4

Анонимен

преди 6 години

Другарят Мадуро арестува опозиционери, и ги изважда от домовете им.

3

Човек

преди 6 години

Много кръв на капиталистически прaсета и служители на ЦРУ ще се пролее във Венецуела, докато ФАЩ в крайна семтка се докопат до нефта на държавата. Така се получава, когато нямаш ракети с далечен обсег и ядрени бойни глави.

2

Анонимен

преди 6 години

Много хубави сериали имаха. Имат и много красиви жени.

1

ами

преди 6 години

готови са за социализъм:и маландрос ще управляват, защото са "бедни", а интелигенцията ще я избият( вж.9.09.1944) Путин щше ще прати и там чеченци да "опазват реда'- и народа руския- щастлив: Сирия, Венецуела.