11

плувай с мир

преди 6 години

Отново си се объркал.Случва се.Мулатките са всички за теб.На тъмно всички са еднакви,нали така?

10

Анонимен

преди 6 години

До ШибиРибиНа морето в една лачена кръчма където идват само диви селяни и ***.С външна тоалетна и вода от кладенец.Ти не идвай нали си си випче *** на тоя на снимката.Ходи си твойте хора всичките баровци с много тен.Квото и да ми обясняваш ще е загуба на време.

9

Анонимен

преди 6 години

Абе,нямат ли свършване,тези самозванци?Анализите им,все едно Таймса или Поуста виждам!И този пълни главите на студентите с неговите глупости!

8

Нестор

преди 6 години

Абе тея "експерти" нямат ли свършване бе , всеки ден нови "експерти" , а мотиките и лопатите изгниха от ръжда !

7

елементарно уотсън

преди 6 години

Разбира се мозъците на по възрастните българи особено тези затънали комфортно в добре платена сигурна държавна работа която им е гарантирана до живот не могат да го осъзнаят.Те просто толкова могат.На запад при белите хора като те назначат на работа някъде и ако не си изпълняваш задълженията си отиваш много бързо-след час,ден седмица.Ама няма тоя бил човек на човека много личен на шефа и тн булшит.Това е една от причините в БГ нещата да не вървят.Другата е ниското заплащане.

6

Анонимен

преди 6 години

Сладур . Да закриват "университето" веднага.

5

СатаНАТО™

преди 6 години

Ох и тоя е един експерт...Левия и десния мозък му работят на различни скорости - едното му око гледа, другото спи. Шизофреник. Бас държа, че е марксист-левосектант и предан русофил.

4

Американ

преди 6 години

За противниците на Тръмп всичко което прави е гаф. Ама nceтaтa си лаят, а керванът си върви..

3

Анонимен

преди 6 години

теоретик... най-сладкодумни в университета... ама в живия живот... голанка воданка :)))САЩ при Тръмп е и ще бъде номер 1 !

2

Анонимен

преди 6 години

На Путин избора съвем не е лош. В сравнение с лудата бабичка, на която ще и сложат пръста на червеното копче, убеждавайки я, че е тостер.

1

Питам

преди 6 години

Тозе експерт Константи Грозев стъпвал ли е в САЩ?Аман от разбирачи на книга.